Κι η υπομονή έχει τα όρια της - δίσκοι που δεν έχετε ακούσει μέχρι το τέλος

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,351
πρεπει να ανηκω στους ελαχιστους τυχερους που εξεταζω σχολαστικα τι θα αγορασω
ετσι θα ελεγα οτι πχ οι δισκοι του Holdsworth ΔΕΝ ακουγονται ενω απο αυτα που προαναφερθηκαν θα επαναλαβω το τασκ, τον Γουωκερ και τους τουλ και τον μπηφχαρτ


απο το κινητο μου με δυσκολια λογω διακοπων, ετσι για να νιωσω μαζι σας
18 βαθμοι στο Πηλιο
 

Dimosthenis

Supreme Member
17 June 2006
3,277
Απάντηση: Re: Κι η υπομονή έχει τα όρια της - δίσκοι που δεν έχετε ακούσει μέχρι το τ

Δ. Παναγιωτίδης said:
πρεπει να ανηκω στους ελαχιστους τυχερους που εξεταζω σχολαστικα τι θα αγορασω
ετσι θα ελεγα οτι πχ οι δισκοι του Holdsworth ΔΕΝ ακουγονται ενω απο αυτα που προαναφερθηκαν θα επαναλαβω το τασκ, τον Γουωκερ και τους τουλ και τον μπηφχαρτ


απο το κινητο μου με δυσκολια λογω διακοπων, ετσι για να νιωσω μαζι σας
18 βαθμοι στο Πηλιο

Eκει ρε να ξεπαγιασεις..............-bye-
 

Nikos F

Supreme Member
19 June 2006
6,151
Αλιμος
NTOK SAID : TUSK - Fleetwood mac( όλη η σαβούρα του αμερικάνικου μέϊνστριμ

Τώρα που ο λύμπε είναι σε απόσταση ασφαλείας....:violent-smiley-030:
 
19 June 2006
8,661
Ωραίο το θέμα του Ντοκ.
Εγώ δεν βγάζω εύκολα δίσκο . Απλά λειτουργώ όπως ο Μανόπουλος.
Η πρώτη ακρόαση είναι διερευνητική. Εάν πέσω σε ύμνο θα αρχίσω να λιώνω μετά το ρεφραίν. Το σταματάω και πάω στο επόμενο. Θα ξαναγυρίσω όταν θα είμαι έτοιμος. Αυτό γίνεται μόνο στα άγνωστα σχήματα.
Στα γνωστά μου διαβάζω μέχρι και τις τελείες.
Θυμάμαι σε ακροάσεις στο σπίτι μου παλιότερα που όλα τα μέταλλα τα έκοβα στα σόλα. Τα μακρόσυρτα σόλα τα σιχαίνομαι.
Τώρα για Mars Volta που γράφει ο Ντοκ. έχω γράψει πως πρόκειται για το καλύτερο άλμπουμ στο σκληρό ήχο που έχει βγει στις μέρες μας. Και εξακολουθεί. Εάν προσθέσω και το προηγούμενο μιλάμε για την πιο ελπιδοφόρα μπάντα. Τα live τους είναι τα καλύτερα στον πλανήτη.
Θα παίξουν και support στους Red Hot.
Για Tool ότι και να πω είναι λίγο. Από τα πιο εγκεφαλικά σχήματα που υπάρχουν. Οι ρυθμικές τους βάσεις είναι μοναδικές. Στο Anima γίνονται απίστευτα πράγματα.
Oι Spiritual Beggars είναι κλέφτες αλλά μας έχουν προσφέρει πολύ όμορφα acid ταξίδια. Αυτό που γράφει ο Billy δεν το έχω ακούσει.
Οι δικές μου πατάτες είναι πολλές.
Κάτι Delays, κάτι Strokes , ότι καινούργιο βγάζουν οι παππούδες είναι για κλωτσιές τις περισσότερες φορές, πολλά underground dance, κάτι punk -emo τραγωδίες, πολλά μέταλλα, πολλά Αμερικάνα.
Δεν μου άρεσε ποτέ η Lucinda Williams (έχει ορκισμένους φίλους). Την πάτησα από το Uncut και άκουσα δύο άλμπουμ της με μεγάλη δυσκολία.
Πολλά ανούσια garage.
Πάρα πολλά Ελληνικά σχήματα. Τρελό γέλιο. Δεν γράφω ονόματα γιατί σέβομαι τις δυσκολίες των παιδιών.
Η Norah jones έχει φωνάρα αλλά γιατί βγάζει άλμπουμ. Δεν αρκεί.
Καλά κάτι Diana Krall έχουν παίξει για κανά δεκάλεπτο.
Τώρα που λείπει και ο Λύμπε, οι Gogol Bordello. Δεν το άφησα μέχρι το τέλος γιατί είχα ξεραθεί στα γέλια. Είναι σαν να ακούς τον Παϊτέρη να ανοίγει εντυπωσιακά σχήμα της Πέγκυς Ζήνα.
Kαι στο post αρκετές πατάτες.
Το τελευταίο των Tea Party δεν το άντεξα. Ανούσιο.
Υπάρχει πολύ σαβούρα εκεί έξω.
 
