Κλείδωμα κατηγορίας 25/12...για τη δημιουργία νέας

Status
Not open for further replies.
17 June 2006
9,805
Σας ενημερώνω πως αύριο από το πρωί μέχρι το μεσημέρι για το δυνατόν λιγότερο χρόνο θα κλειδωθούν οι κατηγορίες:
- Φακοί LED & EDC
- Gadgets, Tablets, Κινητά τηλέφωνα
με σκοπό τη δημιουργία της νέας υποκατηγορίας (Gadgets & EDC) και αντίστοιχη μεταφορά των σχετικών νημάτων προς τα εκεί από τις υπάρχουσες.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και χρόνια πολλά!
 
17 June 2006
9,805
Είμαστε έτοιμοι!

Σίγουρα στις μεταφορές θεμάτων κάποιο θα έχει ξεχαστεί πίσω ή θα έχει μεταφερθεί και κάποιο που δεν θα έπρεπε κανονικά. Ενημερώστε μας και θα το φτιάξουμε!
 

Kostas_Y

AVClub Fanatic
24 December 2009
13,466
North by Northeast
Δεν υπήρχε ένα θέμα (νομίζω sticky) του στυλ "Ποιο κινητό να αγοράσω;"; Είχα γράψει εκεί δύο φορές τον τελευταίο χρόνο αλλά δεν μπορώ να το βρω πλέον.
 
17 June 2006
9,805
Last edited:

Kostas_Y

AVClub Fanatic
24 December 2009
13,466
North by Northeast
To δεύτερο είναι, ευχαριστώ :)

Μήπως όμως πρέπει να μεταφερθούν εδώ όλα τα θέματα κινητών απο την Android World και να μείνουν εκει μόνο όσα αφορούν software;
 
17 June 2006
9,805
Η γραμμή που έχουμε αποφασίσει είναι ότι άπτεται των διαφόρων οικοσυστημάτων (windows, android, i-) να μένει στις εκεί κατηγορίες, είτε αφορά hardware, είτε αφορά λογισμικό.
Η παρούσα κατηγορία υπάρχει γιατί πολλές φορές υπάρχουν ερωτήματα του στυλ, να πάρω αυτό το κινητό με windows ή το άλλο με android για τις ανάγκες μου, γιατί επίσης υπάρχουν θέματα με συσκευές άλλων λειτουργικών (πχ. symbian, blackberry κλπ) ενώ κάπου θα πρέπει να υπάρχει χώρος και για θέματα που αφορούν συνολικά τις συσκευές (πχ. νέα OS όπως το Firefox OS ή νέοι τύποι οθονών ή λειτουργιών).
 
Status
Not open for further replies.