The Denver Conspiracy

17 June 2009
3,594
1984. Στα μπαράκια παντού, σε όλον τον κόσμο, τα καλά κορίτσια φοράνε τα κολάν, τις βάτες τους και glitter στα μάτια, τα κακά κορίτσια μοιάζουν με κακέκτυπα της Madonna, και τ’ αγόρια, καλά ή κακά, προσπαθούν ν’ αποφασίσουν αν θέλουν να μοιάσουν στον Michael (Jackson), τον Tom (Selleck) ή τον Don (Johnson).

Παντού, εκτός από ένα μισοσκότεινο, γεμάτο καπνούς κλαμπ, κρυμμένο σ’ ένα δρομάκι, κάπου στο Denver, του Colorado.
Εκεί, ένα κορίτσι, στριφογυρίζει αμήχανα τα μακριά καστανά μαλλιά της ανάμεσα στα δάχτυλα, η φράντζα της είναι εντελώς έξω από το κλίμα, ξέμεινε αποπνέοντας μια παγωμένη σεβεντίλα, και κοιτάζει με αμηχανία τους τρεις τύπους που κάθονται λίγο παραπέρα και μιλάνε χαμηλόφωνα, τρεις τύπους που δεν είναι ούτε Michael, ούτε Don, ούτε Tom…

Ο ένας, είναι λιπόσαρκος, καστανόξανθος, φοράει γυαλάκια δίχως σκελετό κι έχει ένα τραγίσιο γένι, ναι, έτσι ακριβώς της φάνηκε, τραγίσιο. Ο άλλος, α, αυτός είναι κούκλος, όχι ακριβώς κούκλος από αυτούς που αρέσουν στα άλλα κορίτσια, αλλά αυτή, δεν είναι σαν τα άλλα κορίτσια, κι αυτός είναι ξανθός, ίσως και λίγο άπλυτος, τα μαλλιά που πέφτουν στα μάτια του την τρελαίνουν, και τα μάτια του της θυμίζουν τα μάτια ενός αδέσποτου γατιού που τριβόταν κάποτε στα πόδια της. Υπάρχει κι ένας τρίτος, το ‛καλό παιδί’ της παρέας, ένα αγόρι με παιδιάστικο πρόσωπο και μακριά, λεπτά δάχτυλα, που μοιάζει σα να βρέθηκε κατά λάθος με τους άλλους δύο…

220px-David_Eugene_Edwards_live_20040525.jpg
biojeffrey.jpg
haw3.jpg


Το κορίτσι ανατριχιάζει, τους βλέπει να μιλάνε σκυμμένοι ο ένας στο μέρος του άλλου, και είναι σίγουρη πως κάτι κακό κρύβεται πίσω από αυτή Σχεδόν 30 χρόνια μετά, είναι βέβαιο ότι κάτι συνέβη εκείνο το βράδυ.
Ο Jeffrey Paul (Norlander) συναντά τον Keven (Soll) και τον David Eugene (Edwards), και φτιάχνουν την πρώτη τους μπάντα, άγνωστη όπως είναι φυσικό σε όσους παρεπηδημούσαν σε άλλες πολιτείες, πόσω μάλλον δε σε άλλες ηπείρους.
Όχι, στο θεό σου, πες μου τώρα, ποιος έχει ξανακούσει τους Pavilion Steps και τους Bloodflower, που μόνο κάτι κασέτες κυκλοφόρησαν, μαζί με έναν άλλον ανεκδίηγητο τύπο με 60’s γυαλάκια και στέτσον;

Η συνωμοσία, που καθόλου δεν ήταν αποκύημα της φαντασίας της μικρής Poireuse, είχε πράγματι «κακό» σκοπό.

Μετά από αυτήν, τίποτα πιά δεν ήταν το ίδιο στη μουσική σκηνή του Denver, ο όρος country αποδομήθηκε και αναδομήθηκε, λεξιπλάστες έκαναν χρυσές δουλειές εφευρίσκοντας όρους όπως Goth Country, Americana, gypsy country, southern gospel, gothabilly και, καθώς η νύχτα ως γνωστόν είναι γεμάτη σκοτεινούς και παράξενους τύπους, οι δύο από τους τρεις ‛νονούς’, ο Jeffrey Paul κυρίως και ο David Eugene, συναντάνε τον Slim Cessna, τον Jay Munly, την Kal Cahoon, τον Jean Yves Tola, παίρνουν μαζί τον John Rumley, που μέχρι τότε μόνο τις κιθάρες τους έφτιαχνε, ενίοτε κι έναν ‛παππά με ξύλινα πόδια’ και ξυπνάνε τον κοιμισμένο γίγαντα.

Slim Cessna’s Auto Club, 16 Horsepower, Tarantella, Lilium, Reverend Glasseye and his Wooden Legs, Wovenhand, Munly and the Lupercalians, Munly and the Lee Lewis Harlots…. ένα ατέλειωτο κοινόβιο...

Ο ήχος, εύκολα αναγνωρίσιμος. Απ’ τα πρώτα δευτερόλεπτα, τους ακούς και λές: Είναι Αυτοί.
Κι απ’ την άλλη, κανένας δεν μοιάζει με τον άλλον.

Οι SCAC είναι η χαρά της ζωής και το Ευαγγέλιο της Κυριακής.

SLIMCESSNA.jpg



Αν οι Birthday Party ήταν μέχρι τώρα το πιο συναρπαστικό ζωντανό θέαμα, το πιο μακρινό σημείο στο οποίο θα μπορούσε ποτέ να φτάσει η ζωντανή σκηνική παρουσία, τούτοι εδώ τους κάνουν να νιώθουν το θρόνο τους να τρίζει.
Καταιγιστικοί ρυθμοί, απίστευτη ενέργεια, ένας χορός των δερβίσηδων με ατέλειωτα παλαμάκια, βιολιά, πιάνο, μπάντζο, ντραμς και pedal steel, κορίτσια που δεν θα κάνουν έρωτα παρά μόνο την πρώτη νύχτα του γάμου τους με ένα καλό επαρχιωτόπουλο, και την στιγμή του πρώτου τους οργασμού, θα φωνάζουν Glory Glory Hallelujah αφού πρώτα έχουν κρύψει το πτώμα του άντρα της αδελφής τους, ο Munly και ο Slim Cessna άγγελοι της κολάσεως.
8 albums, τελευταίο το Unentitled του 2011, με ένα υπέροχο εξώφυλλο, αλλά όχι καλύτερο από το Buried Behind the Barn που το θεωρώ από τα καλύτερά τους μαζί με το American Country Music Changed Her Life και το Always Say Please and Thank You.

Οι 16 Horsepower είναι οι ‛επαναστάτες’. H παρουσία του David Eugene Edwards κυρίαρχη, η κληρονομιά της άλλης Αμερικής πανταχού παρούσα και οι συγκρούσεις αναπόφευκτες.

dc449bf2acc902b4e7d6abf6c63bc2b1_w350_h350_sc.jpg



Οι Tarantella, δημιουργήθηκαν μάλλον διότι έπρεπε κάπου όλο αυτό να ισορροπήσει. Οι σκοτεινοί ιππότες χρειαζόταν μια γυναικεία παρουσία να απαλύνει τη διαδρομή στις υπόγειες στοές και η Kal Cahoon μοιάζει σαν μια σενιορίτα που κλείνει το μάτι παιχνιδιάρικα σε άπλυτους και κατασκονισμένους gringos πριν τους μεθύσει σε συντριβάνια τεκίλας.

51x5Ca4mRDL._SL290_.jpg



Ο Munly, είναι αυτός ο Καναδός, un vrai Quebecois, του οποίου την μια πλευρά γνωρίσαμε ήδη εδώ. Τις άλλες, μόνος του ή με παρέα, τις κρύβει μέσα σε τρομακτικά παραμύθια, σε cabaret και σε ροκ’ν’ρολ, με μοναδική αδιάφορη κατά την ταπεινή μου άποψη στιγμή το Blurry, και με το Jimmy Carter Syndrome να αντανακλά στα χωμένα στις κόγχες στοιχειωμένα μάτια του, το όνειρο κάθε νεκρόφιλου…

Οι Lilium ζηλεύουν διακριτικά τους Swans, μπαλάντες του τρόμου, ραγισμένες καρδιές, μοναξιά, αγάπη, παλιές, κιτρινισμένες φωτογραφίες, χαϊδεμένος βενιαμίν ενός από τους τελευταίους ιππότες της αποκάλυψης.

Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει κι ένας ιερωμένος.
Εξάλλου τελευταία, όλοι τους μοιάζουν με ένα δικό τους, αλλόκοτο τρόπο να έχουν στραφεί στη θρησκεία, μόνο που η θρησκεία μάλλον θα ήθελε απελπισμένα να κάνει πως δεν τους γνωρίζει.
Ο Reverend Glasseye με, ή χωρίς τα ξύλινα πόδια του, είναι άλλη μια παράξενη φιγούρα που προσκολήθηκε στους τύπους που συνωμότησαν για πρώτη φορά εκείνη τη σκοτεινή νύχτα.
Χρόνια πριν, στη Φολέγανδρο, ίσως να ήταν και η Σίκινος, ποιός να θυμάται τώρα παλιές ιστορίες, όταν πέθανε ο κανονικός παππάς, κι επειδή δεν έβρισκαν άλλον να πάει εκεί, που τότε ήταν εξορία του Αδάμ (δεν την είχε ακόμη επισκεφθεί ο καπετάνιος), έχρισαν έναν τύπο που έπαιζε βιολί στα πανηγύρια. Βέβαια δεν έμενε θεία κοινωνία ούτε για δείγμα, κι ό παππάς ήταν πάντα μεθυσμένος, αλλά όλο το εκκλησίασμα έμοιαζε να έχει βουλιάξει σε μία ανείπωτη ευτυχία. Κάπως έτσι κι εδώ, μόνο με λίγο περισσότερο μακάβριο ήχο και στίχους που σου κάθονται στο στομάχι.

Reverend+Glasseye+and+His+Wooden+Legs.jpg


Πέρασαν χρόνια. Το κορίτσι μεγάλωσε, η φράντζα έφυγε μαζί με τη σεβεντίλα, αλλά η κακή συνήθεια είχε μείνει, και πότε πότε πήγαινε σ’ αυτό το σκοτεινό μπαράκι. Οι τύποι, ήταν εκεί τις περισσότερες φορές, και θα είναι, είναι σίγουρη γι’ αυτό, και τα χρόνια που θα έρθουν.
Τους θυμάται όλους, μα επίτηδες δεν ανέφερε ακόμη αυτούς που την σημάδεψαν πιο πολύ απ’ όλους, αυτούς που οι ουλές τους δεν θα φύγουν ποτέ από πάνω της.

The Denver Gentlemen, αυτή η βραχνή, μονότονη φωνή, στο Holiday, στο As my Widow την οδηγεί στην παράνοια, μεστές κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις χασίς σε δρόμους σα βαθιά, υγρά φαράγγια, κίτρινα φώτα σε φτηνά μπαρ, μικρά αγόρια τρεμοπαίζουν το βλέμμα τους βγαίνοντας στον ήλιο, η ψυχή της συνθλίβεται κάτω από το βάρος όλων αυτών που την οδηγούν, οδηγούν όλους σε ένα κέρινο τάγμα νηφαλιότητας, σονάτες για πιάνο, όπως θα τις έγραφε σήμερα ο Μεγάλος συνθέτης, το βιολί θρηνεί, παντού, αλλά κυρίως εκεί, στο τρίτο λεπτό του A thing that I done wrong, στα πρώτα λεπτά του Nik the Mik, είναι ο μοναδικός raison d’ etre….
Κάνει κρύο, τα πόδια της είναι ξυπόλητα στο ξύλινο πάτωμα. Απομεινάρια από κόκκινο, σαν το κεράσι βερνίκι, στα λεπτά δάχτυλα.
Σπρώχνει ένα άταχτο τσουλούφι απ’ τα μάτια της, και κλείνει το player. Έτσι κι αλλιώς, Αυτή η Μουσική, δεν θα σταματήσει ποτέ.
 