19 June 2006
8,661
Α, ξέχασα και τους SYstem of a down. Έχουν ένα συγκεκριμένο μοτίβο που αναπτύσουν τις συνθέσεις τους. Και είναι επικό με ανατολήτικα στοιχεία.
Το steal this alboum ήταν περισεύματα.
Όλα τα υπόλοιπα με κορυφαίο το Toxicity είναι πάρα πολύ καλά.
Και με τις σφαγές στη Μ. Ανατολή πιο επικαιροι από ποτέ.
Μη ξεχνάμε ότι είναι Αρμένιοι.
Σπουδαία μπάντα.
Το spiders το ακούω τόσα χρόνια και με μαγκώνει ακόμα.
 
19 June 2006
8,661
Πάλι ξέχασα, γεράματα.
Τα πιο αστεία γκρουπ ,που δεν αντέχω να ολοκληρώσω ακρόαση είναι κάποια ψευτογκόθικ.
Είναι και το είδος τέτοιο που λίγο να ξεφύγεις, λίγο το δήθεν, σε καταντάει γραφικό.
 

Δημήτρης Δ.

Supreme Member
21 June 2006
5,455
Re: Τελικά, πάλι "πάπυρο" έγραψα!!

Βασίλης Παπαδημητρίου said:
__Ωραίο θέμα!!


__Ναι, αυτούς λέει, τους Rammstein... Περίεργη περίπτωση παίδες... Εχουν τραγούδια που παρουσιάζουν ΤΡΟΜΕΡΟ ενδιαφέρον, λες "κοίτα να δεις τι σκέφτηκαν, κοίτα να δεις πού το πήγαν" ή "πω-πω, τι ωραίο τραγουδάκι είναι αυτό;" και υπάρχουν και τραγούδια τους που έχω ακούσει και έχω πει "γλιτώστε με!!"... Ιδιάζουσα περίπτωση.


__Τώρα για τους System Of A Down και το "Steal This Album" (χαχα, πως φαίνεται πως τους μισεί ο Δημήτρης, το έγραψες τελείως λάθος το όνομά τους, είναι αυτό που λέμε "δε θέλει ούτε να τον ξέρει"!! χαχα)... Μάλλον θα συμφωνήσω... για τον συγκεκριμένο δίσκο!! Το μόνο που μου άρεσε (και πάλι όχι πολύ, είχε ένα ωραίο σολάκι ήταν και σχετικά ωραίο /δυνατό), ήταν το τραγούδι "Streamline". Ολο το άλλο δεν έλεγε τίποτα! Ούτε που το θυμάμαι!! Μόνο το εξώφυλλο μ' άρεσε -χιχιχι

__ΟΜΩΣ, για όσους ΔΕΝ έχετε ακούσει ποτέ SOAD, πρέπει να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Πριν πείτε, "δεν θα τους ακούσω ποτέ", δώστε τους μια ευκαιρία. Ακούστε τα εξής 7 και μετά βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

TOXICITY:
. Chop Suey!, Toxicity, Forest, Aerials

MESMERIZE:
. Question!, Cigaro, B.Y.O.B.



