Μόνο πάνω μισή εικόνα video με ffdshow tryouts+mpc-hc

flik

New member
10 May 2009
14
Καλημέρα. Χρησιμοποιώ τον mpc-homecinema μαζί με ffdshow tryouts για να βλέπω βιντεο, αλλά σήμερα τα πείραζα λίγο και τελικά σε όποιο βίντεο δοκίμασα (avi και wmv) μου φαίνεται κομμένο το κάτω μισό frame. Με άλλα προγράμματα βλέπω κανονικά, οπότε υποθέτω οτι απο το ffdshow θα είναι, αλλά δεν βρήκα τίποτα.
Δοκίμασα reinstall και των δύο (mpc+ffdshow). Δεν αφορά το pan&scan, αφορά μάλλον το ffdshow γιατί τα .mkv που τα παίζει ο coreavc παίζουν κανονικά...
Τα φιλτρα που έχω ενεργοποιημένα είναι: Deinterlace, Blur&NR, Sharpen.
 

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
25,582
Land of Dystopia
Κάνε απεγκατάσταση του mpc-homecinema μαζί με ffdshow και εγκατάσταση μετά, μιας και έτσι θα ξαναμπορέσεις να τα σετάρεις από την αρχή, δοκιμασμένη τακτική.
 

flik

New member
10 May 2009
14
Δεν δούλεψε αυτό, αλλά το βρήκα.
Στο media player classic στην καρτέλα output είχα βάλει στο directshow το vmr9. Το γύρισα σε EVR custom pres και τώρα δουλευει.
Επηρεάζει καθόλου αυτό οτι παίζω τα .mkv με CoreAVC;
 

flik

New member
10 May 2009
14
Vista 32bit. Διάβασα τους οδηγούς του φορουμ για mkv και έλεγε για evr renderer μαζί με coreavc οπότε δεν πιστεύω να υπάρχει πρόβλημα.
Απλά έλεγα μήπως το ένα ακυρώνει το άλλο, γιατί το evr custom pres ήταν για DXVA, κάτι που δεν γίνεται αν χρησιμοποιείς άλλον codec.