Κουφό;;

Παιδιά δεν ήξερα που να το ποστάρω, εκτόν αν έχουμε νήμα "δαιμονισμένα μπλιμπλίκια" και δεν το είδα!! Λοιπόν, προσέξτε τι έγινε.
Εδώ και 15 ημέρες πήρα νέα TV, μια 58" Philips. Προχτές της εγκατέστησα να τo "ampilight" του φτωχού, κοινώς μια RGB λεντοταινία που έκατσε ζάχαρη, όλα καλά, πολύ όμορφο εφέ. Όμως προ ολίγου είπα να βάλω ταινιούλα από το media player, το παλιό και πιστό μου himedia 900b. Και αρχίζει το στοίχειωμα.........
-Στο τηλεκοντρόλ του media player ακούει η...λεντοταινία, και μάλιστα αλλπρόσαλα, αλλάζει τυχαία χρώματα και φλασάρει-αυξομειώνει φωτεινότητα.
-Το media player δεν αντιδρά, κολλημένο στο μενού.
-Αποσυνδέω λεντοταινία, το mp εξακολουθεί να μην αντιδρά.
-Βγάζω το mp από την πρίζα, το ξαναβάζω, και.. νεκρό, δε μπουτάρει.
-Το αφήνω εκτός πρίζας, συνδέω λεντοταινία, και.... στο δικό της χειριστήριο το κόκκινο κουμπάκι ενεργοποιεί πράσινο φως και το αναντίστροφο!!

Να φωνάξω τους Ghostbusters?
 

etien4

Established Member
24 January 2015
124
Κάτι μου λέει οτι τα τροφοδοτικά των led κάνουν μαλακίες...γενικα οταν ειναι της πλάκας και οχι με τις κατάλληλες προδιαγραφές και σωστα θωρακισμενα δημιουργούνται παρεμβολές ...

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 

skysound

Supreme Member
28 January 2007
5,639
Θεσσαλονίκη
Τα συγκεκριμενα led παρεμβαινουν στις συχνοτητες των remote.
Μπορει ακομη να παρεμβαινουν στις ιδιες τις συσκευες.
 

boxer1

Established Member
10 September 2019
231
Eκτός από παρεμβολές στα IR κάνουν και παρεμβολές στα tuners, αν παρατηρήσετε σπασίματα και μικροδιακοπές από τέτοιες λεντοταινίες είναι.