Δέκτης CDVB-HD της CA - Προτάσεις για λειτουργική αναβάθμιση

Άρης

New member
19 September 2009
35
20. Στο μενού εγγραφής (μέσω EPG) να εΙναι default η επιλογή "εγγραφή" και οχι η "προβολή" (κατά 99% θέλεις να γράψεις - και αν ξεχάσεις να αλλάξεις την επιλογή χάνεις την εγγραφή)
21. Αν η ώρα έναρξης της εγγραφής έχει παρέλθει αλλά η ώρα λήξης είναι οκ, να επιτρέπει την εγγραφή και να ξεκινά άμεσα (πχ βλέπεις ένα πρόγραμμα και θέλεις να ξεκινήσεις άμεσα εγγραφή ρυθμίζοντας την ώρα λήξης).Αυτό δεν θα ήταν απαραίτητο αν υπήρχε δυνατότητα να ξεκινήσεις άμεσα εγγραφή με το πλήκτρο REC (το οποίο γίνεται) αλλά να μπορείς να καθορίσεις τη διάρκεια πατώντας πολλές φορές το ίδιο πληκτρο(πχ 1ο rec ξεκινά εγγραφή χωρίς λήξη, 2ο rec λήξη σε 30 λεπτά, 3ο rec σε 1 ώρα κτλ)

22. Όταν οι σελίδες των φακέλων (μουσικής, ταινιών και φωτό) είναι μεγάλες, είναι πολύ κουραστικό να ψάχνεις με το πάνω κάτω. Θα ήταν φοβερά χρήσιμο τα αριθμητικά πλήκτρα να χρησιμοποιούνται για αναζήτηση του αρχικού γράμματος του φακέλου, όπως γίνεται στα κινητά στη λίστα επαφών. Δηλαδή, το 2 θα κάνει κύκλο στα γράμματα a, b, c, α, β, γ, 2
 

jo65947

New member
19 January 2011
25
9. Στις ταινιες να υπαρχει η δυνατοτητα να παμε σε ενα συγκεκριμενο χρονικο σημειο. π.χ. GO TO 55:00.

Υπάρχει ήδη!
Πατώντας το πληκτρο εγγραφής κατα τη διαρκεια αναπαραγωγης ταινιας εμφανιζεται η ενδειξη Go To 00:00:00 οπου και μπορεις να πας σε οποιο σημειο της ταινιας θες.
 

talos_2002

Supreme Member
27 January 2010
5,391
Θεσσαλονίκη
Να μπορεί να ρυθμιστεί η διάρκεια εμφάνισης του banner που εμφανίζεται όταν αλλάζουμε κανάλι, κι αν γίνεται να έχει και την τιμή 0 ώστε να μην εμφανίζεται καθόλου.
 

GeorgeK1

New member
23. Κατά την εγγραφή (timeshift ή pvr) να μην μετατρέπει αυτόματα το αρχείο σε 16:9 αλλά να διατηρεί το λόγο πλευρών του καναλιού.

24. Κατά την διάρκεια εγγραφής PVR, όταν αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη, να συμπεριφέρεται ως TimeShift, δηλαδή να μπορείς να μετακινηθείς μπροστά πίσω κλπ.

25. Το TimeShift να μην μετατρέπεται σε PVR όταν φθάσει στον τρέχοντα χρόνο με FF. Δεν χρειάζεται, αν είναι δυνατόν να υλοποιηθεί το 24.

26. Να εξαφανίζεται η ένδειξη εγγραφής πάνω αριστερά, στην περίπτωση του PVR. Τώρα με EXIT, στο σημείο αυτό παγώνει μια ένδειξη-σκουπίδι.
 

akilleas

Senior Member
27. Θα ήθελα να μπει στους υπότιτλους ένα περίγραμμα λίγο πιο κλειστόχρωμο. Τουλάχιστον στους λευκούς κάποιες φορές όταν η εικόνα είναι και αυτή λευκή ή έστω ανοιχτόχρωμη, τότε είναι δυσανάγνωστοι.
 

akilleas

Senior Member
28. Όταν βλέπεις κάποιο βίντεο/ταινία και πατάς το info οι πληροφορίες που απεικονίζονται είναι κομμένες.
Αν γίνεται να διορθωθεί.

Και πολύ βασικό το 27 που έγραψα από πάνω γιατί πολλές φορές οι υπότιτλοι είναι δυσανάγνωστοι.
 

akilleas

Senior Member
28. Δεν ξέρω το κατα πόσο είναι υλοποιήσιμο αλλά θα ήτανε πολύ χρήσιμο να μπορούμε να ορίζουμε σε κάθε κανάλι τον αρχικό ήχο μέσα από το μενού.
 

akilleas

Senior Member
Nope... Μπορείς να έχεις μόνο ένα αρχείο υποτίτλων ανα ταινία.
30. Εάν γίνεται να διαλέγουμε υπότιτλους όταν υπάρχουν παραπάνω από ένα εξωτερικά αρχεία.

Spoiler:

 

Tom85

New member
13 August 2011
2
Αγαπητέ Tek_killa σχετικά με την πρόταση για υποστήριξη dts σε mkv για τον cdvb-hd και η απάντηση σου ότι εκτοξεύεται το κόστος όπως λες, βλέπω άλλους κατασκευαστές πχ. τον crypto redi 250HD DTS και σε χαμηλότερη τιμή,και απο ότι μου λένε πολοί τον προτιμούν μόνο και μόνο για το dts επειδή είμαι φανατικός των προϊόντων της Crystal audio (κορυφαία ηχεία) θα ήθελα μια απάντηση από εσάς που θα μπορούσε να αποστομώσει όλους αυτούς,και για θέμα πχ διαφοράς ποιότητας κατασκευής και κλπ το κοίταξα, το crypto δεν υπολείπεται σε κάτι έναντι των άλλων μάλιστα μπορώ να πω πως είναι πολύ καλή κατασκευή, υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει please say yes.
 
17 June 2006
20,810
Αθήνα
επειδή ψάχνω για ένα δεκτάκι και έχει ενδιαφέρον χαρακτηριστικά ο συγκεκριμένος αλλά και ελλείψεις (απ' ότι βλέπω) βελτιώθηκε τίποτα από όλα αυτά που λέτε τελικά;