Αγορά 2κάναλου ενισχυτή και ηχείων

Θάνος Φούντας

AVClub Addicted Member
22 June 2006
1,878
Για όσους παρακολουθούν και την κατηγορία των πολυκάναλων συστημάτων η ανάγκη που περιγράφεται στο θέμα προέκυψε από το ακόλουθο thread: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=6702

Επί της ουσίας τώρα. Θέλω να φτιάξω ένα σύστημα για να ακούω μουσική σε υψηλές εντάσεις και για πολύ ώρα (παρτάκια κλπ). Αν ταυτόχρονα αποδίδει και ποιοτικά τότε θα το χρησιμοποιώ και για να ακούω μουσική. Υπάρχει ήδη συστημα home cinema αλλά δεν αποδίδει για την κατάσταση που περιέγραψα παραπάνω (όπως φαίνεται και στο link). Τί έχετε να προτείνετε?

Υπάρχει ήδη ένας A/V Yamaha RX-V2600 ο οποίος μπορεί να συμμετάσχει στη συνεσμολογία αν απαιτηθεί.
Χωροταξικοί λόγοι επιβάλλουν τη μη χρήση μεγάλων ηχείων (ηχεία βιβλιοθηκης είναι το όριο μεγέθους).
Επιθυμία είναι το budget να κρατηθεί όσο το δυνατόν χαμηλότερα και σε καμία περίπτωση να μην ξεπεράσει τα 800-1000 ευρώ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
 

azervos

Established Member
17 July 2006
230
ηχεια Chario premium 2000.

Ηχος μουσικός, ισοροπημένος χωρίς τόνωση η υποβάθμιση των άκρων του φάσματος. Ακόμη και σε υψηλές εντάσεις, χωρίς παραμόρφωση. Θυμάμαι το γούφερ να εκτελεί τρελλές διαδρομές και όμως ο ήχος δεν παραμόρφωνε.

ενισχυτής που ματσάρει καλά: Musical Fidelity X-150
 

Θάνος Φούντας

AVClub Addicted Member
22 June 2006
1,878
Aν είναι δυνατόν ο διαχειριστής να κλείσει το συγκεκριμένω θέμα καθώς με τη βοήθεια αρκετών συμφορουμητών δόθηκε λύση σε κάποια προβλήματα, οι απαιτήσεις άλλαξαν και αναγκαστικά θα ανοίξω καινούριο θέμα...
Sorry για ταν αναστάτωση...