Πρόβλημα με HDMI στο ps3 slim

corfu

AVClub Addicted Member
20 October 2006
1,377
ΚΕΡΚΥΡΑ
Καλησπερα!
Βασικα το προβλημα ξεκινησε σιγα σιγα οταν το σημα απο την hdmi δεν ηταν σταθερο και η εικονα τρεμοπαιζε και το καλωδιο ηθελε κουνιμα για να πιασει σωστα, τωρα πια απο τα πολλα βαλε βγαλε στην θυρα hdmi δεν μου δειχνει καθολου εικονα... Δεν ειναι προβλημα καλωδιου γιατι δοκιμασα με 3 διαφορετρικα HDMI, οποτε το προβλημα ειναι στην θυρα HDMI του ps3...

Υπαρχει κατι που μπορω να κανω εγω για να το φτιαξω? γιατι το ps3 δεν ειναι πια σε εγγυηση και δεν εχω ιδεα ποσα μπορουν να ζητησουν για να μου το φτιαξουν. Αν το ανοιξω με καποιον τροπο μπορει να καταφερω κατι?

Εικοκα απο scart μου δειχνει κανονικα αλλα ειναι χαλια....
Αν αγορασω καλωδιο component θα μπορω να παιζω κανονικα σε ποιοτητα σαν HDMI? , αλλα απο την αλλη θα μου ειναι αχρηστα εντελως τα bluray? γιατι διαβασα οι ταινιες παιζουν μονο με συνδεση απο HDMI.

Οποιαδηποτρε βοηθεια δεκτη!
Ευχαριστω πολυ!
 

K.ROMPOTIS

AVClub Fanatic
22 August 2009
10,924
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Re: προβλημα με hdmi στο ps3 slim

Φίλε μου απ αυτά που περιγράφεις μάλλον χάλασε η έξοδος, δεν ξέρω να σου απαντήσω αν μπορείς να το φτιάξεις μόνος σου ούτε πόσο θα στοιχίσει, εγώ αλλού θα εστιάσω, μου έκανε εντύπωση αυτό που λες "τωρα πια απο τα πολλα βαλε βγαλε στην θυρα hdmi" δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς έκανες κι έπρεπε συνέχεια να το ξεσυνδέεις το καλώδιο, αυτά τα πράγματα δεν είναι για πολλά βάλε-βγάλε, οπότε αν το φτιάξεις για να σου ξαναχαλάσει πάλι δεν αξίζει, πρέπει πρώτα να βρεις λύση με αυτό το θέμα.