Αυτόχειρες Κροταλίες......

14 December 2006
4,265
the_fall_gagarin_2014_02_rattler_proxy_thmarkou.jp  g


Ασώματος η κεφαλή περάστε κόσμε ! Και λίγο πριν η αυλαία πέσει, που στην προκειμένη περίπτωση είναι μια απλά φθηνή κουρτίνα, ο τσαρλατάνος στο μικρό η μεγάλο σας τσίρκο προειδοποιεί
Έχετε κρίση γιατί δεν παράγεται τίποτα, δεν είστε ανταγωνιστικοί.
Θηριώδες Ψέμα..
Η Ελλάδα παράγει! Πάντα μπορούσε να παράγει, ακόμα και σήμερα
Τι?
Μια ασφυκτικά μικρή ομάδα ανθρώπων απόλυτα αφοσιωμένη στο έργο της, που μπορεί να αυταπατάται με τον γλυκύτερο τρόπο πάντα και να ζει την ζωή της ως προέκταση της δημιουργίας ή του ονείρου της . Μην μου πείτε πως δεν το γνωρίζετε.. Έχει συμβεί άπειρες φόρες. Εγώ στη εφηβεία αν και ήμουν εκτός φάσης το έζησα βλέποντας τα ροκαμπίλια σε καυγά με τους κιουραδες! Αργότερα ήμουν από τους τυχερούς που το βίωνα όταν ξετρύπωνα όλα τα δισκάδικα της Αθήνας για να βρω Νεοϋρκέζικα 12ιντσα new jack swing παρέα με άλλους πέντε έξι. Στην πορεία δυο μου ξεστράτισαν, ο άλλος το γύρισε στο Manchester (Happy Mondays και δεν συμμαζεύεται…), και η μέντορας μας σήμερα είναι διάσημη αστρολόγος…..

Πάμε μακριά….
Στα δικά μας..
.................................................. .

Αναφέρομαι στους Μάκη Παπασημακόπουλο και Λουκά Σαββίδη, τους αυτόχειρες κροταλίες δηλαδή που γράφουν τραγούδια στην Ελλάδα της κρίσης για “Πουτάνες, μέθυσους, ναρκομανείς και δραπέτες ψυχιατρείου. (κάτι σαν την Ομόνοια δηλαδή, χωρίς τους κουλουρτζήδες και τα Έβερεστ)”* με μουσική επένδυση που συνδυάζει τον ήχο των Suicide με τα soundtrack του Κάρπεντερ. Γιατί το κάνουν αυτό? Γιατί έτσι τους γουστάρει σίγουρα. Αλλά αν το σκεφθώ καλύτερα θα σας πω γιατί κατά βάθος είναι αθεράπευτα ρομαντικοί! Και με αθεράπευτα ρομαντικούς κόβομαι άσχημα….
Αντικατοπτρίζει αυτός ο ρομαντισμός την Αθήνα του 2015? Ναι σαφώς! Δεν είμαι και πολύ σίγουρος πως το έχουν ακριβώς αντιληφθεί αλλά με πρόσχημα τις περιπέτειες ενός serial killer, τις συμμορίες την Νέας Υόρκης στα τέλη 70ς, τα ουρλιαχτά του Alan Vega, η μουσική τους ευθέως μοιάζει να "τιμωρεί" κάθε τι σάπιο παράγωγο της αστικής παράνοιας .Βασικά μοιάζει σαν να μαστιγώνεις το μπετόν όπου και αν βρίσκεται αυτό στους δρόμους στα σπίτια ακόμα και στις ψυχές των ανθρώπων….
Και το καλύτερο. Είναι μια μουσική με βαθύτατο πολιτικοκοινωνικό μήνυμα θέλετε πιο λιανά? Ε ναι ρε παίδες sorry δεν γίνεται να λατρεύεις τους Suicide και να είσαι δεξιός….

