καλησπερα και εγω εκει κοντα ειμαι αλλα δεν εχω αντιληφθει να συμβαινει κατι τετοιο ολα τα καναλια παιζουν μια χαραΜΕΓΑΛΟ προβλημα και σε αττικη, star και σκαι πχ ανα μερικα δευτερολεπτα πιξελιαζουν η χανεται εντελως η οθονη. ειναι παντελως αδυνατο να δεις τηλεοραση ετσι.
περιοχη πειραιας, καμινια
Παιδια απο Δραμα εκανα μετακομηση και ενω επιανα κανονικα τα ΕΡΤ ψηφιακα, ραδιοφωνα, HD, νετ, ερτ1 κτλ, στην καινουργια οικοδομη δεν ποιανει τπτ απο ψηφιακα. Φταιει η κεραια στην νεα οικοδομη? Ειναι ιδια με αυτη που ειχα και επιανα τελεια, και η κεραια ειναι σε τελεια οπτικη επαφη με τον πομπο. 3 μερες τωρα σκαναρω, μηπως δω, αλλα τπτ.
Δεν θυμαμαι ρε συ, κι αυτο ειναι προβλημα, τα εβλεπε αυτοματα οποτε δεν προσεξα ποτε την συχνοτητα, λες για να τα βρω χειροκινητα? Αν δοκιμασω να κλεισω τον ενυσχητη θα με κυνηγησουν οι γειτονες, ειναι κεντρικη, 3 κεραιες, κορυλοβος, παγκαιο, θασος. Εκει που ημουν πριν εβλεπα μονο κορυλοβο, λες να με καπελωνει κατι απο τα αλλα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.