Κινηματογραφικός τηλεοπτικός χάρτης (23/12/16)

voys

Senior Member
14 January 2018
501
Η HBO υπάρχει εδώ και καιρό; τι θα αλλάξει τώρα;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γίνονται τεράστιες αλλαγές αυτή τη περίοδο.
Η AT&T "απέσυρε" τον CEO του HBO και ένωσε το HBO με τη Turner.
To HBO δεν θα είναι πια αυτοδιαχειριζόμενο αλλά ενωμένο με τη WarnerMedia και έτσι θα ενσωματωθεί εύκολα στη WarnerMedia service στο τέλος του έτους.
Το HBO/HBOGO δραστηριοποιείται σε αρκετές χώρες, τώρα όμως ενσωματωμένο στη WarnerMedia service θα γίνει πραγματικά worldwide.

https://www.theverge.com/2019/3/4/18250075/att-restructures-warnermedia-hbo-turner-streaming
 

speedman_27

Supreme Member
17 August 2010
5,070
Mitilini
Στο κινηματογραφικό πεδίο με τη Universal Studios International B.V. για την απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης ταινιών και μέσω της υπηρεσίας Video on Demand λήγει στις 30-06-2021. Η συμφωνία για ταινίες και VoD με τη Paramount Pictures International Limited για την απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης ταινιών, λήγει στις 31-07-2019 με δικαίωμα ανανέωσης της σύμβασης για δύο επιπλέον έτη. Με την Walt Disney Company Limited για την απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης των καναλιών Disney ίσχυε μέχρι 31-01-2018 και ανανεώθηκε ως 31-01-2021. Με την ίδια* εταιρεία υπάρχει συμφωνία την απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης ταινιών για την υπηρεσία Video on Demand της COSMOTE TV, ως τις 31.12. 2019.



http://www.typologies.gr/kinimatografika-stoyntio-kai-mpala-stin-cosmote-tv/

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

pan.apostolidis1981

Established Member
27 April 2017
154
Η Disney έβγαλε ημερομηνία έναρξης της υπηρεσίας Disney+ το Νοέμβριο του 2019 και από αρχές του 2020 στην Ευρώπη (λογικά και σε εμάς). Όπως γράφει το άρθρο που παραθέτω οι υπάρχουσες συμφωνίες με κανάλια σε όλο τον κόσμο για τις ταινίες της Disney και της Fox παραμένουν σε ισχύ μέχρι τη λήξη τους. Οπότε η λογική λέει ότι τα συνδρομητικά μας χάνουν σίγουρα τα 2 στούντιο. Της Cosmote λήγει φέτος με την Disney και της Nova με δεδομένο ότι είναι τριετίας λήγει το 2021.http://www.kathimerini.gr/1019095/a...on-noemvrio-stis-o8ones-to-netflix-ths-disney
 

pan.apostolidis1981

Established Member
27 April 2017
154
Για τουλάχιστον το πρώτο εξάμηνο του 2021 τα 2 συνδρομητικά θα έχουν σοβαρό θέμα με τις ταινίες πρώτης προβολής που θα παίξουν. Αν δείτε τα τρέιλερ για τις πρεμιέρες του Ιανουαρίου θα διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει στουντιακό προϊόν. Η Nova για παράδειγμα διαφημίζει 2-3 ταινίες της Paramount που έχουν προβληθεί στην Cosmote εδώ και 3-4 χρόνια.
 

rangers72

Senior Member
26 October 2010
632
milos
μηπως πρεπει να κανουμε μια ανανεωση στα κινηματογραφικα στουντιο να δουμε ποια εχει η νοβα και ποια ο οτε για να δουμε φετος το χειμωνα που θα βλεπουμε καμια ταινια της προκοπης.οποιος γνωριζει ας γραψει τι εχει η καθε παροχος απο στουντιο.
 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,059
Καλησπέρα, ας ξεκινήσουμε μία προσπάθεια να συγκεντρώσουμε μία αρχική λίστα με τα κινηματογραφικά στούντιο και τι υπάρχει σε κάθε πλατφόρμα, όσο δύσκολο και να είναι αυτό λόγω της αλλαγής του τηλεοπτικού τοπίου με τον ερχομό των streaming πλατφόρμων:

