Αναζήτηση ακουστικών κλειστού τύπου.

Κομπλέ με το καλώδιο , πρόσεξε μόνο να είναι το V2.
ZEN-Signature-Set-1.jpeg

Αν χάσεις την ακοή σου και σε διώξουν από το σπίτι μην τους πεις ότι φταίω...
 
  • Haha
Reactions: blackstar
@Sonorus άλλη μια απορία, το Zen Signature παίζει καλά τα AKG, BeyerDynamic, HifiMan κλπ, καθώς και άλλα ακουστικά της Σενν;
 
@Sonorus άλλη μια απορία, το Zen Signature παίζει καλά τα AKG, BeyerDynamic, HifiMan κλπ, καθώς και άλλα ακουστικά της Σενν;
Φυσικά, ένας καλός ενισχυτής παίζει καλά τα πάντα.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος από ότι θα είδες κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές, η μια έχει ενσωματωμένο αναλογικό EQ για το Sennheiser HD650 και η άλλη για κάποια μοντέλα της HiFiMan.
Δες στην σελίδα της iFi.
 
  • Like
Reactions: blackstar
Εγώ από την εμπειρία που έχω με τα 650 και τον zen can να προσθέσω ότι η ένταση που θες να ακούς ρυθμίζεται κατά πολύ από την ώρα που αφιερώνεις ακούγοντας.

Εγώ πχ στο άλλο σπίτι άκουγα τα 650 με τον zen can στο δεύτερο gain και στο σχεδόν στο στο 2/3 της έντασης δηλαδή στο 15.00" Περιτό να πω ότι το κεφάλι μου πόναγε μετά από 2 ώρες ακρόασης.

Μετά όταν αποφάσισα να ηρεμίσω προσαμρόστηκε η ακοή μου σε πιο χαμηλά επίπεδα και δεν ζητούσα τόσο δυνατά. Θέλει λίγο χρόνο μέχρι να το συνηθήσεις αλλά δε νομίζω ότι ακουστικά και μεγάλες εντάσεις και μέταλ είναι καλό combination για τα αυτιά σου.