αναζητηση καταληλου προτζεκτορ για προβολη σε βιτρινα

gekaras

New member
29 April 2012
2
Καλησπέρα σας,

ειμαι καινούριος στο φόρουμ και θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για την επιλογή κατάλληλου προτζέκτορα για προβολή σε βιτρίνα. Απο τα λίγα που γνωρίζω πρέπει να τοποθετηθεί φίλμ ειδικό στην βιτρίνα ώστε να δείχνει εικόνα.
Το βίντεο θα παίζει και μέρα και νύχτα. Την ημέρα δεν είναι η βιτρίνα σε επαφή με ήλιο. Πόσα είναι τα κατάλληλα lumen που πρέπει να έχει το μηχάνημα και η κατάλληλη αντίθεση;
Η απόσταση που θα παίζει θα είναι περίπου στο 1,5 μέτρο και θέλω εικόνα 1μ χ 1μ. Στο μέλλον μπορεί να χρειαστεί να παίξει σε παρουσιάσεις σε κλειστό φωτιζόμενο χώρο σε απόσταση 4 μέτρα.
Με ενδιαφέρει κάποιο οικονομικό μοντέλο, και σκεφτόμουν για benq ms 500 ή ms 513. ; Τα συγκεκριμένα είναι στα 2700lumen. Αρκεί;
Το θέμα με επείγει σχετικά.
Έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο;

Ευχαριστώ πολύ.
 

Pleo

AVClub Fanatic
14 March 2008
20,009
Αθήνα
Το ξεχνάς εκτός κι αν πρόκειται για λίγες ώρες την κάθε φορά. Όλη μέρα με τίποτε. Οι περισσότεροι μπαίνουν σε safe mode και σβήνουν μετά από μερικές ώρες. Τέτοιες πληροφορίες μόνο τα service των εταιριών μπορούν να δώσουν.

Η επίστρωση στην οποία αναφέρεσαι θα κοιτάξεις να έχει όσο το δυνατόν λιγότερο hot spot στο κέντρο. Όσο πιο διάφανη είναι αυτή, τόσο πιο επιρρεπής είναι στην εμφάνιση του hot spot.
 

gekaras

New member
29 April 2012
2
Καλημέρα,

Οχι δε θα παιζει ολη μέρα 6 - 8 ώρες. Τέτοια επίστρωση για την βιτρίνα που μπορώ να προμηθευτώ;
Πληροφορίες για την ένταση των Lumen τουλάχιστον που θα μπορούσα να δω;