ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Η ΑΓΟΡΑ ΔΕΚΤΗ FM

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2024 την Κυριακή 07 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

21 June 2006
303
Εχει πέσει στα χέρια μου ένα παλιο ραδιοπικαπ <<Matsusita-National>>.
Το έπιπλό του είναι σε καλή κατάσταση και σκέφτομαι να το συντηρήσω λιγάκι ´.
Επειδή έχει μπάντα μόνο βραχέα , μεσαία λέω να του κοτσάρω έναν αξιοπρεπή δέκτη FM, και να τον χρησιμοποιήσω σαν ραδιόφωνο.
Εχετε υπόψιν κάποιο καλό κιτ , ή ακόμη καλύτερα κάποιον έτοιμο για αγορά ;
 

Κώστας Ο.

Senior Member
21 July 2006
308
μόνο το ελέκτορ πριν χρόοονια (1989?) είχε παρουσιάσει ένα tuner, νομίζω "FM2000".. ήταν πάντως ιδιαίτερα δύσκολη κατασκευή..
όπως είναι λογικό άλλωστε... ίσως να είχε περισσότερο νόημα το σφάξιμο ενός σύγχρονου tuner και η λεηλάτηση του τμήματος του δέκτη..
 

VaSiLiS-T

Supreme Member
10 January 2007
8,209
παλλληηηηηνιηηηη
δεν εχει νοημα ο δεκτησ εν ελλαδι τι να ακουσεις? το compress κατα mp3? digital link απο τα τις mp3 βασιζομενες κονσολες? (εκτος εν λεφκω και ΕΡΤ ) (δεν μπορω να καταλαβω πριν χρονια εμεισ βγαιναμε με lin sondek kai super κατασκευεσ στα μηχανακια μας κια σημερα λασπη !!!!)
 

tasanto

AVClub Addicted Member
31 August 2006
1,701
Athens
Συμπιεσμενο υλικοα (μερικες φορες καρασυμπιεσμενο) αλλα αυτο ειναι και το μελλον του ραδιοφωνου το DAB.Φυσικα θα πει καποιος αν το ραδιοφωνο παιζει οπως το mp3 player μου και χωρις παρασιτα θα ειναι μια χαρα.Ισως για οσους δεν εχουν ακουσει καποιους "ψαγμενους" σταθμους.
Αποστολε αν θελεις να ακουσεις καλο ραδιοφωνο χωρις να μπλεξεις με ανακατεματα παλιας συσκευης και νεας απλα παρε ενα tivoli model one.