Out of the body

10 July 2006
5,257
Θεσσαλονίκη
ulrich+schnauss.jpg
51GA1ZF5Q2L._SS500_.jpg






Ulrich Schnauss – A Strangely Isolated Place (2003)

Ρυθμική και ευχάριστη electro-pop μέχρι την τελευταία νότα. Θελκτικοί lounge ήχοι, απολαυστικοί όσο και ένας καφές παρέα με την ρομαντζάδα ενός βίπερ και τους απροβλημάτιστους στιλάτους περαστικούς με επώνυμα φρεσκοαγορασμένα ρουχαλάκια γύρω σου. Αν δεν κάνεις τον κόπο να κοιτάξεις με προσοχή το εξώφυλλο του δίσκου δεν θα καταλάβεις πως οι κιτρινοκόκκινες τουλίπες σχηματίζονται από πίξελ τηλεόρασης και αν δεν κάνεις τον κόπο να το ακούσεις προσεκτικότερα, είναι αδύνατο να καταλάβεις πως κάτι στον ήχο του παραπαίει σαν κάμπριο με τις ζάντες ή σαν δένδρο καταφαγωμένο από το σκουλήκι. Σαν μπουλούκι που επιμένει να απολαμβάνει την Κυριακάτικη περαντζάδα αδιαφορότας αν αυτή έχει πιά περιοριστεί σε λαβυρινθώδεις διαδρόμους εμπορικού κέντρου ή βάλτους από περιττώματα.
Αν τα ανθρώπινα ένστικτα και οι επιθυμίες έχουν μεταστραφεί από την υπονόμευση της ελεύθερης βούλησης καταντώντας μας σε κανίβαλα ζόμπι.
Tip of the day: Να ξυστείς σε όλο το σώμα με ελαφρόπετρα μέχρι τα αισθητήριά σου να απαλλαγούν από κάθε εξωγενή καταναγκασμό της σκέψης
Καλή Ανάσταση.