Last edited:
17 June 2009
3,594
Re: Απάντηση: The Denver Conspiracy

που τα βρησκεις ολα αυτα τα ωραια καλη μας Καλλη ?
θα το ψαξω !
:grinning-smiley-043

Ξεκίνησα με αφορμή την παρουσίαση την οποία ανέφερα πιό πάνω, κι' ένα τραγούδι που άκουσα στον Lab. Εκεί, όποιος άκουγε προσεκτικά, ξετρύπωνε διαμάντια...
 
17 June 2009
3,594
Άφησα απ' έξω τους WovenHand (και πολλά άλλα μικρά projects).
Λίγο γιατί η ώρα είχε περάσει και είχα κουραστεί, λίγο γιατί το νήμα τραβούσε σε μάκρος, αλλά κυρίως, γιατί εκεί δεν είναι η παρέα, δεν είναι όλη αυτή η χαρά, ο χορός, ο έρωτας......Είναι κάτι πολύ πιό εσωτερικό, ο Edwards είναι πλέον περισσότερο κλεισμένος στον εαυτό του, πιό κοντά στο θεό του, πάει σε άλλη σφαίρα. Καλός όπως πάντα, αλλά με τρομάζει λιγάκι, σαν μια ύπουλη αρρώστια.
 
17 June 2006
14,350

πολύ ωραιοπαθής ο Eugene...κοιτάξτε τι χαριτωμένα που κουνάει τα κοτσιδάκια του.
έτσι είναι οι κατεστραμένοι;

η σκηνή του Ντένβερ είναι, κατά τη γνώμη μου, ανισοβαρής.
τα γκρούπ, δεν έχουν όλα το ίδιο ειδικό βάρος.
ο Munly μάλιστα! αλλά είναι ένα επίπεδο πάνω από οποιονδήποτε απ τους υπόλοιπους.
επίσης: οι Tarantella: Β' εθνική κατά την ταπεινή μου γνώμη. για να μην πω Α' ερασιτεχνική.
οι SCAC μάλλον με κουράζουν.
 
17 June 2009
3,594
Φυσικά και δεν έχουν όλα το ίδιο ειδικό βάρος. Έχουν όμως όλα μια τρελλή γοητεία. Και δεν χρειάζεται να είναι κανείς τεράστιος για να τον αγαπήσεις.
Ο Munly, ναι, και μόνο για τους στίχους του θα έπρεπε να του κάνουν άγαλμα ή να τον 'πυροβολήσουν', ειδικά αν τα Αμερικανάκια σκεφτούν να αναλύσουν πως τους λέει bird-minded στο "Song Rebecca Calls, 'That Birdcage Song', Which It Never Really Was But Now Kind Of Is Because...", και θέλουν και να κυβερνούν τον κόσμο τρομάρα τους...
Οι Scac, είναι και ο Munly. Πιθανόν ένας ειδικός, να έλεγε πως εκεί, προσπαθεί να δώσει λίγο φως στη μαυρίλα που έχει μέσα του, το γιν και το γιανγκ, αλλά πρέπει να προσέξεις τι λένε για να καταλάβεις πως δεν είναι απλά πανηγύρι.

Τώρα για τον Edwards, ε, όχι, θα διαφωνήσω κάθετα. Στο κλιπάκι είναι με τους 16ΗΡ, οκ, oi 16HP είναι η punk των Απαλλαχίων, μπορεί και να είναι πράγματι "χαριτωμένα" με την κακή έννοια τα κοτσιδάκια του, αλλά ο τύπος είχε "καταστραφεί" πολύ νωρίτερα.
Όταν έγραψαν το πρώτο άλμπουμ των Denver Gentlemen. Εκεί δεν υπάρχει σωτηρία, Ακούς το Holiday, και νιώθεις μια παγωμένη λεπίδα να διατρέχει τη σπονδυλική σου στήλη. Είναι ο μοναδικός δίσκος για τον οποίο δεν έχω λόγια, αδυνατώ κυριολεκτικά να μιλήσω γι αυτόν.
Τον έψαξα στο e bay, σε όλες τις πηγές που ξέρω και δεν υπάρχει πουθενά.
ΑΝ κάποιος τον έχει, και δεν τον θέλει, διότι τι στο καλό να κάνει κάποιος που δεν είναι καμμένος ένα δίσκο που τον κάνει δυστυχισμένο, τώρα που θα πληρωθούμε, ας μου στείλει μια προσφορά :)
 