Και η ιστορία έχει και συνέχεια! Γύρω από τους Rattler Proxy συναθροίζονται όλοι οι κατά τύχη "ρομαντικοί τιμωροί"! Η νεοσύστατη Lurid(λογοπαίγνιο) Records που αριθμεί προς το παρόν δύο 12ιντσα (αυτά των Rattler), ένα κοινό 20 περίπου ατόμων που σταθερά και αφοσιωμένα βρίσκονται σε κάθε τους εμφάνιση, φίλοι γνωστοί που μαζεύονται για να βοηθήσουν με τα στενσιλ των χειροποίητων εξώφυλλων, dj από το εξωτερικό που αναλαμβάνουν τα remix όπως για παράδειγμα ο Timothy J Fairplay μια underground dark electro απωθητική φιγούρα (η σχεδόν ανορεξία στους άνδρες ούτε συγκινεί ούτε πουλάει), διάφορα άλλα γενικώς περιορισμένης προσέλευσης events που περιλαμβάνουν προβολές ταινιών και sets με οτιδήποτε περιθωριακό ήχο μπορεί να τα υποστηρίξει, από Detroit techno, τευτονικό EΒΜ, acid, cold wave…και εμένα να στέκομαι αποσβολωμένος να τους θαυμάζω όλους με το χαμόγελο στα χείλη παρατηρώντας τους και να σκέφτομαι “Μπράβο παίδες, διώξτε όσους περισσότερους μπορείτε"

*http://provocateur.gr/post/1400/rattler-proxy-thorybos-fidia-nea-yorkh-kai-mia-moysikh-hellip-psyxotherapeytikh-askhsh

R-6396916-1418725334-1663.jpeg.jpg
R-5839002-1404133160-5737.jpeg.jpg
 
14 December 2006
4,265
soundcloud, superfly....στο yt μονο τα remix κυρίως αλλά και κάποια live
αλλά αν θέλετε κανονίζουμε μάζωξη να ακούσουμε τα 12ιντσα που κυκλοφορήσαν σε 300 αντίτυπα , τα οποία φυσικά και αγορασα
 

superfly

Moderator
Staff member
21 November 2008
15,733
πετρουπολη
Απάντηση: Re: Αυτόχειρες Κροταλίες......

soundcloud, superfly....στο yt μονο τα remix κυρίως αλλά και κάποια live
αλλά αν θέλετε κανονίζουμε μάζωξη να ακούσουμε τα 12ιντσα που κυκλοφορήσαν σε 300 αντίτυπα , τα οποία φυσικά και αγορασα

To δευτερο μ'αρεσει πιο πολυ....
 

grio

Αν. Γενικός Διαχειριστής
Staff member
16 March 2011
4,305
Αθήνα
Τζορτζ, μ' αρέσει που έβαλες μπροστά, γκαζωμένος. Εάν οι τυπάδες έχουν αναφορά τον Alan Vega, σίγουρα και μόνο λόγω επιρροών θα αξίζουν. Θυμήθηκα την εντύπωση που μου είχε κάνει το 1983 το Saturn Strip...
 

Cicadelic Ranger

AVClub Fanatic
16 December 2014
15,302
Saturn Strip ...Πέρασαν 32 χρόνια ; Το θυμάμαι σαν χθές, με τη μουσική σαν υπόβαθρο πισω απο την φωνητική ερμηνεία και τα δυνατά κρουστά (ισως κονσέρβα αλλα δυνατά).
Μετά άκουσα διάφορους που λέγαν οτι ηταν η συνέχιση του Αλαν Βεγκα, και ο Βέγκα ο ίδιος, σε σχέση με το Σάτουρν...
 

grio

Αν. Γενικός Διαχειριστής
Staff member
16 March 2011
4,305
Αθήνα
...Ε ναι ρε παίδες sorry δεν γίνεται να λατρεύεις τους Suicide και να είσαι δεξιός...
Τζορτζ, είσαι ρομαντικός γι' αυτό σε γουστάρω.

Τη δεκαετία του '70, πάλι δεν μπορούσες να ακούς ροκ και να είσαι αριστερός. Δεν το επέτρεπε η αριστερή νομενκλατούρα. Αφήστε τα αυτά, δεν έχουν νόημα, είναι λεκτικά πυροτεχνήματα, από τη στιγμή που οι "ροκάδες" φασιστορατσιστές άγγελοι της κολάσεως καθάρισαν τον ανθρωπάκο και ο σχιζοφρενής "χίπης" Μάνσον μακέλεψε την Τέιτ και τους φίλους της. Και δεν αρκούσε μόνο αυτό, το σπυρί στο κώλο κακοφόρμισε και ο αφελής πέθανε. Εμπορευματοποίηση των ιδεών και του κομφορμισμού, βία και σκληρά ναρκωτικά, όλα μαζί διέλυσαν σε λίγα χρόνια την όποια συλλογική συνείδηση πήγε να αναπτυχθεί για δυο δεκαετίες.

Είπαμε κάποια πράγματα δεν μπορούν να πάνε μαζί, αλλά τα βλέπουμε πολλές φορές να φλερτάρουν, όχι γιατί υπάρχουν συγγένειες, αλλά γιατί τα μυαλά που τα απεργάζονται είναι διεστραμμένα και το χειρότερο είναι ότι θεωρούνται κανονικά και ενδεδειγμένα. Στάση και τρόπος ζωής ή κοινωνική εκδήλωση και στιλιζάρισμα;
Η απάντηση δεν είναι επιθυμητή από κανένα, όσο και αν φαντάζει προφανής...
 

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
9,971
δεξιοί, αριστεροί, χρωματιστοί ... πίτσες μπλε ... δεν θέλω να με σώσει κανείς τους ... ας βελτιώσει ο καθένας μας με προσωπικό αγώνα τον μικρόκοσμο του και εξ επαγωγής ο κόσμος θα γίνει καλύτερος ...

σόρρυ για το οφ ...
 
14 December 2006
4,265
Γρηγόρη ο καλύτερος τρόπος για να επιβιώσεις σε έναν κόσμο γεμάτο σύγχυση είναι να γίνεις όσο πιο συγκεκριμένος μπορείς έστω και αν αυτό κάποιες φόρες σημαίνει πως μοιραία θα καταλήξεις και στενοκέφαλος…..
Μετά από πολύ κόπο κατέληξα σε δυο συμπεράσματα τα οποία σχεδόν δεν τα διαπραγματεύομαι γιατί τα έχω δουλέψει και αναιρέσει 100 φόρες

1.Το έργο τέχνης η δημιουργία αυτονομείται από τον δημιουργό! Ζωγραφίζω εγώ έναν πίνακα με θέμα έναν άστεγο το οποίο θεωρείται αριστούργημα! Τον επόμενο χρόνο τρώω μια φρίκη παίρνω ένα πολυβόλο και γαζώνω όποιον βρω μπροστά μου. Τυχαία ή όχι τρώω και δυο άστεγους! Εγώ καταδικάζομαι και σβήνω από την μνήμη του οποιουδήποτε αλλά το έργο μου την συγκεκριμένη χρονική στιγμή που δημιουργήθηκε διατηρεί την αξία του. Αν κρίναμε μια δημιουργία από την προσωπική εξέλιξη του δημιουργού τότε για παράδειγμα εδώ στο avclub θα έπρεπε να πετάξουμε όλοι το 90% της δισκοθήκης μας.

2.Το δεύτερο έχει να κάνει με τον αποδέκτη! Υποθέτουμε λοιπόν πως θα ήθελα ο πίνακας μου με τον άστεγο να είναι σε δημόσια θέα και να τον βλέπουν όλοι. Αυτό δεν εμποδίζει οποιονδήποτε όμως να σκάσει ένα κάρο λεφτούνια και να τον τοποθετήσει στην σαλονάρα του. Σε αυτήν την περίπτωση απλώς απαιτείται ένας καλός οφθαλμίατρος γιατί ο άνθρωπος απλώς δεν βλέπει καλά.

Όπως ακριβώς ένα καλός ωρλ χρειάζεται στο τύπο εκείνον που εξέλαβε τον επιθετικό ήχο του Vega ως δικαίωμα βανδαλισμού στο ίδιο του το είδωλο και του πέταξε ένα τσεκούρι (το διάβασα πρόσφατα σε συνέντευξη του) κατά την διάρκεια μιας εμφάνισης του…Ούτε ψυχασθενής ήταν ούτε τίποτα! Απλώς δεν άκουγε καλά……

Τα υπόλοιπα όπως πχ το ότι στα 70ς αν ήσουν αριστερός δεν μπορούσες να ακούσεις ροκ είναι στερεότυπα, και τα στερεότυπα αφού δυσκολέψουν την ζωή όλων μετά εξαφανίζονται για να δώσουν την θέση τους σε άλλα χειρότερα ή καλύτερα….

Τώρα θα μου πεις δεν είναι στερεότυπο να θεωρείς ότι συγκεκριμένο έργο αφορά συγκεκριμένο κοινό? Ναι είναι παγίδα, αλλά όταν ο ίδιος ο δημιουργός σε φέρνει όσο περισσότερο κοντά μπορεί με τις προθέσεις του γιατί εσύ να αρνείσαι να το δεις….

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δεξιοί, αριστεροί, χρωματιστοί ... πίτσες μπλε ... δεν θέλω να με σώσει κανείς τους ... ας βελτιώσει ο καθένας μας με προσωπικό αγώνα τον μικρόκοσμο του και εξ επαγωγής ο κόσμος θα γίνει καλύτερος ...

σόρρυ για το οφ ...

Συμφωνώ! Ακου λοιπόν τι θα γίνει, θα βελτιώσω εγώ τον μικρόκοσμο μου.Πως?έχω κάτι στρέμματα στο χωριό, και από την τελευταία φορά που πήγα εκεί είδα πως έχουν μαζευτεί και πολλοί μετανάστες ! θα καλλιεργήσω ντοματες και θα τους πιω το αίμα...οι παλιανθρωποι ήρθαν στη Ελλάδα και θέλουν και δικαιώματα. Μετα θα χτίσω σπίτια και θα παντρευτώ την γκομεναρα του χωριού! ΒΕΛΤΙΩΣΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΜΟΥ yeah!
Εσυ από που θα ωφεληθείς από την προσωπική μου βελτίωση?

Αυτα τα λένε οι ψυχολογοι ρε Σπύρο! Ξερεις τι είχα πει κάποτε σε έναν ειδικό που μου τα έλεγε αυτά! "Συμπεριφερεσαι στον ασθενή λες και όλος ο κόσμος έχει τον προσωπικό του ψυχαναλυτή"...
Δεν απάντησε..............
 

grio

Αν. Γενικός Διαχειριστής
Staff member
16 March 2011
4,305
Αθήνα
Τζορτζ, ότι βιώνεις δεν είναι στερεότυπο, λέγεται εμπειρία. Και όποιος καεί με το χυλό φυσά και το γιαούρτι. Τα στερεότυπα τα αναπαράγουν οι αποστασιοποιημένοι και όχι λόγω στάσης αλλά λόγω αδυναμίας προσέγγισης.

Ο μικρόκοσμος είναι όντως κάτι που πρέπει να κοιτάξουμε πρωτίστως. Οι ποιότητές του, συναρτώνται με το δικό μας επίπεδο και αυτό του κοινωνικού περίγυρου, που τον απαρτίζουν. Μίλησα για συλλογική συνείδηση που κτίστηκε σε άξιες, όπως ειρήνη και αγάπη. Όταν άρχιζε το μήνυμα να προβληματίζει το κάνανε σλόγκαν και μόδα. Τώρα όλοι το θεωρούν ξεπερασμένο και περιμένουν το μεσσία που θα υπηρετήσει την ιδιοτέλειά τους.

Για τα περί έργου, δημιουργού και καταναλωτή συμφωνώ γενικά, αν και αυτά είναι τα γνωστά "απατηλά" συστατικά της κοινωνίας του θεάματος, όπως τη μελέτησε και ο Ντεμπόρ...