HBO - Vodafone TV https://digitaltvinfo.gr/news/pay-t...rgasia-tou-vodafone-tv-me-tin-hbo-stin-ellada (Οι σειρές που ξεκίνησαν στη Nova, θα ολοκληρωθούν σε αυτή)

NBC Universal - Nova https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/36993-nea-symfonia-metaksy-nova-kai-nbcuniversal

STUDIOCANAL - Nova https://digitaltvinfo.gr/news/pay-t...symfonia-nova-studiocanal-se-ellada-kai-kypro

Warner Bros - Φέρεται να συνεχίζει στη Nova (προχωράει η ένωση με τη Discovery, με σκοπό την ολοκλήρωση της ως τα μέσα του 2022)

Σπέντζος Film - Φέρεται να συνεχίζει στη Nova

Odeon - Φέρεται να συνεχίζει στη Nova

Sony Pictures - Το πιθανότερο είναι να συνεχίζει στη Nova, η οποία θα δείξει το Good Doctor και φέτος

Paramount - Συνεχίζει στην COSMOTE TV;;;;

Walt Disney Studios - Συνεχίζει στην COSMOTE TV;;;;;; Μεγάλο ερωτηματικό τι θα γίνει με τον ερχομό του Disney+ στη χώρα μας, αλλά και με την ενσωμάτωση των 20th Century Studios μετά την εξαγορά τους.

BBC Studios - COSMOTE TV https://digitaltvinfo.gr/news/pay-t...tv-ananeose-ti-symfonia-tis-me-ta-bbc-studios

Freemantle - COSMOTE TV https://www.cosmote.gr/cs/otegroup/gr/cosmotetv_fremantle.html

Village - COSMOTE TV

CBS - Συνεχίζει στην COSMOTE TV;;;;;;

MGM - Συνεχίζει στη Nova. Αναμονή τι θα γίνει αν ολοκληρωθεί η εξαγορά της εταιρίας από την Amazon.


Επιπλέον, βάζω σε ερωτηματικό τι γίνεται με τα παρακάτω στούντιο:

Miramax, Lionsgate, Sky Studios, ITV Studios, Entertainment One, Sonar Entertainment, Village Roadshow Pictures,

Και με τις παρακάτω ελληνικές εταιρίες διανομής:

Tanweer, Feelgood Entertainment, Seven Films, Rosebud21, StraDa Films, Ama Films, Danaos Films, Audiovisual, Hollywood Entertainment, Weird Wave

Έχουμε και τις streaming πλατφόρμες στη χώρα μας:

Netflix, Amazon Prime (χωρίς ελληνικούς υπότιτλους), Apple TV+
 

Kirikosgeorgas

AVClub Enthusiast
9 March 2019
965
Το Amazon prime πλέον στην συντριπτική πλειοψηφία του περιεχομένου το έχει ελληνικούς υπότιτλους.😊
 
  • Like
Reactions: fotis246

pan.apostolidis1981

Established Member
27 April 2017
154
Η Cosmote ανέβασε trailer στο κανάλι της στο YouTube με τις ταινίες και σειρές που θα προβάλλει τη νέα σεζόν και ανάμεσα σε αυτές έχει κάποιες της Odeon. Θα διακινδυνεύσω να πω ότι μετά από πάρα πολλά χρόνια η συγκεκριμένη εταιρεία άλλαξε πλατφόρμα, έστω και αν οι ταινίες της πλέον είναι πολύ λιγότερες από το παρελθόν.
 