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,351
τείνω να συμφωνήσω με Λύμπε...
δεν ξέρω αν έλεγα και εγώ ανισοβαρής, απλά ίσως too old to rock 'n roll that way
 
17 June 2006
14,350
δεν είπα να αγαπάμε μόνο τους ...τεράστιους.
είπα να μην τους τσουβαλιάζουμε όλους μαζί γιατί δεν είναι ίδιοι.

στο πρώτο Denver Gentlemen το Holiday είναι μακράν το καλύτερο κομμάτι του δίσκου (κατά τη γνώμη μου πάντα).
και ...δεν είναι δικό τους.
πρόκειται για υπέροχο τραγούδι ούτως ή άλλως.
αβλεπί μέσα στα 5 καλύτερα που έγραψαν ποτέ οι αδελφοί Gibb.
η ορίτζιναλ εκτέλεση των Bee Gees πάντως μου αρέσει περισσότερο. η μαυρίλα δεν είναι in-your-face - είναι υπαινικτική: σε τυλίγει γλυκά γλυκά, σαν νεκροσέντονο. είναι ένα ερωτικό τραγούδι, ένας Υμνος στην ουσία. κι όμως, χωρίς να σου κάνει την παραμικρή νύξη, μέσα από 'γλυκές' μελωδίες και nursery φωνητικά, σου υποβάλει μιά ατμόσφαιρα νεκροταφείου. πάνω στην καρδιά σου έρχεται και κάθεται μία ταφόπλακα.

κι αυτοί ...το βιολί τους: De de de de de de de de de de de - De de :guitarist:

 
17 June 2006
14,350
η ορίτζιναλ εκτέλεση των Bee Gees πάντως μου αρέσει περισσότερο. η μαυρίλα δεν είναι in-your-face - είναι υπαινικτική: σε τυλίγει γλυκά γλυκά, σαν νεκροσέντονο.

ή, για να το πώ αλλιώς: οι Denver Gentlemen, είναι μπροστάρια: βαράνε 'μπροστά' :grinning-smiley-043 (Love you, doctor)
οι Bee Gees; the Art that conceals itself :worshippy:

Tom Seleck? Don Johnson? τι είναι αυτοί;
'πρότυπα';

χιχι...μπορεί...για τους τρέντουλες: αυτούς που Δεν εκσπερματίζουν με το King Ink.
 
14 December 2006
4,265
Όλοι αυτά είναι πολύ καλά παιδιά για μένα, αλλά δυστυχώς πολύ λευκοί και καθόλου Ιταλοί!:flipout:

Πέρα από την πλάκα,
Όλη αυτή η κατάσταση μου μοιάζει κάπως (και το λέω με την γνώση πως είμαι μυρωδιάς στο είδος), σαν μια αναγκαστική προσέγγιση της καταστροφής! Ευτυχώς η δυστυχώς στην πραγματικότητα η καταστροφή και τα παρακλάδια αυτής είναι κάτι πολύ κοινό, και τελικά κάτι που ο καθένας το βιώνει με τον τρόπο του! Μοιάζει ελαφρώς σαν να παίρνουν πάρα πολύ σοβαρά κάτι που σε συμπαντικό επίπεδο είναι αμελητέα ποσότητα, δηλαδή αν εγώ καταπιώ 30 μποτίλιες ουίσκι και με βρουν λιωμένο θα στεναχωρηθείτε εσείς μεν, αλλά σε συμπαντικό επίπεδο “χέστηκε η φοράδα στο αλώνι” ….και η μουσική στο σύνολο της είναι ένα σύμπαν ή καλύτερα πολλά παράλληλα σύμπαντα!

Από όλη αυτή την “αναγκαστικά εντυπωσιακή καταγραφή της καταστροφής” o Munly ίσως και λόγο φυσιογνωμίας φαίνεται να είναι πιο cool ή μάλλον καλύτερα πιο αποστασιοποιημένος από το ενδεχόμενο δήθεν της σκηνής, για αυτόν ακριβώς τον λόγο φέρει και ένα original στοιχείο πάνω του! Επί της ουσίας ο Munly μεταφέρει τον εαυτό του στην μουσική και αυτό είτε αρέσει είτε όχι(γενικά με κάποια κομμάτια του έχω πάθει πλάκα κατά καιρούς)! Οι Tarantella είναι πολύ πιο ‘προσβασιμοι” αλλά και πολύ πιο νοθευμένοι!, σχεδόν ο θρίαμβος της ταχύτητας’ εντυπωσιάζουν γρήγορα, ξεχνιούνται γρήγορα!. Οι 16 μεγάλο γκρουπ αλλά για κάποιον λόγο (που αφορά εμένα πάντα ) δεν με παρακινούν για ψάξιμο!........

Όσο για τους Birthday που αναφέρθηκαν (επίσης μυρωδιάς), τουλάχιστον από αυτά που άκουσα πέρυσι στο σταθμό η καταστροφή τους έχει μία μικρή μεν αλλά ουσιαστική διαφορά! Μοιάζουν σαν να λένε στον ακροατή “εμείς καταστρεφόμαστε και εσύ το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας να γαμηθείς” όχι “εμείς καταστρεφόμαστε και εσύ πρέπει να έρθεις να δεις τι γλυκιά που είναι η καταστροφή” ……
 
10 July 2006
5,257
Θεσσαλονίκη
Απάντηση: Re: The Denver Conspiracy

... λένε στον ακροατή “εμείς καταστρεφόμαστε και εσύ το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας να γαμηθείς” όχι “εμείς καταστρεφόμαστε και εσύ πρέπει να έρθεις να δεις τι γλυκιά που είναι η καταστροφή” ……[/U]

Τώρα θα βγούν' οι "το μηχανάκι φτιαγμένο και το μυαλό χαλασμένο" και θα σου πούν'πως μας διαβάζουν μικρά παιδιά -που ακούνε την παρέα του Σπηλιά- ...χαχαχά !!
 
14 December 2006
4,265
Re: Απάντηση: Re: The Denver Conspiracy

Τώρα θα βγούν' οι "το μηχανάκι φτιαγμένο και το μυαλό χαλασμένο" και θα σου πούν'πως μας διαβάζουν μικρά παιδιά -που ακούνε την παρέα του Σπηλιά- ...χαχαχά !!

το ξέρω!!!!!:grinning-smiley-043
αλλά τι να κάνουμε αφού σε εκείνη την φάση ο Cave έτσι ήταν.....

τα παιδιά?
ευτυχώς που δεν έχω και έτσι μπορώ να το πω πολυ πιο άνετα, αλλιώς θα ένιωθα κάπως....
Εκεί γύρω στα 14-17 είναι πολύ πιο έξυπνα απο τους γονείς τους......
χειρίζονται με απίστευτη ευκολία τις ρυθμίσεις του fb, επιτρέπουν στους γονείς τους να βλέπουν τις αναρτήσεις που επιθυμούν, ενώ κρύβουν με εκπληκτικό τρόπο άλλες,
φτιάχνουν δύο και τρία folders φωτογραφιών, άλλα για κοινή θέα και άλλα που καταγράφουν τα πραγματικά γεγονότα....
και έχουν
απίστευτη
αλληλεγγύη
που ήσουν?
στο σπίτι της Λίας (το κορίτσι)
διαβάζαμε με τον Τάσο (το αγόρι)
θέλεις να τους ρωτήσεις?

αν το γράψουν απλά τα παιδιά θα βρουν έναν ακόμα λόγο για να γελάσουν με την ψυχή τους!

http://www.youtube.com/watch?v=9U1VR_ADUA8

άντε μιας και είναι απο τα λίγα κομμάτια του που μου αρέσουν......
 
