Ηλεκτροκίνητη οθόνη για BenQ W1000

aligator

Established Member
18 August 2007
114
Παιδιά τη βοήθεια σας.

Παρακάτω σας παραθέτω όλες τις απορίες μου σχετικά με το home cinema που θέλω να φτιάξω στο χώρο του σαλονιού.

1. Είμαι στον τελευταίο όροφο. Έχω πρόβλημα να τρυπήσω το ταβάνι για να κρεμάσω τον projector, οθόνη προβολής και γύψινη κατασκευή. Έχω διαβάσει ότι το συνολικό πάχος της πλάκας συνήθως είναι τουλάχιστον 17 εκατοστά. Η εμπειρία σας τι λέει ; Να το κάνω ή να το ξεχάσω για να μην έχω μελλοντικές γκρίνιες.

2. Ο projector που έχω αυτή τη στιγμή είναι ο BenQ w1000 με απόσταση προβολής από την οθόνη περίπου 5.5 μέτρα, ο οποίος θα κρεμαστεί από το ταβάνι ή θα τοποθετηθεί σε ειδικό βραχίονα στον τοίχο. Τι είναι καλύτερο κρέμασμα από το ταβάνι ή ο βραχίονας ; Το ύψος του ταβανιού στο σπίτι είναι 2.9.

3. Σύμφωνα με το projector central βλέπω ότι σ’ αυτή την απόσταση μπορώ να πάω μέχρι της 130 ίντσες διαγώνιο. Έχετε να προτείνετε κάποιες συγκεκριμένες οθόνες από 110 – 130 ίντσες ; Το μάξιμουμ που μπορώ να δαπανήσω είναι περίπου 500 ευρώ.

4. Πάμε τώρα στη τελευταία πιο κρίσιμη ερώτηση. Το πανί θα κατεβαίνει μπροστά από τη σύνθεση στο σαλόνι. Έχετε καμιά καλή ιδέα για γύψινη κατασκευή για πώς να το κρύψω ; ήδη θα φαίνεται ο projector και δεν θέλω να έχω γκρίνια. Θέλω να δείχνει όσο πιο διακριτικό γίνεται.

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για όλες τις απαντήσεις.
 

steliosrx8

New member
15 January 2010
2
καλησπερα κι απο μενα

και εγω περιπου το ιδιο θεμα εχω....

Projector W1000+

και θελω να βαλω οθονη περιπου στα 3.00 μ φαρδος ηλεκτρικη

καμια προταση ???

και αγορα απο Ελλαδα....