SCARS ON BROADWAY

19 June 2006
8,661
50cef121-8434-47f9-abc8-ee6e66839aea.jpg



51AchC9jMbL._SS500_.jpg



Μετά την επιτυχημένη σόλο δουλειά του Serj Tankian των System of a down ήρθε η σειρά του Malakian και του Dolmayan να κυκλοφορήσουν κάτω από το όνομα Scars on Broadway τη δική τους δουλειά.

Το άλμπουμ είναι είναι πολύ καλό, ξεφεύγει από τα γνωστά μονοπάτια των System και αυτό βέβαια οφείλεται κατά κύριο λόγο στα φωνητικά.
Και οι συνθέσεις δεν έχουν τις αλλαγές των SOAD είναι στη κλασική μορφή κουπλέ-ρεφραίν κ.τ.λ.

Σε αντίθεση με το Elect the dead του Tankian, εδώ έχουμε πιο ξεκάθαρες ροκ μελωδίες, δεν λείπει η ταχύτητα αλλά δεν υπάρχει το επικό στοιχείο που μας έχει συνηθίσει η μητρική μπάντα.

Μέσα στο άλμπουμ υπάρχουν πολλά εθιστικά heavy κομμάτια που σου κολλάνε για πλάκα.

Τα singles ''They say'', ''world long gone'' τα ''Babylon'', ''serious'' ''kill each other/live forever'' αλλά και το 60'ς ''funny'' είναι σε πρώτο επίπεδο.

Το άλμπουμ δεν απευθύνεται στους οπαδούς μόνο των SOAD. Αφορά όλους όσους γουστάρουν ένα εξαιρετικό δυναμικό άλμπουμ.

Οι Αρμένηδες δεν ήταν δυνατό να μην έχουν αναφορές σε κρίσιμα κοινωνικο/πολιτικά ζητήματα που μας αφορούν όλους.

Το ψωνίζουμε ανεπιφύλακτα.
 
Last edited:
27 June 2006
7,771
Συμφωνώ με Τζιμ!

Ένα κλασσικό heavy rock άλμπουμ, με '80ς αναφορές στο είδος και σύγχρονη πονηρή παραγωγή...
 

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
16,598
Μου είχε ξεφύγει το θέμα.

Το album ειναι κόλλημα!

Θα τολμούσα να πω ισάξιο των SOAD (για εμένα ο Malakian και η παράνοιά του είναι το κλειδί όλων).
 

paulmarinis

Supreme Member
7 September 2007
4,535
Εμενα δεν μαρεσε και πολυ. Και γενικα μετα το Τoxicity/steal this album δεν μου εκανε εντυπωση τιποτα απο αυτους. ΙΜΗΟ παντα
 

tazz

Senior Member
23 February 2008
319
Όσο ήθελα να μου αρέσει το συγκεκριμένο, άλλο τόσο με απογοήτευσε. Πριν τις σόλο κυκλοφορίες τους, αν κάποιος με ρωτούσε σε ποιον από τους δύο (γιατί δεν είναι παραπάνω, μη γελιόμαστε) SOAD θα πόνταρα τα λεφτά μου, η ξεκάθαρη επιλογή θα ήταν ο Malakian. Δυστυχώς, οι SOB πιο πολύ με άλμα προς τα πίσω μου ακούγονται, παρά κάτι νέο. Ευτυχώς, ο δίσκος του ψηλέα ήταν αριστουργηματικός, και δείχνει την κατεύθυνση που θα έπρεπε να πάρουν οι SOAD στο επόμενο άλμπουμ τους, αν αυτό κυκλοφορούσε ποτέ (πράγμα που δεν θα συμβεί, IMHO, και αρκεί μια ακρόαση στα δύο σόλο άλμπουμ για να καταλάβουμε το χάσμα που χωρίζει τις δύο "κεφαλές"). Και ας μη θίξω καθόλου τους τραγικούς στίχους του Malakian...
 

difilnti

New member
14 May 2009
32
Θα συμφωνήσω πλήρως με τα σχόλια Μουκιουρούφη και Μανωλάκου..'Χιτάτο' άλμπουμ, με πραγματικά 'πονηρή' παραγωγή :)grinning-smiley-043 ΜΟΥΚ), που με έκανε να το χω στο repeat όταν το πρωτοπήρα εδώ και κάμποσο καιρό..Δυστυχώς όμως, δεν είναι το album που θα είναι συνέχεια στα easy reach της δισκοθήκης μου από τούδε και στο εξής..Παρόλα αυτά θα είναι πάντα μια επιλογή μου για driving music..Ίσως να με σημάδευε περισσότερο αν αναλάμβανε κάποιος άλλος τα φωνητικά..(Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε).