1000 dreams.........

14 December 2006
4,265
folder-114.jpg


Miss Kittin and the Hacker - Two

Αν εν έτη 2009 ακούγεσαι σαν να σε ξέρασε space disco party στην Γαλλία του 77(1000 dreams), και σε λένε Miss Kittin και Ηacker έχεις πιθανότητες να δικαιωθείς?

Η μήπως ο electro υπνωτισμός του Pppo που μοιάζει ναρκωμένο να σε οδηγεί στην λάθος παρτούζα την λάθος στιγμή με λάθος κόσμο, είναι ικανός από μόνος του να επαναπροσδιορίσει τα πράγματα?

Μπορείς να εναποθέτεις τις ελπίδες σου για μια δυναμική είσοδο στις πίστες με δύο ο (Θεός να τα κάνει) hit singles?Ένα που είναι μια techno – μετάλλαξη του heart of glass(Party in my head), και ένα δεύτερο διασκευή στο Suspicious minds που μοιάζει να είναι το χαμένο single της Donna Summer κάπου μετά το Bad girls και πριν το Wanderer.

Έχοντας αρνηθεί ένα κλειστοφοβικό electroclash παρελθόν(αυτό κάποιες φορές σε θυμάται όμως) μπορείς να διαβεβαιώσεις τον οποιονδήποτε ότι δεν θα πεθάνει από ασφυξία με τις electrop εμμονές σου, αν και μια πρόσκαιρη έλλειψη παροχής οξυγόνου πιθανότατα προερχόμενη από πρακτικές αυτό ερωτισμού μπορεί να την βιώσεις με το Indulgence

Σαφώς έχεις δικαίωμα όχι μόνο να υπάρχεις αλλά και να μεγαλουργείς ειδικά όταν αισθητικά είσαι άριστος, όταν στα δέκα πρώτα δευτερόλεπτα κάθε electro εμμονής σου έχεις πει πέντε διαφορετικά πράγματα και όταν παρά την χρυσόσκονη που ρίχνεις για να χλιδέψει το δημιούργημα σου τελικά σερβίρεις στον κόσμο ένα underground γλύκισμα

Όταν σε κάθε ερώτηση που θα μπορούσες να κάνεις με στόχο να κρίνεις το αποτέλεσμα μια κοπέλα μα ύφος που ακροβατεί μεταξύ αθωότητας και προστυχιάς συνεχώς σου λέει Respirer l'air pur qui reste dans l'atmosphère οι αντιστάσεις σου αρχίζουν να ξεθωριάζουν

Και ότι και να την ρωτάς αυτή σου λέει
Respirer l'air pur qui reste dans l'atmosphère……..(Inutile Eternite…..)

Κάπως, σαν τον Δημήτρη Χορν στην Κάλπικη Λίρα....Ότι κα αν το ρωτάω (το πορτρέτο).......αυτό μου λέει ....Σ αγαπώ

Και εγώ Σ αγαπώ………….

Βλέπω αντιφατικές κριτικές για τον δίσκο οι περισσότερες δε στηριζόμενες στο επιχείρημα ότι στα synth pop- Techno εγχειρήματα έχουν όλα ειπωθεί.
Δηλαδή οκ. Χτες έκανες sex .Επειδή χτες πιθανώς να ειπώθηκαν όλα σήμερα δεν θα ξανά……..?
 
Last edited:

Ανδρεας Σχιζας

AVClub Addicted Member
4 November 2007
2,961
USA-Αθηνα
Υπαρχει ενα θεμα με τις μελωδιες του Hacker στο αλμπουμ οντως.
Ειναι...καπως(να το πω) πιο αναλαφρες?
Αμα εισαι επηρεασμενος απο Batpox, Hometown, Electro Fuckers κ.τ.λ......χμμ!
Ακουγετε...(αν μου επιτρεπετε)
Μολις παιξουν και τα remix...!

Παρτε μια γευση....http://www.myspace.com/mkthmusic
 
10 July 2006
5,257
Θεσσαλονίκη
Κακά τα ψέματα, το κορίτσι έχει DogPop χαρακτήρα! Άρα θα εισπράξει και αντικρουόμενα σχόλια.
Καλώς ή κακώς, για να κερδίσουμε το δικαίωμα να ισχυριζόμαστε πως ζούμε στο σήμερα, σε επίπεδο ανάληψης κοινών υποχρεώσεων ισόποσα και από τα δύο φύλλα, είναι επιβεβλημένο να αποδεχθούμε τα αποτελέσματά αυτού του ολοκληρωτισμού που δεν είναι άλλο από την ασάφεια του ποιός πλέον κρατάει "το στητό λάβαρο της ηγεμονίας".
Η εμπλοκή της σ'αυτό στο ξεπερασμένο σύστημα αξιών είναι και το μόνο αρνητικό που της χρεώνω.
Ακούγοντας από την MP3-οθήκη της κόρης μου αρκετές φορές το παλιότερό της πρώτο σόλο άλμπουμ I Com, το ίδιο είχε αναθέσει στους δύο τότε παρτενέρ της.
Το ίδιο επιχειρεί και σήμερα, παραχωρώντας μερίδιο της αισθητικής του δίσκου στον Hacker ώστε να κρατήσει τα μπόσκα (κάτι που δεν κατάφερε (ή δεν θέλησε να καταφέρει) π.χ η Λόρρυ Άντερσον, όντας ψιλοψυχροανέραστη. Ή αντίθετα, αυτήν της Γκρέις Τζόουνς που αθέλητα παρόλο το γρανιτένιο παρουσιαστικό της, ξεχειλίζει θηλυκότητα).
Σε γενικές γραμμές, περιέχει δύο κομμάτια (τα Inutile Εternite και 1000 Dreams που θα ξεχωρίσουν απ'το σωρό των πιλαφιών της παραλιακής αφού περιφέρεται σ'αυτά σαν φάντασμα η πεσιμιστική γοητεία του αφού έζησα ήδη την απόλυτη ηδονή για ποιό λόγο συνεχίζω να προσπαθώ? ως άλλοθι για υπερβολικές ακολασίες

Σ'ευχαριστούμε Γιώργο για την πολύ όμορφη χορνική παρουσίαση :ernaehrung004: