ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ "ΦΩΤΑ" ΣΑΣ....

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

patagos

Senior Member
16 May 2012
387
ΑTHENS
ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ....ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 7-8 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ PANASONIC TX-L42E30E,ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ,ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΑ,ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ.ΜΕ ΕΙΧΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ SRT ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ Ο MEDIA PLAYER ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΠΟΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ MEDIA PLAYER.ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,40"-42",Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΩ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΣΩ USB,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΜΕDIA PLAYER ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ SRT YΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΙΑ SAMSUNG ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗΝ UE40EH5000,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ PANASONIC TX-L42E5E ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ SRT ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ 42".ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
 

Michalis3

Supreme Member
25 February 2011
8,020
Εφόσον δεν θα τοποθετηθεί σε πολύ φωτεινό χώρο η τηλεόραση, καλύτερα να προτιμήσεις plasma. Η Samsung E450 είναι μια πολύ καλή λύση και θεωρώ πως θα σε καλύψει.
 

Panoramix

Moderator
Staff member
31 January 2012
11,378
Θεσσαλονίκη
Λοιπόν, αφού μάλλον έχεις πρόβλημα όρασης (πως αλλιώς να εξηγήσω όλο το πόστ στα κεφαλαία? χεχε) στη σκέψη σου θα σκεφτόμουν πιό πονηρά. Δώστους αυτήν που έχεις τώρα και πάρε μια 50άρα για σένα χαχαχαχα... Θα το έκανα κανονικότατα! Θα είστε όλοι χαρούμενοι :D
 

patagos

Senior Member
16 May 2012
387
ΑTHENS
Re: Απάντηση: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ "ΦΩΤΑ" ΣΑΣ....

Θα τοποθετηθει σε πολυ φωτεινο χωρο,σε σαλονι με 2 μπαλκονοπορτες η μια απο τις οποιες ειναι πισω απο το σημειο που θα μπει η τηλεοραση.
 

achillesgk

AVClub Addicted Member
19 September 2009
1,579
Θα τοποθετηθει σε πολυ φωτεινο χωρο,σε σαλονι με 2 μπαλκονοπορτες η μια απο τις οποιες ειναι πισω απο το σημειο που θα μπει η τηλεοραση.

Το πίσω δεν ενοχλεί.Ενοχλεί το απέναντι και το δίπλα.