Αγορα TV BOX android

panzeruser

New member
11 October 2008
84
Καλησπέρα σας,
Έχω δύο παλιές LCD τηλεοράσεις (Samsung 46C750 & 32C650). Μεδια Players που έχουν ενσωματωμένα οι τηλεοράσεις αντέχουν ακόμα αξιοπρεπέστατα και παιζουν μια χαρά MKV αρχεία 1080p και με ήχο DTS (Downgrade σε stereo).
Το πρόβλημα μου είναι οι υπηρεσίες Streaming. Για την 46C750 το πρόβλημα είναι λυμένο καθώς είναι συνδεδeμένο σε αυτήν ένα XBOX και μέσω αυτού βλέπω Netflix και από σήμερα DISNEY+.
Εκεί που έχω θέμα είναι στην 32C650 που βρίκσεται στο υπνοδωμάτιο και θα ήθελα να έχω δυνατότητα να βλέπω Netflix & Disney+.
Από όσα ξέρω θα χρειαστώ ένα TVBOX κατά προτίμηση Android ώστε να κατεβάσω τις αντίστοιχες εφαρμογές. Τα requirements είναι:
1. Δυνατότητα σύνδεσης σε Wifi AC (αν είναι δυνατό) ή σε Wifi n 300MBs.
2. H θύρα σύνδεσης με την τηλεόραση θα είναι ΗDMI.
3. Λειτουργικό Android ώστε να μπορέσω να κατεβάσω από το Store τις αντίστοιχες εφαρμογές.
4. Συμβατό με ελληνικούς υπότιτλους.
5. Καλή κεραία WiFi καθώς η απόσταση από το Router (λογω και εμποδίων) είναι κοντά στα όρια εκπομπής. Θα ήθελα να απόφύγω ένα extender.
6. Εκτός από τα Netflix & Disney Plus με ενδιαφέρει να μπορεί να παίξει και το HBO MAX και το Amazon Prime.
7. H δυνατότητα να υποστηρίζει και 4K streaming επιθυμητή να υπάρχει για μελλοντική χρήση αλλά δεν αποτελεί βασικό κριτήριο επιλογής (ιδιώς αν ανεβαίνει αισθητά το κόστος) καθώς όλες οι οι τηλεοράσεις που προορίζεται δεν υποστηρίζουν 4K και όταν αγοράσω καινούργιες θα φροντίσω να παίζουν τις Streaming υπηρεσίες χωρίς εξωτερικές συσκευές.

Μπορεί κάποια από τα παραπάνω να θεωρούνται αυτονόητα αλλά δεν έχω ασχοληθεί με TV Box και δεν γνωρίζω τι θεωρείται αυτονόητο και τι όχι.
Το Budget είναι μέχρι τα 80-100€ με προτιμητέο κόστος τα 50-70€.

Ευχαριστώ για την βοήθεια
 

Joker19

AVClub Enthusiast
2 August 2020
718
Google Tv (Sabrina) with Chromecast.... Το καινούριο που είναι κανονικό Tv box....αλλά μικρό..... Ούτε πρόβλημα με τη σύνδεση του τηλεκοντρόλ, ούτε κολλάει..... Πετάει..... Ακριβώς στο μπάτζετ που έχεις....