Αγορά φθηνού πανιού προβολής (~ 100 ίντσες) για optoma HD200x

ploki

New member
4 June 2007
15
Καλησπέρα παιδιά!
Θα ήθελα τα φώτα σας. Σκοπεύω να αγοράσω ενα πανί για τον Optoma. Λογω στενότητας χώρου το μέγιστο διαθέσιμο μήκος για την τοποθέτηση της ειναι 260 cm.
Ειμαι ανάμεσα στα 3 παρακάτω:

[h=1]1. Lumene Plazza 2 200 C http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=27&prID=1291
2.SkyView Electric 240C http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=27&prID=3311
3. Skyview manual 200C http://www.odes.gr/index.php?page=s...-ask.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=5[/h]
Εχει κανείς καποιο απο αυτά. Αν κάποιος διαθέτει ή γνωρίζει μπορεί να μου πει τις διαστάσεις του 2 γιατι μάλλον είμαι πολύ οριακά. Επίσης αν κάποιος έχει skyview θα μπορουσε να μου πει αν τα σημεία που πιάνει στο τοίχο είναι στις ακρες της κασας η πιο μέσα?
Προφανώς κάθε εναλλακτική πρόταση ευπρόσδεκτη. Αυστηρό budget τα 250 ευρώ.

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια.
 

vas_papavas

Supreme Member
21 December 2010
8,849
έχω την skyview 240c (είναι ηλεκτρική 107 ιντσών). την πήρα πέρσι 179 ευρώ. γενικά μετά από ένα χρόνο έχει τις ζαρούλες και επηρεάζουν την θέαση κυρίως σε αργά παναρίσματα της κάμερας κατά μήκους του πανιού.

http://www.odes.gr/index.php?option...ypage-ask.tpl&product_id=4779&category_id=943

αν αυτή που έχει η ηχοέκφραση είναι ηλεκτρική (στο site αναφέρει χειροκίνητη) η τιμή της είναι καλή. γενικά φέτος την συγκεκριμένη την έχω βρεί από 230 έως 300 ευρώ.

τα σημεία που πιάνει είναι στις άκρες της κάσας. έχει τρύπες και τοποθέτηση σε ταβάνι και τρύπες για τοποθέτηση σε τοίχο. για να καταλάβεις στις άκρες της κάσας έχει 2 πλαστικά καπάκια σε σχήμα Γ και έχουν τρύπες στο πίσω μέρος και στο πάνω μέρος. το Γ δηλαδή δημιουργείται από την πίσω και πάνω πλευρά της κάσας. φαντάζομαι και στις χειροκίνητες θα είναι το ίδιο.

επειδή όταν κατεβαίνει καλύπτει την τιβί την έχω πάνω σε 2 γωνίες και εξέχει από τον τοίχο 23 πόντους. ίσως ειναι και αυτός ο λόγος που κάνει κυματισμούς μιας και είναι στον αέρα. όταν την τραβάω προς τον τοίχο και εφάπτεται σε αυτόν είναι καλύτερα τα πράγματα αλλά δεν με βολεύει τέτοια διάταξη λόγω της τηλεόρασης.

από εβδομάδα που θα επιστρέψω αθήνα θα έχω την δυνατότητα να ανεβάσω φωτογραφίες των σημείων στήριξης.

επίσης να σου πώ ότι η αυτή που έχω έχει black border 50 πόντους στο πάνω μέρος (στις φωτογραφίες στις σελίδες των καταστημάτων δεν φαίνεται). κοίτα μην σου δημιουργεί πρόβλημα και αυτό.

γενικά η γνώμη του για την συγκεκριμένη οθόνη είναι ¨ότι πληρώσεις παίρνεις" αν και έχω δεί στο ιντερνετ και πολύ καλύτερες οθόνες αργά οι γρήγορα να κάνουν τις ζαρούλες ειδικά όταν είναι στον αέρα.
 
Last edited:

ploki

New member
4 June 2007
15
Κατατοπιστικότατος... Την εχω βρει στα electroworld με 190 euros. Το κύριο θέμα μου είναι ότι είμαι πολύ οριακά στο μήκος. Στα site δίνουν το μήκος του πανιού στα 244 cm μαζί με τα μάυρα borders και εγώ έχω μόλις 255 με 260. Οπότε αν γράφει στο manual το μήκος της κάσας θα με βοηθούσες πολύ.
 

vas_papavas

Supreme Member
21 December 2010
8,849
μπορώ την κυριακή που θα είμαι πίσω στην αθήνα να σου μετρήσω το μήκος της κάσας από άκρη σε άκρη. μιλάμε για την ηλεκρική 240c. είναι πιθανόν στην χειροκίνητη να είναι μικρότερη μιας και δεν υπάρχει το ηλεκτρικό μοτέρ.
 

ploki

New member
4 June 2007
15
Thanks... ναι για την ηλεκτρική ενδιαφέρομαι και εγώ, γιατι νομιζω είναι η πιο συμφέρουσα τιμή. Απλά αν δεν χωράει θα πάω σε απλή.
 

cinevagos

Senior Member
12 February 2009
580
Eλευσίνα
Ενδιαφέρουσα πρόταση.
Mια ερώτηση βρε παιδιά. Εγώ έχω μια diy σταθερη οθόνη και ενδιαφέρομαι για μια χειροκίνητη.
Κάνει ζάρες όταν είναι τεντωμένη ή όταν την τυλίγεις? Νόμιζα ότι εάν είναι τεντωμένη δεν
επηρεάζεται το πανί και είχα σκοπό να την έχω ανοιχτή συνέχεια.
 

ploki

New member
4 June 2007
15
Να σαι καλά και ευχαριστώ για τον κόπο σου.
Οπότε αναγκαστικά πάω για την lumene στα 171 euros απο electroworld.
Το γράφω για όποιον ενδιαφέρεται. Μην θεωρηθεί διαφήμιση...