__Οσο αφορά τους Tool, ΔΕΝ έχω ακούσει όλο αυτό που λέει ο Δημήτρης, το 10.000 days (review ΕΔΩ)... πάντως 3 τραγούδια που άκουσα μου άρεσαν πολύ! Α!! Κάτι πολύ σημαντικό, προηγούμενοι δίσκοι όπως το Αenima και το Lateralus, έχουν πάρει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ κριτικές κι αν θέλετε τη γνώμη ΚΑΘΟΛΟΥ άδικα (αν ασχοληθεί κανείς μαζί τους, θα δει πως έχουν ΠΑΡΑ πολύ ψαγμένους στοίχους και μουσική). Εχουν κάνει και μία πολύ ωραία διασκευή στο "No Quarter" των Led Zeppelin (χάσιμο!) και 4 τραγούδια τους έχουν ψηφιστεί ως, 100 απ' τα καλύτερα studio rock παιξιματα για drums (και άλλα 2 μες τα καλύτερα 20 live), μαζί με άλλα ιερά τέρατα όπως Porcaro, Gadd, Cobham, Βοzio, Palmer, Moon, Bonham, Peart, Portnoy, Baker κ.α. Απλά έχετε στο νου σας, ναι είναι βαρύ άκουσμα και όχι για όλες τις ώρες οι Tool, και πως, όπως όλοι οι prog. δίσκοι, ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ, ειδικά οι αυτοί!. Με μία φορά δεν γίνεται τίποτα... τέλος πάντων. Απο αυτούς προτείνω τα εξής 7:

10.000 DAYS:
Vicarious, The Pot, 10,000 Days (Wings Pt 2) τραγουδάρα!!


UNDERTOW:
Sober

LATERALUS:
The Grudge, Ticks & Leeches, Lateralis


__Να ξεκαθαρίσω πως αυτό το κάνω γιατί πιστεύω πως έχει πολύ ενδιαφέρον να προτείνουμε άλλα τραγούδια ή δίσκους απο αυτά που σε άλλους δε άρεσαν, έτσι ώστε κάποιος που δεν έχει γνωρίσει τα συγκροτήματα /καλλιτέχνες αυτούς, να έχει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη, άλλωστε αυτό είναι και το θέμα της μουσικής κατηγορίας, να μαθαίνουμε και ν' ανταλλάζουμε απόψεις! Επίσης, προτείνω μόνο 7, για να είναι και τα πιο αντιπροσωπευτικά αλλά και δεδομένου ότι δεν θα είναι πολλά ώστε κάποιος να τ' ακούσει όλα για να έχει μία καλή εικόνα για το σχήμα /καλλιτέχνη.







__Πάμε και στα δικά μου τώρα, τα πρώτα που μου έρχονται στον νου:


. SUN-RA: Space is the place
Tέτοια υπερεκτιμημένη πατάτα καιρό είχα ν' ακούσω. Ευτυχώς την άκουσα με παρέα που αρέσκεται και στην Λευκή Τζαζ και την Μαύρη και την Αcid και το Fusion, γιατί θα άρχιζα ν' αναρωτιέμαι, μόνο σ' εμένα φαίνεται φτηνός εντυπωσιασμός, εγώ είμαι ο περίεργος; Πραγματικά, κανένα ενδιαφέρον γι' αυτό το έργο. Βεβαια, δεν ξεγράφω τον Ra, μιας και σε αφιέρωμα εδώ που είχα διαβάσει το Space Is The Place ούτε καν αναφερόταν στους καλύτερους ή σ' αυτούς που συμβουλεύατε κάποιον να ακούσει απο Sun-Ra. Πάντως ο συγκεκριμένος, μεγάλη πατάτα, σιγά τ' αυγά...

. TΗΕ WANNADIES: Bugsy Me
Μια έπεισαν για την αγορά του δίσκου δύο λόγοι. Το "You & Me" απο τo remake της ταινίας "Great Expectations" και το "Hit" που είχα δει στο MTV και μου άρεσε πολύ! Στην Ελλάδα, ούτε για δείγμα ο δίσκος, έτσι ήρθε απο Αγγλία, αν και απο 'κει δυσκολεύτηκα. Τα δύο τραγούδια που αναφέρω, για 'μένα, είναι ΠΟΛΥ καλά και ευχάριστα (για βρετανικό ποπ-ροκ με μία ιδέα εκλεπτυσμένου πανκ). Αλλά όλος ο άλλος δίσκος... Βαρεμάαααρααααα... "Κλασσική περίπτωση βλάβης", καλός, μα βαρετός δίσκος, οξύμωρο ε;!!

. SPIRITUAL BEGGARS: (Spiritual Beggars)
Πάλι καλά που λείπει ο Μανωλάκος! Χαχα, ξέρω μερικοί ετοιμάζεστε να με φάτε (που να έλεγα και τίποτα για Kyuss, ok όχι κι έτσι), αλλά ο πρώτος τους... Ε, ένα τραγούδι μ' άρεσε μόνο και άντε να ακούω ευχάριστα και άλλα 2. Κατά τα άλλα, ΔΕΝ μπορώ να τον ακούσω αυτόν τον δίσκο, τα ίδια και τα ίδια και μάλιστα δεν έχουν και ενδιαφέρον. Βαρύ Rock με επιρροές απο παλιούς ροκάδες, αλλά γίνεται μονότονο (έχω διαβάσει όμως πως στους επόμενους δίσκους βελτιώνονται πολύ -αυτός είναι ο πρώτος τους). Μόνο το Blind Mountain (και όχι Blind Fountain όπως αναφέρει το link που σας δίνω), παραδέχομαι πως είναι τραγουδάρα -γι' αυτό και πήρα τον δίσκο, αλλά δε μου βγήκε..! Πάντως έχουν διαλέξει πολύ cool όνομα για την μπάντα τους,χεχε...

. FANTOMAS: Director's Cut
Εδώ καλωσορίζουμε ένα super-group απο εξαιρετικούς καλλιτέχνες του σκληρού ήχου. Και αυτοί μας παρουσιάζουν έναν άκρως τρελό και ακόμη πιο σκληρό ήχο. Διασκευάζουν κλασσικά μουσικά θέματα απο ταινίες τρόμου κυρίως όπως ο Το μωρό της Ρόζμαρι, Τhe Omen, Sηarade, Spider Baby (ακόμα και το Godfather) κλπ... Εχει πολύ ενδιαφέρον η όλη προσπάθεια, αλλά αυτό κι αν είναι βαρύ και δύσκολο άκουσμα!! Αφήστε τα, παρόλο που μου άρεσε, μόνο ένα - δύο μπορώ ν' ακούω (ποτέ δεν έχω αντέξει όλο τον δίσκο) και κυρίως το τελευταίο (πριν το κρυμμένο) κομμάτι "Charade", που μ' αρέσει κιόλας -συνδυάζει... την Jazz και το Thrash (?) Metal... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!! χαχαχαχα

. FANTOMAS: Suspended Animation
O προηγούμενος ήταν ο πρώτος δίσκος τους. Αυτός (review ΕΔΩ) είναι ο τέταρτος (ο δεύτερος, που δεν έχω ακούσει, είναι ο Delirium Cordia με ένα μόνο τραγούδι! -review ΕΔΩ και για τον τρίτο δεν έχω ιδέα, θα ήταν η συνέχεια του δεύτερου κι έχει τίτλο Millennium Monsterwork 2000 κι έχουν γράψει πολύ καλά λόγια γι' αυτόν). Μοναδικό (και άκρως τρελό) artword στο CD και έτσι είναι και η μουσικη τους... Αν δυσκολευόμουν ν' ακούσω ολόκληρο τον πρώτο τους, αυτό, δε μπορώ να τ' ακούσω με τίποτα!! Σ' αυτό το cd, υπάρχουν 30 τραγούδια, ένα για κάθε μέρα του τέταρτου μήνα του 2005 (!!!). Και τριάντα ζωγραφιές που τα συνοδεύουν... Αντε γεια τα παλικάρια! Και μη νομίζεται ότι είναι τίποτα τυχαίοι μουσικοί: η απίθανη τετράδα είναι η εξής: Mike Patton, Dave Lombardo (τον οποίο αντικαθιστά στα live της μπάντας όταν δε μπορεί αυτός, ο... Terry Bozzio!), Buzz Osborne και Trevor Dunn. Μακριά απ' αυτόν τον δίσκο αν δεν είστε μυημένοι!!



