Προβλημα με JVC 56ZR7J...

Getta Robo

New member
Χαιρεται.
Ειμαι κατοχος της παραπανω τηλεορασης εδω και εναμιση χρονο. Χτες το βραδυ, εκλεισε και δεν ξανανοιξε ποτε. Ηρθα σε επικοινωνια με την astra service και μου ειπε πως η εγγυηση της τηλεορασης ειναι για 12 μηνες και οχι 24. Το κοστος του ανταλλακτικου λαμπτηρα TS CL11OU μαζι με την εργασια, και 30 εργασιμες μερες ανερχεται στα 400
Επισης μου ειπαν πως η λαμπα δεν καλυπτεται απο καποια εγγυηση.
Ηρθα σε επικοινωνια με την γενικη γραμματεια καταναλωτη και τον συνηγορο του καταναλωτη, πως οντως δεν δικαιουμαι 24 μηνες εγγυηση, μιας και ο καταστευαστης προσφερει 12 μηνες.
Εψαξα λοιπον την λαμπα και την βρηκα για περιπου 180 μαζι με τα μεταφορικα απο Ευρωπη.
Γνωριζει κανεις κατα ποσο μπορω να την βρω αμεσα σε παραπλησια τιμη απο Ελλαδα;
Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
 

JL_?

AVClub Fanatic
19 September 2008
15,415
Terra
Re: Προβλημα με JVC 56ZR7J και Astra Service

Kαλώς όρισες στην παρέα μας, φίλε Χαγιάτο, ε... Getta Robo ήθελα να πω... :p -bye-

Απ' ό,τι βλέπω στις οδηγίες της συσκευής, η λάμπα θεωρείται αναλώσιμο και μπορεί να αλλάξει πανεύκολα από τον ιδιοκτήτη. Γιατί δεν ρωτάς σε πρώτη φάση στο service, πόσο κοστίζει το ανταλλακτικό σκέτο, χωρίς τα εργατικά...

Στο κατάστημα αγοράς, δοκίμασες να απευθυνθείς, μήπως εκεί σε καλύπτουν τα 2 χρόνια;
 
Last edited:

Getta Robo

New member
Γεια σου και εσενα JL ? !
Εχω επικοινωνησει με την astra service, μου ειπαν πως το ανταλλακτικο δεν υπαρχει και πως πρεπει να το φερουν + να το εγκαταστησουν οι ιδιοι. Συνολικο κοστος 400 καθως και περιπου 30 εργασιμες μερες αναμονη.
Με λιγη καλη τυχη και θεληση μπορω να εχω το ανταλλακτικο σε μια βδομαδα περιπου προς 180 απο το ebay. Η λαμπα ειναι αυτη εδω:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280428811204&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
Ηλπιζα στο να βρεθει η λαμπα Ελλαδα, γυρω στα 200 αμεσα. Διαβασα πως ολες τις λαμπες τις κατασκευαζει η philips. Δυστηχως ομως, οσα τηλεφωνα και να πηρα στην philips δεν το σηκωνει κανεις..
Το καταστημα πλεον δεν εμπορευεται τηλεορασεις, οπως και επισης δεν πρεπει πλεον να υπαρχουν επισημα JVC retailers στην Ελλαδα.. Λογικο με τετοια κοροιδια..
 

JL_?

AVClub Fanatic
19 September 2008
15,415
Terra
Τις καλύτερες πιθανότητες για Ελλάδα, νομίζω θα τις έχεις δοκιμάζοντας σε κάποιο κατάστημα που ασχολείται με βιντεοπροβολείς και συγκεκριμένα της JVC, μήπως μπορούν να σου φέρουν αυτοί το ανταλλακτικό.

Ίσως και κάποιος συμφορουμίτης από τους προβολείς να γνωρίζει κάτι παραπάνω, κάνε λίγο υπομονή μέχρι να διαβάσουν το νήμα σου...
 
Last edited:

Getta Robo

New member
Επικοινωνησα τηλεφωνικα με την Astra service και δυστηχως δεν μπορεσα να βγαλω ακρη. Μου ειπαν πως δεν υπαρχει η λαμπα αμεσα διαθεσιμη, οπως και οτι δεν ξερουν ποτε θα ειναι, ουτε ποσο περιπου θα κοστιζει. Δεν μου ειπαν καν αν υπαρχει καποιος συνεργατης τους οπου ισως να εχει διαθεσιμη την λαμπα προς πωληση. Ολα αυτα απο μια τηλεφωνητρια, οπου κυριολεκτικα προσπαθουσα να παρω πληροφοριες, μιας και βαριοταν που ζει.
Τελικως, αγορασα την λαμπα απο το ebay και την πηρα σε λιγοτερο απο μια βδομαδα και πλεον ολα ειναι ενταξει.
Οπως εχει αναφερθει ξανα, μακρυα απο την astra service. Προσωπικα δεν προκειται να ξαναπαρω κατι JVC επισης.