zapper

Senior Member
14 November 2013
496
Ρε παιδιά, τις ταινίες της Warner που θα τις δούμε; Δεν μιλάω με χρέωση μέσω της Cosmote Movies Club αλλά σε κανονικό συνδρομητικό κανάλι ταινιών. Dune, Batman, Matrix έχει και άλλες αρκετές. Ξέρετε κάτι; Γιατί δεν δραστηριοποιείται κάποια πλατφόρμα δικιά μας να ξανακάνει μια συμφωνία με την Warner αφού δεν πρόκειται να έρθει το ΗΒΟ πρίν το 2025 στην Ελλάδα. Όπως ήταν δηλαδή τόσο καιρό στην Ελλάδα, όμορφα και τακτοποιημένα.
 
  • Like
Reactions: Kirikosgeorgas

zapper

Senior Member
14 November 2013
496
Είχα γράψει κοντά 2 μήνες πριν τους προβληματισμούς μου σχετικά με τις ταινίες τόσο της Warner όσο και άλλων στούντιο αλλά όπως βλέπω και από τις πρεμιέρες του Οκτωβρίου στην ΕΟΝ, δύσκολα τα πράγματα. Δεν ξέρω αν στους σινεφίλ αυτές οι ταινίες αρέσουν (και καλά θα κάνουν) αλλά την ΝΟΒΑ όπως την ξέραμε με αρκετά πιο εμπορικούς τίτλους, πιο εύπεπτους (αυτής της κατηγορίας είμαι) μάλλον θα πρέπει να την ξεχάσουμε. Εκτός από το Uncharted αυτό το μήνα για μένα δεν έχει κάτι άλλο να δω. Αλλά και από τις υπόλοιπες πρεμιέρες, τουλάχιστον 2 είναι σε second window release αφού είναι ταινίες είτε του 2019 (2) είτε του 2020 (1). Αυτός είναι και ο λόγος που έκοψα την ΟΤΕ ΤΒ αφού πλέον δεν ανταποκρίνεται. Αλλά μάλλον και στην ΕΟΝ εκεί θα καταλήξω. Απογοητεύτηκα. Σιγά τις ΛΑΜΠΕΡΕΣ πρεμιέρες ρε ΕΟΝ.
 

rangers72

Senior Member
26 October 2010
632
milos
Μετά τη Warner, η Tanweer εξασφάλισε τη διανομή και των ταινιών της Universal. Η Tulip Entertainment, που είχε τις παραγωγές της συγκεκριμένης εταιρείας, εξασφάλισε την Paramount από την Odeon…απο τις τυπολογιες το αρθρο.οποιος ξερει να μας πει η συγκεκριμενη ετερεια αν συνεργαζετε με νοβα η οτε μπας και δουμε καμια ταινια της προκοπης.
 

Kirikosgeorgas

AVClub Enthusiast
9 March 2019
965
Τα μεγάλα στούντιο διαπραγματεύονται απευθείας με τους συνδρομητικούς παρόχους δεν παίζει ρόλο η εταιρεία διανομής. Δεν θα διαφοροποιηθεί κάτι.
 

fotis246

AVClub Addicted Member
26 October 2012
2,059

ΝOVA – SONY PICTURES TELEVISION Ανανέωση της μακροχρόνιας συνεργασίας!​


Οι ταινίες και οι σειρές της Sony Pictures Television θα προβάλλονται σε Ελλάδα και Κύπρο αποκλειστικά στη Nova

