Αναβάθμιση software του LG BD660/650

makfil

Supreme Member
12 September 2010
4,057
Φιλοθέη/Γλυφάδα
Σκοπός αυτού του μηνύματος είναι να ενημερωθούν οι κάτοχοι αυτών των συσκευών DVD-Bluray players ότι στο site LG http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/video/LG-blu-ray-player-BD660.jsp μπορούν να βρουν αναβάθμιση για το software,

Πέρυσι το Σεπτέμβρη αγόρασα το LG BD660 και διαπίστωσα ότι όσα Bluray disks έχω φτιάξει με υλικό από ψηφιοποίηση παλαιών βιντεοκασετών και σχετική επεξεργασία, δυσκολεύονται πολύ να ξεκινήσουν στο player αλλά στη συνέχεια τα παίζει κανονικά. Συγκεκριμένα, για να παίξει ένα δίσκο έπρεπε να τον δει 3-4 φορές για να παίξει το first play.

Αναζήτησα λύση στο site της LG και διαπίστωσα ότι έχει αναρτήσει 2 αναβαθμίσεις για τις συσκευές αυτές τον Ιούλιο και τον Οκτώβριο 2011. Για να τις κατεβάσεις, με τις σχετικές οδηγίες, πρέπει να δηλώσεις τα στοιχεία σου και το s/n της συσκευής. Ακολούθησα τις οδηγίες και μετά την αναβάθμιση δοκίμασα τους δίσκους που έχω κάψει και τους έπαιξε χωρίς το προηγούμενο πρόβλημα. Γι' αυτό σκέφτηκα να ενημερώσω τους κατόχους αυτών των συσκευών και, ενδεχομένως, έχουν παρατηρήσει παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου.