ΑΓΟΡΑ HOME CINEMA

Petran1965

New member
28 October 2009
26
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μετά από καιρό και ενώ λύθηκαν τα όποια προβλήματα υγείας είχα , αποφάσισα εκ νέου να σκεφτώ την αγορά ενός συστήματος ήχου μιας και έχω αυτήν την περίοδο κάποια χρήματα.
Έχω στην κατοχή μου ένα παλιό ηχοσύνολο το οποίο θα το δώσω σε συγγενικό πρόσωπο που αποτελείται από:
( Ενισχυτής Sansui AU-G55X http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic778888.html ) και
( Ηχεία Rogers LS5) Τα είχα αγοράσει το 1988 .....όντος πολλή παλιά αλλά καλά στα χρόνια τους.

Ερχόμαστε στο σήμερα
τη έχω καλό στο σπίτι μου αυτήν την στιγμή:

1. TV LED Samsung http://www.samsung.com/gr/support/model/UE40B8000XWXXH-techspecs
2. Πολλή καλό PC σταθερό .
3. Αρκετά καλό Laptop.

Τη θέλω να αγοράσω :
1. Μετά από ένα πρόβλημα που μου έβγαλε ο Dreambox 7020s original τον οποίο αν μπορέσω θα επιδιορθώσω πάω στην αγορά του DM800 HD se http://www.dream-multimedia-tv.de/en/dm-800-hd-se .

2. Εδώ είναι τα δύσκολα......
Σκέφτομαι και λέω Πέτρο έχεις την LED και δέκτη Dreambox HD μήπως πρέπει μιάς και δεν έχεις τρόπο να ακούς αξιόλογα τις ταινίες σου με κάποιο σύνολο 5.1 ήχου ( Ηχεία + Ενισχυτή + Καλώδια... ίσος και κάποια άλλα τα οποία θα μου πείτε ) αλλά ταυτόχρονα να ακούο και την μουσική μου η οποία αποτελείται κατά 100% αρχείων σε μορφή FLAC και M3 (Δέν έχω cd) τα οποία είναι αποθηκευμένα σε εξωτερικούς σκληρούς και αυτά στο Pc μου.
Το ποσό που θα διαθέσω εκτός της αγοράς του Dreambox είναι μεταξύ 2200 - 2500 ευρώ για το ηχοσύστημα , λίγο ποιό πάνω δεν τίθεται θέμα .
Το δωμάτιο στο οποίο θα τα βάλω είναι περίπου 18-20 τετραγωνικά .
Τη σκέφτομαι ....να πάω σε ένα καλό AVR ( Pioneer , Marantz , Denon ....... ) με ηχεία μάλον σε δορυφόρους ( B&W , Kef , Focal ...... ) και να τα συνδέσω στην TV στον Dreambox και το Pc μου.
Θέλω μιάς και διαθέτω αυτά τα χρήματα και θέλω να ακούο την μουσική μου και ταυτόχρονα το home cinema , ακόμα και σε χαμηλές εντάσεις να είναι ποιοτικός ο ήχος όσο γίνετε περισσότερο.
Η άλλη λύση που δεν ξέρω αν μπορούν να γίνουν οι συνδέσεις που θέλω , αλλά να έχω την ποιότητα και στην μουσική αλλά και στις ταινίες να αγοράσω δικάναλο με 2 καλά ηχεία βάσεις.
Ευχαριστώ σε όσους μου απαντήσουν πάνω στο σκεπτικό μου και απορίες μου και θα χαρώ πολλή αν με βοηθήσουν άτομα από θεσσαλονίκη όταν θα κάνω την αγορά του εν λόγω συστήματος.