Βουητό subwoofer

drspiros

AVClub Addicted Member
Καλησπέρα.
Εδώ και μερικές μέρες από το subwoofer (σύστημα Roister) ακούγεται ένα σταθερό βουητό, ανεξάρτητο από την ένταση του sub ή του ενισχυτή. Το βουητό δεν μεταβάλλεται αν πειράξω τα ποτενσιόμετρα της έντασης ή του crossover, ούτε αν βγάλω το RCA του ενισχυτή ή του αλλάξω πρίζα/καλώδιο ρεύματος.
Στιγμιαία εξαφανίζεται εάν αλλάξω φάση από το σχετικό διακοπτάκι, αλλά επανεμφανίζεται.
Έχετε καμιά ιδέα;
 

john gabriel

AVClub Enthusiast
Καλησπερα φιλε μου και απο εμενα το ιδιο θεμα ειχα και εγω σε 2 sub roister power bass 125 !! τα πηγα στην rois accoustics μου τα εφτιαξαν σε πολυ λογικη τιμη !!! η διευθυνση ειναι ξενοφωντος 15 μοσχατο το τηλ 210-4810071 ζητας τον κυριο Σωκρατη ευγενεστατος θα σε εξυπερετησει!!
 

drspiros

AVClub Addicted Member
Ευχαριστώ. Είδα το μήνυμά σου αφού το είχα ήδη πάει εκεί για 2η φορά μετά το 2016 (απλά δεν ήμουν Αθήνα και κατέβηκα τώρα για άλλο λόγο) και μου άλλαξε πυκνωτές. Αυτοί που είχε πάνω είχαν φουσκώσει πολύ από το λάθος που έκανα να το αφήνω ανοιχτό σε συνδυασμό με τις συχνές διακοπές και τις αυξομειώσεις τάσης της ΔΕΗ.
 

kostis22

AVClub Enthusiast
23 August 2007
723
Όντως απο το τροφοδοτικό τους είναι, τα έχω επισκευάσει και εγώ. Αν θυμάμαι καλά τότε μου άλλαξαν όλο τον ενισχυτή με έναν που υποτίθεται ήταν η καινούργια έκδοση και πιο δυνατός αλλά στην πράξη δεν παρατήρησα κάποια διαφορά.