Αν έχετε προβλήματα με τα FPS στα παιχνίδια στο λαπτοπ ίσως δεν φταίει ο Επεξεργαστής, η Κάρτα Γραφικών ή τα παιχνίδια!

SWBiiLive

New member
6 April 2024
29
Aν παίζετε παιχνίδια σε gaming λαπτοπ & έχετε πρόβλημα με χαμηλά FPS δέστε αυτό το βίντεο!

Ειναι 100% αλήθεια ότι από 25fps εκτοξεύεται στα 85fps γιατί έτσι δουλεύουν οι επεξεργαστές, λόγω του TDP που βλέπετε να αναφέρεται δίπλα σε κάθε επεξεργαστή!

περιττό να πω ότι δεν είναι τυχαία #shoppingstar στο amazon με 129€ και αν χρησιμοποιήσετε τα λινκ που είναι στην περιγραφή δίνει επιπλέον -5% εκπτωση👇 !Amazon's best selling laptop cooler---llano V12 - Best FPS Booster
Electronics Repair School


υ.γ. δεν ξέρω αν υπάρχουν φτηνότερα ή καλύτερα coolers, σημερα το είδα το συγκεκριμένο βίντεο και δεν έκανα ερευνα αγοράς
μιας και δεν σκέφτομαι να πάρω κάτι αντίστοιχο άμεσα αλλά σοκαρίστηκα απο την τοσο μεγάλη αλλαγή τιμής FPS σε ένα μόνο
δευτερόλεπτο και θεώρησα σκόπιμο να το μοιραστώ μαζί σας.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ GAMERS
 
Last edited by a moderator:

SWBiiLive

New member
6 April 2024
29
το αρθρο το ειχα τοποθετήσει στην κατηγορία video games γιατι το ζητημα αυτό με τις θερμοκρασίες και τα χαμηλά FPS που αναφέρεται το αρθρο ΔΕΝ ειναι προβλημα μονο των windows αλλά ολων των λειτουργικών!

Το ΤDP που αναφέρεται το αρθρο ειναι στους Επεξεργαστές και οχι στα λειτουργικά

Σε όποιο λειτουργικό ακομα και στο κινητο και αν παιξετε παιχνίδια και ο επεξεργαστής ανεβάσει θερμοκρασίες αυτόματα θα ριξει στροφες για να μην περασει το TDP του!

Οπως καταλάβατε οποιος το μετεφερε στην κατηγορια windows εκανε λαθος που το μετεφερε στα windows και χωρίς λόγο και ζητάω να επιστραφει στην κατηγορία Video Games. Τα χαμηλά FPS ειναι προβλημα των video games οχι των windows!!!