14 December 2006
4,265
ή, για να το πώ αλλιώς: οι Denver Gentlemen, είναι μπροστάρια: βαράνε 'μπροστά' :grinning-smiley-043 (Love you, doctor)
οι Bee Gees; the Art that conceals itself :worshippy:

Tom Seleck? Don Johnson? τι είναι αυτοί;
'πρότυπα';

χιχι...μπορεί...για τους τρέντουλες: αυτούς που Δεν εκσπερματίζουν με το King Ink.


ώστε το king Ink είναι το κομμάτι, που οταν το άκουσα είχα την εντύπωση πως στην εποχή του όταν το έπαιζαν live μάλλον θα επιθυμούσαν να εξαφανίσουν το κοινό από κάτω!
 

Stellios papa

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,838
Ελλαδα
Απάντηση: Re: The Denver Conspiracy

Φυσικά και δεν έχουν όλα το ίδιο ειδικό βάρος. Έχουν όμως όλα μια τρελλή γοητεία. Και δεν χρειάζεται να είναι κανείς τεράστιος για να τον αγαπήσεις.
Ο Munly, ναι, και μόνο για τους στίχους του θα έπρεπε να του κάνουν άγαλμα ή να τον 'πυροβολήσουν', ειδικά αν τα Αμερικανάκια σκεφτούν να αναλύσουν πως τους λέει bird-minded στο "Song Rebecca Calls, 'That Birdcage Song', Which It Never Really Was But Now Kind Of Is Because...", και θέλουν και να κυβερνούν τον κόσμο τρομάρα τους...
Οι Scac, είναι και ο Munly. Πιθανόν ένας ειδικός, να έλεγε πως εκεί, προσπαθεί να δώσει λίγο φως στη μαυρίλα που έχει μέσα του, το γιν και το γιανγκ, αλλά πρέπει να προσέξεις τι λένε για να καταλάβεις πως δεν είναι απλά πανηγύρι.

Τώρα για τον Edwards, ε, όχι, θα διαφωνήσω κάθετα. Στο κλιπάκι είναι με τους 16ΗΡ, οκ, oi 16HP είναι η punk των Απαλλαχίων, μπορεί και να είναι πράγματι "χαριτωμένα" με την κακή έννοια τα κοτσιδάκια του, αλλά ο τύπος είχε "καταστραφεί" πολύ νωρίτερα.
Όταν έγραψαν το πρώτο άλμπουμ των Denver Gentlemen. Εκεί δεν υπάρχει σωτηρία, Ακούς το Holiday, και νιώθεις μια παγωμένη λεπίδα να διατρέχει τη σπονδυλική σου στήλη. Είναι ο μοναδικός δίσκος για τον οποίο δεν έχω λόγια, αδυνατώ κυριολεκτικά να μιλήσω γι αυτόν.
Τον έψαξα στο e bay, σε όλες τις πηγές που ξέρω και δεν υπάρχει πουθενά.
ΑΝ κάποιος τον έχει, και δεν τον θέλει, διότι τι στο καλό να κάνει κάποιος που δεν είναι καμμένος ένα δίσκο που τον κάνει δυστυχισμένο, τώρα που θα πληρωθούμε, ας μου στείλει μια προσφορά :)


δεν εχει δικιο ο Λυμπε
αν προσεχε τα ματια του θα εβλεπε οτι πραγματι εχει καταστραφει
αλλα το κλιπακι δεν λεει ...

.
 
17 June 2009
3,594
Όλοι αυτά είναι πολύ καλά παιδιά για μένα, αλλά δυστυχώς πολύ λευκοί και καθόλου Ιταλοί!:flipout:

.......................

Από όλη αυτή την “αναγκαστικά εντυπωσιακή καταγραφή της καταστροφής” o Munly ίσως και λόγο φυσιογνωμίας φαίνεται να είναι πιο cool ή μάλλον καλύτερα πιο αποστασιοποιημένος από το ενδεχόμενο δήθεν της σκηνής, για αυτόν ακριβώς τον λόγο φέρει και ένα original στοιχείο πάνω του! Επί της ουσίας ο Munly μεταφέρει τον εαυτό του στην μουσική και αυτό είτε αρέσει είτε όχι(γενικά με κάποια κομμάτια του έχω πάθει πλάκα κατά καιρούς)! Οι Tarantella είναι πολύ πιο ‛προσβασιμοι” αλλά και πολύ πιο νοθευμένοι!, σχεδόν ο θρίαμβος της ταχύτητας’ εντυπωσιάζουν γρήγορα, ξεχνιούνται γρήγορα!. Οι 16 μεγάλο γκρουπ αλλά για κάποιον λόγο (που αφορά εμένα πάντα ) δεν με παρακινούν για ψάξιμο!........

Όσο για τους Birthday που αναφέρθηκαν (επίσης μυρωδιάς), τουλάχιστον από αυτά που άκουσα πέρυσι στο σταθμό η καταστροφή τους έχει μία μικρή μεν αλλά ουσιαστική διαφορά! Μοιάζουν σαν να λένε στον ακροατή “εμείς καταστρεφόμαστε και εσύ το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας να γαμηθείς” όχι “εμείς καταστρεφόμαστε και εσύ πρέπει να έρθεις να δεις τι γλυκιά που είναι η καταστροφή” ……

Εσύ, γιατί γκρινιάζεις τώρα;:rolleyes:
Αφού σε κανέναν δεν αρέσουν, δεν είδες; - άρα όλοι συμφωνείτε, και πολύ χαίρομαι για σας :ernaehrung004:

Βέβαια, αυτό με κάνει να μου αρέσουν ακόμη περισσότερο, οι D.G, οι SCAC, ο Μ Μ, οι Lilium...
Βλέπεις, δεν μου αρέσει να μοιράζομαι τα λιβιδόνειρά μου...
 
17 June 2009
3,594
Re: Απάντηση: Re: The Denver Conspiracy

Τώρα θα βγούν' οι "το μηχανάκι φτιαγμένο και το μυαλό χαλασμένο" και θα σου πούν'πως μας διαβάζουν μικρά παιδιά -που ακούνε την παρέα του Σπηλιά- ...χαχαχά !!


Ευτυχώς δεν ξέρουν τι σημαίνει "λιβιδόνειρο"....
Αλλά μπορείτε πάντα να τους το καρφώσετε για να παραμείνετε αμιγώς ανδρικό φόρουμ... :flipout:
 
17 June 2009
3,594
Ok, ok
Δηλαδή δεν είναι υπαινικτικός ο Edwards, αλλά είναι οι Birthday Party!!!!
Τους οποίους, για να μην παρεξηγηθώ και καώ στην πυρά, λατρεύω – αλλά όχι μόνον δεν τους θεωρώ υπαινικτικούς, τουναντίον, γεννημένους θεατρίνους που θέλουν τους προβολείς στραμμένους πάνω τους.

Το ότι βγαίνουν στη σκηνή με τις κιθάρες και το μπάσο περασμένα στο λαιμό σαν τον John Rambo και το πολυβόλο του πρωταγωνιστές σε slasher του ’80, το ότι ο Cave και ο Howard χτυπιώνται σαν μακελάρηδες, και παραδίπλα το μπάσο γρυλίζει, είναι υπαινικτικό;
Τους έχει δει οικογενειακός φίλος ζωντανά, στην Αυστραλία, μερικές δεκαετίες πριν, έχει δει τους καλούς κ’αγαθούς Aussies να μεταμορφώνονται σε «τέρατα» και να χτυπάνε ο ένας τον άλλον κι όλοι μαζί τ’ αγόρια μας.
Τους χρησιμοποίησα απλώς σαν μέτρο σύγκρισης, για να αποτυπώσω καλύτερα την ενέργεια που εκπέμπουν στα live τους οι SCAC… Αλλιώς, είναι ένα κεφάλαιο από μόνοι τους!

Σκέφτομαι σοβαρά τώρα που θα πάρουμε αυξήσεις, να βγάλω ένα εισιτήριο για το Denver… :flipout:
 
19 June 2006
8,661
Εντάξει με το Ντένβερ ,εξάλλου είναι μία και μόνο πολιτεία. Υπάρχουν πολλές εξοχές εκεί έξω, γεμάτες ξωτικά, φόνους και φθηνό ουϊσκι. Και βέβαια πολλά μάτια που γυαλίζουν πιο περίεργα από αυτά που έχουν αναφερθεί.