Υ.Γ. "ΚΛΙΚ" πάνω στις εικόνες για περισσότερες πληροφορίες και για ν' ακούσετε δείγματα μουσικής απ' τον κάθε δίσκο.

ρε συναδελφε , μη βαζεις σε παρακαλω τους spiritual beggars στον κουβα με τις μπουρουχες ....
 
27 June 2006
7,771
Απάντηση: Re: Τελικά, πάλι "πάπυρο" έγραψα!!

dim das said:
ρε συναδελφε , μη βαζεις σε παρακαλω τους spiritual beggars στον κουβα με τις μπουρουχες ....


Γιατί, οι Fantomas???
O Bασίλης το'γραψε όμως: Θέλουν μυημένα αυτιά!
Θεοί το λιγότερο :cool:
 

suria

Senior Member
22 June 2006
364
Arcade Fire - Funeral
Όσο κυλάνε τα tracks τόσο πιο πολύ κουράζουν. Προτιμώ να ακούω για 50 λεπτά τα πρώτο και τον Alexander σε repeat.
 

Attachments

  • untitled.jpg
    untitled.jpg
    10 KB · Views: 5

Δημήτρης Δ.

Supreme Member
21 June 2006
5,455
Re: Απάντηση: Re: Τελικά, πάλι "πάπυρο" έγραψα!!

MOUKIOUROUFIS KOSTAS said:
Γιατί, οι Fantomas???
O Bασίλης το'γραψε όμως: Θέλουν μυημένα αυτιά!
Θεοί το λιγότερο :cool:

Κωστα εχεις δικιο. Εχω το delerium cordia αλλα μαλλον δεν το εχω ακουσει ακομα καλα. Θα το κανω ομως στο αμεσο μελλον. Οι τυποι παντως πρεπει να ειναι εντελως παλαβοι :award:
 

Kostas P.

AVClub Enthusiast
19 June 2006
742
Αθήνα
dim das said:
Απο την αλλη μερια ,αν δεν μας αρεσει ενας δισκος δεν ειναι απαραιτητο να κατσουμε να τον ακουσουμε ολον.
Προσωπικα, θεωρω πιο σημαντικο να εκμεταλλευτω οσο το δυνατον καλυτερα τον λιγο ελευθερο χρονο μου, παρα να εχω απολυτα ολοκληρωμενη αποψη για το ποσο κακος ειναι ενας δισκος........
Δεν ειναι απολυτο αυτο. Εχουν υπαρξει δισκοι & μπαντες που δεν μου ειπαν τιποτα με τα πρωτα ακουσματα, στην πορεια ομως εγιναν απο τα πολυ αγαπημενα ακουσματα μου. Ο χρονος ειναι πολυ σημαντικος για διαμορφωση γνωμης...
 
18 June 2006
362
__Ρε παιδιά, τους Fantomas τους καραγουστάρω! Δεν είναι τυχαίο πως μετά το Director's πήγα και πήρα και το Animation, ούτε πως ξέρω την δισκογραφική πορεία τους, ποιος θεός drummer παίζει όταν ο άλλος θεός βγάζει καινούργιο δίσκο με τους Slayer κλπ... ;)

__Νόμιζα ότι θα φανεί η εκτίμησή μου στο πώς μιλούσα για τους Fantomas... ΟΜΩΣ, το ότι δεν μπορώ ν' ακούσω ολόκληρο δίσκο τους, δεν αλλάζει... Εννοώ να τον ακούσω και είμαι εκεί, όχι να τον βάλω να παίζει ενώ γράφω στο forum! xixixixixi...

__Πιστεύω πως κάνουν ΠΟΛΥ καλή δουλειά, σπάζοντας όλες τις φόρμες, πραγματικά αυθεντικοί, άσχετα αν θέλουν μυημένους ακροατές (απευθύνονται σε πολύ λίγο κόσμο). Τώρα για τους Spiritual, έναν χρόνο που έπαιζα στο ραδιόφωνο το έβαζα πολύ συχνά το Blind Mountain, αλλά εκτός απο ένα δύο άλλα (το ένα μου θύμισε και Hendrix!), τον υπόλοιπο δίσκο... ΔΕΝ μπορώ να τον ακούσω, βαριέμαι και δε μου λέει κάτι, ενώ το Blind -κομματάρα. Τώρα, αν έχετε ακούσει ΑΥΤΟΝ τον δίσκο, πείτε τη γνώμη σας, αλλιώς μην κρίνεται απ' τους επόμενους, έχουν βελτιωθεί πολύ...


Υ.Γ. Α, dim, μάλλον (απ' ότι έχω διαβάσει), άκουσες τον "χειρότερο" (δηλαδή όχι τον καλύτερο /ους) απο τους Fantomas... Πάνε μάλλον για το Director's πρώτα ή τα άλλα δύο.

Υ.Γ. 2 Ρε παιδιά, σας παρακαλώ δηλαδή γιατί δε το βρήκα ΠΟΥΘΕΝΑ, έχει κανείς τον δίσκο που ο Dave Lombardo μαζί με άλλους διασκευάζει Vivaldi; Νομίζω λέγετε "the gathering" ή κάπως έτσι, έχω μεγάλη περιέργεια να ακούσω τι κάνουν...
 

Δημήτρης Δ.

Supreme Member
21 June 2006
5,455
Βασίλης Παπαδημητρίου said:
__Ρε παιδιά, τους Fantomas τους καραγουστάρω! Δεν είναι τυχαίο πως μετά το Director's πήγα και πήρα και το Animation, ούτε πως ξέρω την δισκογραφική πορεία τους, ποιος θεός drummer παίζει όταν ο άλλος θεός βγάζει καινούργιο δίσκο με τους Slayer κλπ... ;)

__Νόμιζα ότι θα φανεί η εκτίμησή μου στο πώς μιλούσα για τους Fantomas... ΟΜΩΣ, το ότι δεν μπορώ ν' ακούσω ολόκληρο δίσκο τους, δεν αλλάζει... Εννοώ να τον ακούσω και είμαι εκεί, όχι να τον βάλω να παίζει ενώ γράφω στο forum! xixixixixi...

__Πιστεύω πως κάνουν ΠΟΛΥ καλή δουλειά, σπάζοντας όλες τις φόρμες, πραγματικά αυθεντικοί, άσχετα αν θέλουν μυημένους ακροατές (απευθύνονται σε πολύ λίγο κόσμο). Τώρα για τους Spiritual, έναν χρόνο που έπαιζα στο ραδιόφωνο το έβαζα πολύ συχνά το Blind Mountain, αλλά εκτός απο ένα δύο άλλα (το ένα μου θύμισε και Hendrix!), τον υπόλοιπο δίσκο... ΔΕΝ μπορώ να τον ακούσω, βαριέμαι και δε μου λέει κάτι, ενώ το Blind -κομματάρα. Τώρα, αν έχετε ακούσει ΑΥΤΟΝ τον δίσκο, πείτε τη γνώμη σας, αλλιώς μην κρίνεται απ' τους επόμενους, έχουν βελτιωθεί πολύ...


Υ.Γ. Α, dim, μάλλον (απ' ότι έχω διαβάσει), άκουσες τον "χειρότερο" (δηλαδή όχι τον καλύτερο /ους) απο τους Fantomas... Πάνε μάλλον για το Director's πρώτα ή τα άλλα δύο.

Υ.Γ. 2 Ρε παιδιά, σας παρακαλώ δηλαδή γιατί δε το βρήκα ΠΟΥΘΕΝΑ, έχει κανείς τον δίσκο που ο Dave Lombardo μαζί με άλλους διασκευάζει Vivaldi; Νομίζω λέγετε "the gathering" ή κάπως έτσι, έχω μεγάλη περιέργεια να ακούσω τι κάνουν...

...ετσι οπως θετεις το θεμα συμφωνω. Και το jesus built my hotrod ειναι το απολυτο ροκ κομματι ολων των εποχων - δεν μπορω ν ακουσω ομως παραπανω απο δυο-τρια κομματια τους μαζεμενα( ...γεραματα ισως??? :flipout: )

οι SB ειναι σαφεστατα μονομονανεις, προσυλωμενοι στον χαρντ ροκ ηχο της δεκαετιας του 70. Οταν ακουσα το On fire (το καλυτερο τους ΙΜΟ), δεν πιστευα στ αυτια μου. Νομιζα οτι ξυπνησα αποτομα τριαντα χρονια πριν!...
Δεν διεκδικουν το τροπαιο του πιο "ψαγμενου" και του πιο "προοδευτικου" γρουπ, και φυσικα δεν προκειται να γινουν ποτε της μοδος.Μου ακουγονται ομως γνησιοι συνεχιστες του ηχου που καποτε αγαπησα. Επισεις μου αρεσει, που σε αντιθεση με τους αλλους στονεραδες, ξεφευγουν απο τα καθαρα μπλακσαμπαθικα προτυπα.
 

Δημήτρης Δ.

Supreme Member
21 June 2006
5,455
Το καινουργιο Calexico το εχει ακουσει κανεις σας? Δεν λεω οτι ειναι δισκος που δεν αντεχει καποιος να το ακουσει ολοκληρο, αλλα μου φανηκε πολυ κατω σε σχεση με τα προηγουμενα τους. Δεν το εχω ακουσει πολυ προσεκτικα αλλα απο μια δυο προχειρες ακροασεις με απογοητευσε.Το βρηκα αργο, υποτονικο και ανευρο. Καμοια σχεση με τα προηγουμενα Hot Rail και Black light ..
Γνωμες???
 
18 June 2006
362
__Μπράβο, και αυτό... Κρίμα γιατί έχει δυό -τρεις πολύ καλές στιγμές...


__Εμ... Αυτά είναι... Αφού ήξεραν ότι έχει αυτό το ειδικό βάρος, ας του δούλευαν περισσότερο για να έχει περισσότερες καλές στιγμές (μόνο καλές στιγμές), ας μη το έγραφε όλο ένα άτομο (οκ, ένας τη μουσική και άλλος ένας τους στοίχους) και μόνο γι' αυτό, ας ερχόταν και ο De Garmo να συμμετέχει /γράψει... Του άξιζε και η αλήθεια είναι πως η απουσία του ήταν καταφανέστατη.
 
Last edited:

Haagenti

AVClub Fanatic
18 November 2006
16,559
Ministry Of Silly Walks
ΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ PEARL JAM,U2,AUDIOSLAVE ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ,,Ε ΡΕ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ:twoguns:
 

Δημήτρης Ιωάννου

Moderator
Staff member
18 June 2006
15,854
Αθήνα-Κέντρο
ΒΑΛΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ PEARL JAM,U2,AUDIOSLAVE ΚΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΛΕΟΝ,,Ε ΡΕ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ:twoguns:

Φίλε ..brutal ,τον Πανούση να τον λάβουμε υπόψη ως μουσική πρόταση/δίσκο/στάση απέναντι στους U2 πχ ???
Η στο θέμα μας που είναι για τους δίσκους που δεν ακούγονται ολόκληροι ?
Γιατί και σ αυτήν την περίπτωση ο Τζιμάκος εκπίπτει,μιας και οι δίσκοι του (?) δεν ακούγονται ΚΑΘΟΛΟΥ !-bye-
 

Haagenti

AVClub Fanatic
18 November 2006
16,559
Ministry Of Silly Walks
οχι Πανουσης χρειαζεται σ αυτους που γραφουν για παραδειγμα ενα δισκο σαν το ORIGIN OF SYMMETRY (ΔΙΣΚΑΡΑ) και μετα το γυριζουν σε δισκους με κομματια ιδανικα φτιαγμενα για το playlist του rock fm και του red (δεν θα το ευχομουν ουτε στον εχθρο μου πλεον να γινει playlist στον rock fm και στον red