ΑΔΟΞΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ

14 December 2006
4,265
betty+davis+love+or+desire12.BMP.jpg
betty+davis+love+or+desire8-1.BMP.jpg
betty+davis+love+or+desire4.BMP.jpg


*In 1976, after her landmark albums Betty Davis, They say I am Different and Nasty Gal, iconoclastic funk soul siren Betty Davis cut her most personal and powerful effort yet, Is it love or desire. Unfortunately, this hard hitting album was unexpectedly shelved and remained unheard by the public for more than three decades. Sundazed s lp restoration of this fabled R&B gem-mastered from the original tapes, pressed on high-definition 180 gram vinyl and featuring original cover art – archives just in time for Betty Davis rediscovery by a new generation of fans.*



*Από το αυτοκόλλητο στο εξώφυλλο
 
14 December 2006
4,265
Φιλοδοξώντας να κερδίσει την θέση που του αξίζει στην δισκογραφία 33 χρόνια μετά την δημιουργία του, το χαμένο αριστούργημα έσκασε μύτη από το πουθενά, προκαλώντας έκπληξη σε γνώστες και μη

Για τους ανυποψίαστους που θα σπεύσουν να αποκτήσουν τον δίσκο, ενημερώνω πως θα αποτελούσε μάλλον άστοχη πρακτική να ακολουθήσουν ήδη γνωστά τελετουργικά απόκτησης και ακρόασης Δεν του πάνε οι αβρότητες. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αγοράσει κανείς τον συγκεκριμένο δίσκο κάνοντας παζάρια, περιφέροντας τον σε τελειωμένα fast food, λερώνοντας τον με σάλτσες, μπύρες και πάσης φύσεως υλικά, ξεσκίζοντας μανιωδώς το πλαστικό που το καλύπτει κλπ. Γενικώς καλό θα ήταν να του συμπεριφερθεί κανείς όπως του αξίζει. Σίγουρα κατά την διάρκεια της ακρόασης θα σου επιστρέψει κάθε καφρίλα που υπέστη Όλα και όλα. Τίμια πράγματα…….

Μιλάμε σαφώς για την σε περιορισμένα αντίτυπα έκδοση του Is it love or desire, τέταρτου προσωπικού lp της Betty Davis, συνέχεια του Nasty Gal, που για αδιευκρίνιστους λόγους δεν κυκλοφόρησε ποτέ επισήμως, και για το οποίο οι μουσικοί που συμμετείχαν έχουν δηλώσει πως πρόκειται για το καλύτερο της καριέρας της. Ότι γνωρίζουμε ήδη για την αλλοπρόσαλλη Betty Davis εδώ μεγεθύνεται.

Μέσα σε ένα γενικότερα άξεστο παρατεταμένης στύσης περιβάλλον, μουσικά κάπου μεταξύ ακατέργαστου funk rock και anti disco, η Με – λένε – Betty – και – τα – κάνω – όλα, βρυχάται, επεκτείνοντας τις γνωστές φωνητικές της ακρότητες. Σκληρό, πρόστυχο, φρικαρισμένο, fuzzy, τελείως χύμα. Απερίγραπτη κατάσταση. Εναλλακτικά θα μπορούσε να προκύψει περνώντας από την μηχανή του κιμά demo των Parliament ή ακόμα και το Talking Book του Stevie.Wonder.Απογυμνώνοντας το από την επιτηδευμένη επιθετικότητα της Betty, είναι ένας από τους κορυφαίους punk funk δίσκους της εποχής του


Επιλεγμένα κομμάτια:Bottom of the barrel, When romance say good buy, whorey Angel, It s so good.
Ιδανικά για να χειριστεί κανείς προς όφελος του πρόσωπα και καταστάσεις, σε ιδιαίτερα προσωπικές στιγμές του.
Βαθμολογία
Πενταράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ
 
Last edited:
19 June 2006
8,661
Γιώργh μου ξέρεις τη λατρεία μου για την Κυρία. Εξαιρετική η παρουσίαση. Υπάρχει σε cd εδώ και καιρό, νόμιζα μάλιστα ότι πρόκειται για κάποιο compilation. To προσπέρασα αφού κοίταξα μόνο το εξώφυλλο.
Η απόκτηση είναι δεδομένη.
Thanks.

Υ.Γ Σάββατο πρωϊ -πρωϊ.
 

HE 6

Established Member
6 November 2008
119
Εντάξει μην τα παραλέμε.Καλό δισκάκι αλλά όχι αντάξιο του hype που είχε πριν κυκλοφορήσει.Προσωπικά θεωρώ το πρώτο της ως το καλύτερο και αυτό που αντανακλά πλήρως την ιδιαίτερη προσωπικοτητα της.Άσχετο :η Sundazed οτι επανεκδίδει/κυκλοφορεί κάνει πάντα καλές δουλείες.
 

AKIS 96

AVClub Addicted Member
7 December 2007
2,006
Βύρωνας
Kαλά.. οί παρουσιάσεις εδώ πάνω στή μουσική κατηγορία είναι χάρμα ειδέσθαι !!
Καί εννοώ από μόνες τους, χωρίς νά ξέρει κανείς τόν παρουσιαζόμενο δίσκο η καλλιτέχνη.

Τό ίδιο καί αυτή ή δικιά σου Γιώργο..:a0210:

Δέν πρόκειται βέβαια νά τόν αγοράσω τόν δίσκο αλλά.... σίγουρα θά δεχθώ αδιαμαρτύρητα τήν ακρόαση του στό άμεσο μέλλον συνοδεία καφέ..(καπουτσίνου ετοιματζίδικου) :flipout:
 

HE 6

Established Member
6 November 2008
119
Αυτό δεν είναι τίποτα. Στην πίτα δήλωσα στον Νότη, ότι οι Dramatics είναι καλύτεροι(φωνητικά), από τους Temptations.Μόλις το έγραψα κιόλας. Το πιστεύω εννοείται….

Watcha listen is watcha get...:smile:

Κι εγώ fan των Dramatics είμαι...

Γενικά κρατάω μια πισινή όταν πρόκειται για ακυκλοφόρητο υλικό.Σχεδόν πάντοτε δεν καταφέρνει να εξαργυρώσει τις όποιες προσδοκίες.Υπάρχουν οι εξαιρέσεις δεν αντιλέγω αλλά το σύνηθες είναι αυτό:Kατώτερο του αναμενομένου.