:ernaehrung004:
 
14 December 2006
4,265
Ω ρε γαμώτο!!! Γρηγόρη εσύ και ο Σπύρος (Δημοκηδής) είστε πιο ρομαντικοί τελικά και από εμένα!:grinning-smiley-043

Η κρίσιμη μάζα δεν ισχύει στους ανθρώπους! Δεν αποτελούν υλικά με συγκεκριμένες ιδιότητες! Οι μικρόκοσμοι διαφέρουν όχι πολύ, απείρως πολύ! Αν ο μικρόκοσμος του καθενός ήταν απλά στο να βγει στο δρόμο και να αγκαλιάζει τον κόσμο προσφέροντας του λουλούδια, θα αρκούσαν μόνο 10 παλαβοί σε όλον τον πλανήτη για να δημιουργούσαν butterfly effect .Αλλά μόνο έτσι δεν είναι…..

Και το στερεότυπο φάνηκε αλλά δεν το ανέφερα ως μειωμένης σημασίας φαινόμενο ! Ξέρω πως μπορεί να έπεσε και ξύλο επειδή ακούγατε ροκ. Αναγνωρίζω όμως στην γενιά σας μία αθωότητα την οποία σαφώς και σας την κλέψανε με τον πιο ύπουλο τρόπο αλλά ακόμα και έτσι τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερα από σήμερα που όλα είναι στην λογική του lifestyle και ο καθένας δομεί την προσωπικότητα του με τρόπο που θυμίζει την επιλογή του ήρωα στα ηλεκτρονικά παιχνίδια..

Ξέρεις αυτά που πριν ξεκινήσεις το παιχνίδι επιλέγεις όλο το πακέτο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η ουσία είναι ότι δεν διαφωνούμε, έτσι τουλάχιστον νιώθω εγώ...
Η αν διαφέρουμε κάπου μας ενώνουν πιο πολλά!
Και λίαν συντόμως ακόμα περισσότερα
Γιατί?
Γιατί έρχονται πολύ δύσκολα χρόνια παίδες.....
 

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
9,971
Συμφωνώ! Ακου λοιπόν τι θα γίνει, θα βελτιώσω εγώ τον μικρόκοσμο μου.Πως?έχω κάτι στρέμματα στο χωριό, και από την τελευταία φορά που πήγα εκεί είδα πως έχουν μαζευτεί και πολλοί μετανάστες ! θα καλλιεργήσω ντοματες και θα τους πιω το αίμα...οι παλιανθρωποι ήρθαν στη Ελλάδα και θέλουν και δικαιώματα. Μετα θα χτίσω σπίτια και θα παντρευτώ την γκομεναρα του χωριού! ΒΕΛΤΙΩΣΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΜΟΥ yeah!
Εσυ από που θα ωφεληθείς από την προσωπική μου βελτίωση?

Αυτα τα λένε οι ψυχολογοι ρε Σπύρο! Ξερεις τι είχα πει κάποτε σε έναν ειδικό που μου τα έλεγε αυτά! "Συμπεριφερεσαι στον ασθενή λες και όλος ο κόσμος έχει τον προσωπικό του ψυχαναλυτή"...
Δεν απάντησε..............

Δεν είπα να βελτιώσεις (μόνον) 'οικονομικά' τον μικρόκοσμο σου ... ούτε και μικρόκοσμος είσαι εσύ, ο εαυτός σου και ο Γιώργος ... εννοώ να κάνεις κανείς πιο ανθρώπινο τον μικρο-περίγυρο του, στον οποίο περιλαμβάνονται όλοι με τους οποίους δυνητικά συναναστρέφεται ... αυτό που περιέγραψες με τις τομάτες, τους μετανάστες και την γκομενάρα είναι στον αντίποδα αυτού που εγώ σκέπτομαι ...
Πέρασα όλη την ενήλικη ζωή μου με πασόκ, όπως αυτό με φόρα ήρθε από το πακ, και ολίγη από μητσοτακέικο και καραμανλέικο, ενώ απέναντι ήταν οι κύρκοι, οι φλωράκηδες, οι παπαρήγες .... αδυνατώ να βάλω οιοδήποτε παληοτόμαρο, από οιοδήποτε σημείο του πολιτικού φάσματος στην ίδια φράση με πράγματα που αγαπώ, όπως η μουσική, το ροκ, ο Βέγκα ... αρνούμαι να μπω στην λογική ότι οι χ ή οι ψ από αυτούς που εγώ θεωρώ ποταπά σκουλήκια συνάδουν ιδεολογικά και πρέπει να πηγαίνουν πακέτο με οιαδήποτε έκφανση της τέχνης ... ο δημιουργός, ακόμη και μαλάκας να ήταν, ακόμη και ψευδαισθήσεις ή άγνοια να είχε, είναι στην καρδιά μου ένας γίγαντας ...δεν χρειάζεται να είμαι αριστερός ή δεξιός, απλά χρειάζεται να είμαι δέκτης ...
 
