Αγορά τηλεόρασης 40" γύρω στα 500e

greenrebel13

New member
28 April 2012
3
Καλησπέρα παιδιά!Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία καινούρια τηλεόραση και θα ήθελα να με βοηθήσετε όσο γίνεται.Θέλω μία τηλεόραση που να κοστίζει το μαξιμουμ 500 ευρώ,να είναι 40 ίντσες,LCD,να είναι ευχάριστη από τα 2-3 μέτρα,δεν έχω απαίτηση να έχει κάποια συγκεκριμένης ποιότητας αντίθεση.Έχω κάνει μια συγκεκριμένη έρευνα αγοράς και σε καταστήματα και στο ίντερνετ.Δεν θέλω κάτι εξεζητημένο έτσι και αλλιώς οπότε εκεί γύρω στα 500 ευρώ έχω καταλάβει πως μπορώ να βρω κάτι ικανοποιητικά καλό.Γενικά εδώ και 3-4 χρόνια είχα αγοράσει αρκετά ακριβά καθώς νομίζω το μοντέλο τότε είχε πρωτοβγεί την Samsung LE40F86BD η οποία με ικανοποιούσε σε γενικές γραμμές γιατί δεν είχα και υψηλές απαιτήσεις από αυτήν.Για να εξηγήσω δεν την χρησιμοποιούσα σχεδόν ποτέ για να δω ταινία παρά μονο για να παρακολουθήσω τηλεόραση.Έτσι και τώρα δεν έχω κάποιες φοβερές απαιτήσεις από τη νέα τηλεόραση.Ευχαριστώ για το χρόνο σας ελπίζω να μην κούρασα,αν μπορείτε να βοηθήσετε με κάποιες ιδέες σας ευχαρίστως να τις ακούσω..
 

Michalis3

Supreme Member
25 February 2011
7,946
Καλωσόρισες. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος με τη χρήση της τηλεόρασης ? Πάντως για τρία μέτρα απόσταση καλύτερα να κοιτάξεις για 50". :smile:
 

greenrebel13

New member
28 April 2012
3
Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 40" γύρω στα 500e

Ναι ίσως δεν ήμουνα πολύ σαφής σε αυτό το φαντάστηκα και εγώ.Γενικά η τηλεόραση θα χρησιμοποιείται μονο για ότι εκπέμπουν τα ελληνικά κανάλια(ούτε δορυφορικά κανάλια πιάνω,και επίσης δεν έχω κάποιο σύστημα για να παίζω ταινίες στην τηλεόραση,ούτε κάποιο σύστημα home cinema).Δηλαδή υποθέτω πως το πιο απαιτητικό πρόγραμμα που θα δείχνει η τηλεόραση μου θα είναι κάποιος ποδοσφαιρικός αγώνας(απαιτητικό άπο άποψης ρυθμού ανανέωσης,αν κάνω λάθος διορθώσε με)
 

Michalis3

Supreme Member
25 February 2011
7,946
Αν δεν έχεις πολύ φωτεινό χώρο, η καλύτερη λύση θα ήταν μιας 50" plasma. Η LG PV350 που προτάθηκε και πιο πάνω είναι ίσως η καλύτερη επιλογή. Διαφορετικά, σε αυτό το budget κοιτάζεις για LCD 100 Hz στις 40"-42".
 

greenrebel13

New member
28 April 2012
3
Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 40" γύρω στα 500e

Για την φωτεινότητα δεν είμαι πολύ σίγουρος γιατί είμαι σε μία κατάσταση ημι-μετακόμισης αν καταλαβαίνετε.Πάντως κοίταξα την LG PV350 και όντως φαίνεται καλή περίπτωση για τα έως το πολύ 4 μέτρα που υπολογίζω τελικά την απόσταση(το ξέρω οτι πριν είπα λιγότερα μέτρα μην με περάσετε για τρελο :p ).Οπότε φαίνεται να καταλήγω σε αυτήν!