2η Πανελλήνια Έκθεση Ακουστικών

sokmav

AVClub Fanatic
5 February 2012
14,227
Benchmark-AKG

IMG_5414.jpg
 

sokmav

AVClub Fanatic
5 February 2012
14,227
Απάντηση: Re: 2η Πανελλήνια Έκθεση Ακουστικών

Μάλλον εννοείς Magnum Dynalab..

Οοps!!
Διορθώθηκε,merci!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κοιτάξτε και τις άλλες γιατί την ώρα που σημείωνα ποιος ξέρει τι άλλο θα έχω μπερδέψει.:grandpa:
 
Last edited:

Manosss

Moderator
7 June 2012
2,251
Πειραιάς
Re: Απάντηση: 2η Πανελλήνια Έκθεση Ακουστικών

OK να γράψω και γω κάτι. Πρώτα από όλα πολλά μπράβο για την εκδήλωση. Να έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις τόσα καλούδια είναι το όνειρο όλων μας εδώ πέρα.Audio Technica ATH-R70x

Καλά τα ακουστικά των 1000 και των 2000 ευρώ και οι αντίστοιχοι ενισχυτές και τα dac αλλά η πλειοψηφία θέλει να πάει σε κάτι με πιο γήινη τιμή που για να τα αγοράσεις δεν χρειάζεται να πουλήσεις το ένα σου νεφρό :chinese:. Τα παραπάνω λοιπόν μου έκαναν θετική εντύπωση.
Πολύ άνετα , ελαφριά σαν πούπουλο , πολύ ισορροπημένα χωρίς κάτι να ξεχωρίζει αλλά και χωρίς τίποτα να υστερεί. Και κυρίως πολύ φυσικά , ομαλά και ξεκούραστα. Είναι ακουστικά που μπορείς να τα φορέσεις , να περάσεις όλο το απόγευμα σου ακούγωντας όλα τα είδη της αγαπημένης σου μουσικής και να στο να τέλος να ξεχάσεις ότι τα φόρεσες.
Αν είχαν ένα κλικ παραπάνω αέρα στα πρίμα , μέγεθος σκηνής και λίγο μεγαλύτερα μαξιλαράκια για μας τους αυτιάγκουρες :ears: τότε θα ήταν must buy και τέλος παιχνιδιού για μένα.

Υ.Γ Μου έμεινε παράπονο που δεν κατάφερα να ακούσω τα mo-fi και τα dharma . Δεν έκατσα για πολύ ώρα και μερικοί είχαν στήσει αντίσκηνο πάνω από τα συγκεκριμένα :music-smiley-004:
 

Manosss

Moderator
7 June 2012
2,251
Πειραιάς
Ναι ναι το πιασα. Ολοι το χουμε καταλάβει ότι εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος ! Και στους δύο τρίτος δεν χωρεί :p