Η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προχώρησε σε ανανέωση της μακροχρόνιας συνεργασίας της με την Sony Pictures Television (SPT) για τα δικαιώματα Α’ προβολής συνδρομητικής τηλεόρασης των ταινιών και των σειρών της Sony Pictures. Η Nova εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο το κινηματογραφικό της περιεχόμενο καθώς όλες οι παραγωγές σε ταινίες και σειρές του μεγάλου studio του Hollywood, θα βρίσκονται αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema και την πλατφόρμα ΕΟN στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Η ανανέωση της συνεργασίας με το στούντιο φέρνει στη Nova, μετά την κυκλοφορία τους στους κινηματογράφους, ορισμένους από τους πιο δυνατούς χαρακτήρες των franchises των MARVEL HEROES όπως «Spider – Man: Across the Spider Verse», «Venom», «Morbius», «Kraven The Hunter» και η δυναμική «Madame Web», μαζίμε τις μεγάλες παραγωγές μεταξύ των οποίων:
Το φετινό blockbuster «Bullet Train» με τον Brad Pitt, το συγκινητικό δράμα «Where the Crawdads Sing» βασισμένο στο best seller με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, η ιρλανδό-βρετανική κομεντί «Joyride» με την Οσκαρική Olivia Colman, το «A Man Called Otto» με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks, η πολυαναμένόμενη «Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody» που είναι αφιερωμένη στη ζωή της χρυσής φωνής της δεκαετίας του 80, Whitney Houston και «The Woman King» με πρωταγωνίστρια την Viola Davis (υποψήφια για Βafta και Sag Award 2023).

Επιπλέον, στη Nova ως μέρος της συμφωνίας για την Α’ επιλογή, έρχονται δυνατοί χαρακτήρες και sequels, όπως τα «Insidious chapter 5», «The Equalizer 3», το πολυαναμενόμενο «Gran Turismo», μοναδικά blockbuster sequels όπως τα «Jumanji: Welcome to the Jungle» καθώς και τα κορυφαία «Baby Driver», «Money Monster», «The Social Network», «Blade Runner 2049», «Τ2 Trainspotting», «Call Me By Your Name» ενώ από την πλούσια σε εύρος και βραβεία κλασσική ταινιοθήκη της Sony μεγάλες αγαπημένες επιτυχίες όπως «Gandhi», «Taxi driver», «There’s a Girl in my Soup» «Peggy Sue Got Married» «Steel Magnolias», «Serpico». Παράλληλα, μέσα από τη συμφωνία, η Nova εξασφάλισε επίσης μια μεγάλη επιλογή τηλεοπτικών σειρών πρώτης επιλογής, όπως το “Lucky Hank” και πολύ δυνατό παιδικό περιεχόμενο με πρεμιέρες όπως το “Lyle Lyle Crocodile”, ο πιο διάσημος κροκόδειλος των παιδικών βιβλίων του Bernard Waber με μουσική από τους συνθέτες του «La La Land» και πρωταγωνιστή τον Χαβιέ Μπαρδέμ, καθώς και μια σειρά από τα πιο δυνατά παιδικά franchise όπως: «Angry Birds», «Hotel Transylvania», «Surf’s Up» και «Stuart Little».

Όλα τα παραπάνω θα είναι διαθέσιμα και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Ο Mark Young, EVP Networks and Distribution, EMEA της Sony Pictures Television, ανέφερε: «Είναι φανταστικό να επεκτείνουμε τη συνεργασία με τους φίλους μας στη Nova και να συνεχίσουμε να φέρνουμε το καλύτερο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό περιεχόμενο της Sony Pictures Television στους συνδρομητές της στην Ελλάδα και την Κύπρο».

Η Κική Σιλβεστριάδου, CEO της Nova Media δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επεκτείναμε τη μακροχρόνια συνεργασία μας με τη SonyPicturesTelevision, διασφαλίζοντας για τους συνδρομητές μας υψηλής ποιότητας περιεχόμενο σε ταινίες και σειρές με την υπογραφή ενός από τα μεγαλύτερα Hollywoodstudios. Παραμένουμε πιστοί στην υπόσχεσή μας να προσφέρουμε το καλύτερο τηλεοπτικό περιεχόμενο με μεγάλη ποικιλία και εξαιρετική ποιότητα».

 
  • Like
Reactions: karras