Πιθανο προβλημα με V3000!

Geo_x

Senior Member
11 August 2006
442
Πόλη του καφέ
Χθες το βραδυ και ενω σερφαριζα στο net αρχισε να κανει κατι περιεργα.....ολα τα ανοιχτα χρωματα (ασπρο, κιτρινο, κτλ) αρχισε να τα "καει" (αν το λεω σωστα) και οι γραμματοσειρες φαινοντουσαν καπως!!!

Το προβλημα το παρατηρησα μονο στις γραμματοσειρες, στα εικονιδια, στα παραθυρα (σκιες, ασπρο φοντο) και σε τηλεοπτικο σημα. Σε dvd και xbox360 δεν μου φανηκε να εχει καποιο προβλημα. Της εκανα ενα reset μηπως και.....αλλα τιποτα, το προβλημα παραμενει!


Αυτο που μου εκανε εντυπωση οταν λειτουργει σαν monitor για το pc, βιντεο .mkv και φωτογραφιες φαινονται καμπανα, αλλα ολα τα υπολοιπα οχι!

Τι μπορει να επαθε?
 

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,515
BVR (Beyond Visual Range)
Περιεργα πραγματα.

Βγαλε την απο την μπριζα για 2-3 ωρες και αν συνεχισει να κανει τετοια παρε τηλ. το σερβις γιατι μαλλον επαθε βλαβη το κυκλωμα εικονας.
 

Geo_x

Senior Member
11 August 2006
442
Πόλη του καφέ
Απο DVi σε HDMI ειναι η συνδεση με το pc. Τελικα αυριο θα την παω, ερχονται και αυτοι να την παρουν, αλλα δεν τους εμπιστευομαι.
 

panosxgr

Supreme Member
24 June 2006
8,604
Δοκίμασες με SCART σύνδεση και σου κάνει τα ίδια? Για δοκίμασε γιατί τέτοια θεματάκια όπως το δικό σου είναι συνηθισμένα και οφείλονται τις περισσότερες φορές στις παιδικές ακόμα ασθένειες των HDMI.
 

Geo_x

Senior Member
11 August 2006
442
Πόλη του καφέ
Με λιγο καλυτερο ψαξιμο παρατηρησα οτι το προβλημα παρουσιαζετε μονο στην συνδεση με το pc (hdmi) και σε αναλυση full hd (σε χαμηλοτερες αναλυσεις φαινετε να δουλευει σωστα) και σε τηλεοπτικο σημα! Με συνδεση scart (dvd) και component (X360) παιζει μια χαρα!
 

Geo_x

Senior Member
11 August 2006
442
Πόλη του καφέ
Το αποκλειω να ειναι θεμα ασυμβατοτητας, δεν εχω αλλαξει κατι στον εξοπλισμο και τοσο καιρο δουλευαν ολα μια χαρα! Και στο κατω-κατω τι ασυμβατοτητα να υπαρχει στο τηλεοπτικο σημα, με την κεραια? :p
 

Geo_x

Senior Member
11 August 2006
442
Πόλη του καφέ
Τελικα το προβλημα ηταν στο panel. Εγινε αντικασταση της τηλεορασης με μια ολοκαινουργια, κι ολα αυτα 4 μερες πριν ληξη η εγγυηση! Βεβαια ολη η διαδικασια κρατησε 29 μερες.....αλλα χαλαλι.