Φακός για... φανταρους!!

kostis22

AVClub Enthusiast
23 August 2007
751
Όχι πλάνο για διδακτορικό δεν έχω. Κάποτε το σκεφτόμουν.Πέρασαν τα χρόνια, πέρασε η όρεξη και η υπομονή αλλάξανε οι καταστάσεις. Απλά εκεί που στρώνει η κατάσταση και μπαίνεις σε ένα δρόμο μένει αυτή η υποχρέωση που σε φέρνει ένα χρόνο πίσω και μπορείς να χάσεις (αυτό που φοβάμαι και με εκνευρίζει πιο πολύ) μερικές ευκαιρίες. Το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν ξεμπέρδεψα με αυτό 10 χρόνια πριν όταν τέλειωσα το σχολείο.
 

Kosh

Μέλος Σωματείου
7 September 2006
91,147
Εκεί ψηλά.....
Εσεις τι φακο ειχατε φανταρος ?

Maglite με ΑΑΑ μπαταρια νομιζω στην μοναδα μου αλλα στο κεντρο και στην εκπαιδευση επειδη το κλεψιμο πηγαινε συννεφο ειχα εναν με πλακε μπαταρια....


Μην μου πειτε οτι δεν σας ψαρωσα ? :ADFADF1:
 

kostis22

AVClub Enthusiast
23 August 2007
751
Ο Thrunite Ti δεν είναι τόσο μικρός ώστε να τον έχεις στα κλειδιά σου.

Ο Τi είναι 7,2 cm x 1,4cm. Έχεις υπόψιν σου πιο μικρό; Απ'όσο έψαξα πάντως δεν έχω βρει μικρότερο. Στο ίδιο μέγεθος έχει και 1-2 άλλους.
 

sc3l

Established Member
4 February 2009
159
Κωστη δεν ανεφερα τον Εβρο για να σε τρομαξω δεν υπαρχει κανενας μπαμπουλας εκει πανω προς θεου, απλα ο στρατος δεν εχει φραγκο για τιποτα περαν του μεσημεριανου να προσφερει, δυστυχως οτι κονδυλια πανε αεροπορια και ναυτικο. Μετα απο 30 μερες στο φυλακιο κοντα στο Σουφλι κατεβηκα στη μοναδα στο κουφοβουνο και μπροστα απο την τεραστια αποθηκη πυρομαχικων καμενες λαμπες για μηνες αν ειναι δυνατον δε πιστευα οτι θα χρησιμοποιουσα το φακο μου ποτε εκει και ομως. Μακαρι ολοι να προνοουσαν σαν και σενα, θα δεις οτι ειναι ελαχιστοι και οταν θα βγαζεις τον φακο θα μενουν αποσβωλωμενοι να σε κοιτανε.
 

jpil

Supreme Member
13 March 2010
4,003
Πειραιάς - Αιγάλεω
Ο Τi είναι 7,2 cm x 1,4cm. Έχεις υπόψιν σου πιο μικρό; Απ'όσο έψαξα πάντως δεν έχω βρει μικρότερο. Στο ίδιο μέγεθος έχει και 1-2 άλλους.

Καλό κράτημα έχει αλλά είναι λίγο μεγαλύτερος για μπρελόκ.

Διάβασε παρακάτω,

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/72842-Φακοί-μπρελόκ-Δυνατοί/page47

και δες και τις φωτο του χιώτη παρακάτω,

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/96874-Φακοι-μινι-1χΑΑΑ-Reviews-νεα-μοντελα-σχολια-και-αλλα

ο κίτρινος είναι ο Thrunite Ti.
 

kostis22

AVClub Enthusiast
23 August 2007
751
Λοιπόν. Έφυγε η παραγγελεία για τον NiteCore EA1 που κατά 99% θα κρατήσω εγώ και όχι ο αδερφός μου.

Όσο για τον Τi είπα ότι τον σκέφτομαι καθώς με 30$ παιρνω και τον ti και τον Τ10 ο οποίος είναι ΑΑ και μάλλον πιο χρηστικός ( περισσότερα lumens από τους AAA και περισσότερη αυτονομία στα χαμηλά.)
Από την άλλη αν είναι να δώσω 30$ μόνο για ΑΑΑ θα πήγαινα για τον DQG III ή τον KLARUS® Mi X6 αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτά τα λίγα χιλιοστά πιο λίγο κάνουν την διαφορά όταν τα έχεις στο μπρελόκ ( ποιοτικά σίγουρα κάποια διαφορά θα έχουν)

Βέβαια υπάρχει και η λύση πως αφού θα έχω έναν καλύτερο φακό (ΕΑ1) να πάρω ένα μικρό κινέζικο ΑΑΑ με 10 ευρό και να τελειώνουμε αλλά νομίζω πως με αυτή την λύση το άλλο μέλος της οικογενειας θα μείνει παραπονεμένο.

Απλά στην αρχή θα ήθελα να είχα έναν ΑΑΑ μαζί μου πάνω στα κλειδιά για να μην γίνει καμία στραβή στο κέντρο και αποχαιρετίσω τον "καλό".
 
Last edited:

astanapane_10

AVClub Addicted Member
4 May 2010
1,654
Δεν υπάρχει καλός και κακός φακός είτε έχεις ΑΑΑ είτε είναι μικρος. Αυτο που θα μπορούσα να πω, είναι ότι τα χρήματα για κάθε φακο κυμαίνονται και εκει θα κλαψεις κάτι.

Γιατι εγω όλους τους. Φακούς μου τους έχω στο ιδιο επίπεδο, ειδικά τους ΑΑΑ τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση.