Αγορα νεας τηλεορασης 3d passive

doyoulikeme22

New member
6 March 2012
13
Ενδιαφερομαι για την αγορα τηλεορασης 47'' LG με 3D.εχω ακουσει οτι τελος μαρτιου βγαινει η καινουργια σειρα της LG αληθευει?αξιζει να περιμενω?εχει καποιος να προτεινει καποια LG απο αυτες που ηδη υπαρχουνε.για τν LG 47LW570S τη γνωμη εχετε?
 
Πόση απόσταση θέασης έχεις και πόσο είναι το διαθέσιμο budget ?
 
Re: Απάντηση: Αγορα νεας τηλεορασης 3d passive

Θα βλέπεις σε φωτεινό δωμάτιο ή μόνο το βράδυ ?
 
Με την απόσταση θέασης που έχεις δεν μπορείς να δεις 3D σε 47". Στη θέση σου θα κοίταζα για 50" τουλάχιστον και ας μην είναι passive 3D.
 
Εγώ θα σου πώ ότι πήρα την panasonic gt30 (plasma 50") 980 ευρώ και έχω πάθει σοκ με την εικόνα της.
Είναι υπό κατάργηση και γι'αυτό έχει πέσει η τιμή της αρκετά.
Έχει από τις πιο ωραίες εικόνες που'χω δει ποτέ γενικότερα και μιας και είσαι στα 3-4 μέτρα,θα σου πρότεινα να μην πας σε 47" αλλά 50" και πάνω!
 
τα 3-4 μετρα ρθμιζονται παω λιγο πιο μπροστα την καρεκλα δεν εχω θεμα απλα το θεμα ειναι οτι 50'' παει πολυ σε λευτα και επισης δεν θελω active 3d γιατι θες και κανα 180 να παρεις 4 ζευγαρια γυαλια και εχω δει και κουραζει πολυ.
 
Σε αυτές τις κοντινές αποστάσεις το 3 με το 4 έχει μεγάλη διαφορά. Θα σου πρότεινα άν μπορείς πρώτα να οριστικοποιήσεις την απόσταση.
 
Ισχυει αυτο με τις 50.

Κι εγω στην αρχη ελεγα οτι ειναι υπερβολη αλλα μετα απο δυο μερες θα θες 55αρα και μετα 60αρα ....

Μην το σκεφτεσαι καθολου για τις ιντσες , θα το μετανιωσεις.
 
Όπως έχει γράψει και ο φίλος πιο πάνω, με 1000 ευρώ περίπου υπάρχει η Panasonic GT30. Στα 3 μέτρα για να δεις 3D κανονικά θα πρέπει να βλέπεις σε 55"-60". Για αυτό σου έχω γράψει για τουλάχσιτον 50". Πάρε την καλύτερη τηλεόραση που μπορείς σε αυτό το μέγεθος και μην έχεις το 3D σαν προτεραιότητα.
 
Ισχυει αυτο με τις 50.

Κι εγω στην αρχη ελεγα οτι ειναι υπερβολη αλλα μετα απο δυο μερες θα θες 55αρα και μετα 60αρα ....

Μην το σκεφτεσαι καθολου για τις ιντσες , θα το μετανιωσεις.

++++++ !!!!
 
οκ να τα δωσω για 50'' αλλα να περιμενω για τη νεα σειρα της LG?ξερει καποιος κατι?η να παω να παρω μια τωρα να ξεμπερδευω και θελω LG γιατι σαν εικονα που ειδα με ικανοποιει και εχει και το passive.
 
Φίλε αν θέλεις passive 3D LG στα 3 μέτρα πας σε 55", απλά τα πράγματα. Με μικρότερη (47") δε θα βλέπεις 3D...
 
Αν σε ενδιαφέρει passive, κοιτάς σε passive. Επίσης, αν θες καλό value for money κοιτάς μοντέλα 2011 καθώς τα ξεστοκάρουν σε χαμηλές τιμές. Και κοίτα για 50" το λιγότερο και πάνω. Αν πας σε μοντέλο 2012 θα το χρυσοπληρώσεις ειδικά τώρα που πρωτοκυκλοφορούν.
 
Re: Απάντηση: Αγορα νεας τηλεορασης 3d passive

Πόσες πραγματικά ταινίες 3D υπάρχουν ? Στις 20 που θα βλέπεις η μία θα είναι 3D.
 
το 3d το εχω σαν προτεραιοτητα και για ταινιες πιο πολυ δεν με ενδιαφερει τοσο να βλεπω ειδησεις και τετοια.οχι πως δεν θα χρησιμοποιειται και γιαυτο αλλα ταινιες Full
 
μιας και με πεισατε για 55'' βρηκα αυτες τις 2 LG 55LW570S 1400 και LG 55LW4500 55" 1300 .ποια προτεινετε απο της 2?αξιζει τα 100 παραπανω η αλλη?