14 December 2006
4,265
Δεν είπα να βελτιώσεις (μόνον) 'οικονομικά' τον μικρόκοσμο σου ... ούτε και μικρόκοσμος είσαι εσύ, ο εαυτός σου και ο Γιώργος ... εννοώ να κάνεις κανείς πιο ανθρώπινο τον μικρο-περίγυρο του, στον οποίο περιλαμβάνονται όλοι με τους οποίους δυνητικά συναναστρέφεται ... αυτό που περιέγραψες με τις τομάτες, τους μετανάστες και την γκομενάρα είναι στον αντίποδα αυτού που εγώ σκέπτομαι ...
Πέρασα όλη την ενήλικη ζωή μου με πασόκ, όπως αυτό με φόρα ήρθε από το πακ, και ολίγη από μητσοτακέικο και καραμανλέικο, ενώ απέναντι ήταν οι κύρκοι, οι φλωράκηδες, οι παπαρήγες .... αδυνατώ να βάλω οιοδήποτε παληοτόμαρο, από οιοδήποτε σημείο του πολιτικού φάσματος στην ίδια φράση με πράγματα που αγαπώ, όπως η μουσική, το ροκ, ο Βέγκα ... αρνούμαι να μπω στην λογική ότι οι χ ή οι ψ από αυτούς που εγώ θεωρώ ποταπά σκουλήκια συνάδουν ιδεολογικά και πρέπει να πηγαίνουν πακέτο με οιαδήποτε έκφανση της τέχνης ... ο δημιουργός, ακόμη και μαλάκας να ήταν, ακόμη και ψευδαισθήσεις ή άγνοια να είχε, είναι στην καρδιά μου ένας γίγαντας ...δεν χρειάζεται να είμαι αριστερός ή δεξιός, απλά χρειάζεται να είμαι δέκτης ...
:grinning-smiley-043
Καλύτερα δεν θα μπορούσες να τα πεις και να τα σκεφτείς...
αλλά
η δική μου φράση "..Ε ναι ρε παίδες sorry δεν γίνεται να λατρεύεις τους Suicide και να είσαι δεξιός..." επίσης δεν σχετίζεται με τοπικού κουλερ πολιτικό φάσμα....

Αν κάνεις ένα τεστ αυτήν την στιγμή στο σύνολο των ψηφοφόρων της σημερινής Κυβέρνησης ρωτώντας τους τι λέξη τους έρχεται πρώτη όταν ακούει την λέξη Σοιμπλε .....οι 9 στους 10 θα απαντήσουν ΣΑΚΑΤΗΣ
Εγώ λοιπόν λέω! Όσοι απάντησαν ΣΑΚΑΤΗΣ να μην ακούσουν Suicide! γιατί?????????? .....γιατί δεν γίνεται να λατρεύεις τους Suicide και να είσαι δεξιός...
 

Δημοκηδής

Μέλος Σωματείου
23 June 2006
9,971
χεχε ... Μπάιρας θεός ...

η συζήτηση θα συνεχισθεί με μπυρόνια όταν βρεθούμε !

