Αγορά Samsung UE32EH6030

myst

New member
22 November 2010
3
Καλημέρα

ψάχνοντας νέα τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο στο web και στο forum εδώ, έχω λίγο μπερδευτεί και θα ήθελα μια βοήθεια. Καταρχάς να δώσω τις αρχικές μου απαιτήσεις ξεκινώντας την έρευνα:

1) Full HD
2) απόσταση 2 μέτρα περίπου
3) να έχει media player που να παίζει και ελληνικούς υπότιτλους
4) μέγεθος: 32"-40"
5) budget μέχρι 350Ε

Τελικά αυτή που μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα επιλογή είναι η Samsung UE32EH6030, η οποία ξεφεύγει από το budget μου αλλά έχει SMART TV (????) και 3d.

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:
1. Χρειάζομαι το smart TV, χρησιμοποιώ αρκετά το internet (google, You Tube, facebook) αλλά δεν νομίζω πως το χρειάζομαι στο υπνοδωμάτιο μου!! Έχει κάποια άλλη σοβαρή χρήση που δεν γνωρίζω; Το πληκτρολόγιο είναι στην οθόνη ή υπάρχει ειδικό τηλεχειριστήριο; Πως γράφεις;
2. Έχει δει κάποιος το 3d της; Είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο ή χρειάζεται να πας σε άλλη κατηγορία για αξιοπρεπές 3d; Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω το 3d υποστηρίζεται από τον ενσωματωμένο media player ή πρέπει να την συνδέσω με το laptop ή με εξωτερικό media player;

Αν τα παραπάνω δυο δεν αξίζουν ιδιαίτερα τα λεφτά τους (π.χ. πληκτρολόγιο μπέρδεμα, εικόνα 3d όχι ικανοποιητική ή χρειάζεται εξωτερικό media player), μήπως μπορεί να μου προτείνει κάποιος ένα μοντέλο για σοβαρή προβολή ταινιών από usb μέσα στο πλαίσιο του budget!!

Αυτά τα λίγα :hmmmm2:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

evanfotis

Moderator
Staff member
26 March 2008
5,275
Θα βλέπεις ταινίες & τηλεοπτικό ή youtube videos κυρίως η θέλεις να σερφάρεις απο τα 2.5 μέτρα κ για πόση ώρα;
Για το πρώτο Samsung PS43E450A1W
Για το δεύτερο
Panasonic TX-L42U5E
Samsung LE40D503
 

myst

New member
22 November 2010
3
Αυτο που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η δυνατότητα ενός ενσωματωμένου καλού media player για την προβολή οποιουδήποτε είδους ταινίας (με ελληνικούς υπότιτλους κ.α.) για να μην χρειάζεται κι άλλη αγορά!!

Ψάχνοντας έπεσα στην UE32EH6030, η οποία δίνει και smartTV και 3d και με λίγα χρήματα παραπάνω από αυτό που είχα στο μυαλό μου. Απλά με κολάει, αν αξίζει η ποιότητα του 3d της για να προσπεράσω το μέγεθος της και την τιμή της ή θα ήταν καλύτερο να ακολουθήσω την ιδέα σου και να περιμένω το 3d, για όταν ανανεώσω αργότερα την κύρια τηλεόραση μου.

Αυτό που φαντάζομαι για το smartTV είναι youtube μόνο, δεν έχω σκεφτεί να σερφάρω ή κάτι άλλο.

Οι ενσωματωμένοι players παίζουν 3d ταινίες καλά; Το έχει δοκιμάσει κάποιος;
 

vas_papavas

Supreme Member
21 December 2010
8,849
συμφωνώ με τις προτάσεις του evanfotis.
αργά η γρήγορα θα χρειαστείς ένα media player. οι ενσωματωμένοι players των τηλεοράσεων δεν είναι για πολλά πολλά και η θέαση με αυτούς είναι τις περισσότερες φορές προβληματική (αναπαραγωγή στα 60hz - σπασίματα στην κίνηση λόγω αδύναμου επεξεργαστή).
 

kostas b

New member
13 November 2009
25
Καλημέρα παίδες!

Όσον αφορά την Samsung UE32EH6030...

1. Έχει πραγματικά 100 Hz?
2. Χρησιμοποιεί motion interpolation ή απλή επανάληψη καρέ?
3. Ψιλο-χαζή ερώτηση: η ανάλυσή της είναι progressive ή interlaced?
4. Λόγω έλλειψης 24p cinema θα παρουσιάζει πρόβλημα στην ομαλή κίνηση των ταινιών?

Όποιος γνωρίζει ας απαντήσει please...