φιλιά
 

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Πολύ θα ήθελα να διαβάσω απο εσάς μια παρουσίαση του έργου των South of No North... -bye-
 

Cicadelic Ranger

AVClub Fanatic
16 December 2014
15,302
2.Το δεύτερο έχει να κάνει με τον αποδέκτη! Υποθέτουμε λοιπόν πως θα ήθελα ο πίνακας μου με τον άστεγο να είναι σε δημόσια θέα και να τον βλέπουν όλοι. Αυτό δεν εμποδίζει οποιονδήποτε όμως να σκάσει ένα κάρο λεφτούνια και να τον τοποθετήσει στην σαλονάρα του. Σε αυτήν την περίπτωση απλώς απαιτείται ένας καλός οφθαλμίατρος γιατί ο άνθρωπος απλώς δεν βλέπει καλά....

Ναι αλλα τα φράγκα που θα δινε ο λεφτάs αν πουλαγες τον πίνακα δεν μας είπες τι θα τα έκανες ; .... Θα τα έδινες στον άστεγο εννοείται, αλλα μάλλον ξέχασες να το πείς. Η ισως ειναι τόσο αυτονόητο ??? :HTEHETH63:
 
14 December 2006
4,265
Ναι αλλα τα φράγκα που θα δινε ο λεφτάs αν πουλαγες τον πίνακα δεν μας είπες τι θα τα έκανες ; .... Θα τα έδινες στον άστεγο εννοείται, αλλα μάλλον ξέχασες να το πείς. Η ισως ειναι τόσο αυτονόητο ??? :HTEHETH63:

Το πιθανότερο είναι να το είχα χαρίσει μόλις το έφτιαξα (έχω και μια μαλακία γενικά, δεν μπορώ να χαρίσω κάτι αν δεν μου αρέσει πολύ)
Τώρα αν γλυκαινόμουν από τα λεφτακια (πιθανό), θα έφτιαχνα κλώνους του έργου να τους πουλαγα σε φορτώγκες αλλά εννοείται θα έκλαιγα από τα γέλια που θα αγόραζαν τον άστεγο για τα πολυτελή σπίτια τους.
Αν συνέχιζα να ζω, τα λεφτά μάλλον θα τα έτρωγα με φίλους σε ποτά ξενύχτια και δίσκους ή σαν επένδυση θα άνοιγα ένα δισκάδικο όπου θα ήταν κάτι σαν μεζεδοπωλείο δισκάδικο, με τσίπουρα μουσικές κλπ .έχω την αίσθηση πως θα έμπαινα άσχημα μέσα (όπως βλέπεις με τα επενδυτικά δεν το έχω καθόλου:cowboy:)
 

Cicadelic Ranger

AVClub Fanatic
16 December 2014
15,302
Το πιθανότερο είναι να το είχα χαρίσει μόλις το έφτιαξα (έχω και μια μαλακία γενικά, δεν μπορώ να χαρίσω κάτι αν δεν μου αρέσει πολύ)
Τώρα αν γλυκαινόμουν από τα λεφτακια (πιθανό), θα έφτιαχνα κλώνους του έργου να τους πουλαγα σε φορτώγκες αλλά εννοείται θα έκλαιγα από τα γέλια που θα αγόραζαν τον άστεγο για τα πολυτελή σπίτια τους.
Αν συνέχιζα να ζω, τα λεφτά μάλλον θα τα έτρωγα με φίλους σε ποτά ξενύχτια και δίσκους ή σαν επένδυση θα άνοιγα ένα δισκάδικο όπου θα ήταν κάτι σαν μεζεδοπωλείο δισκάδικο, με τσίπουρα μουσικές κλπ .έχω την αίσθηση πως θα έμπαινα άσχημα μέσα (όπως βλέπεις με τα επενδυτικά δεν το έχω καθόλου:cowboy:)

H ιδέα ειναι καλή...αλλα πρέπει να δουλευτει στα τεχνικά προβλήματα της. Πως θα πιαναν τους δίσκους με τα δαχτυλα τους που ειχαν πιάσει τους μεζεδες πριν ; Αλλα το concept ειναι καλό. Συνδυασμός δύο απολαυσεων (ηχητικο και γευστικό) με κοινο παρανομαστή το "ψαξιμο" (ειτε μεζέδων, οινοπνευματων, ειτε μουσικών ) Εμένα μ'αρέσει.