Από τη μύγα ξύγγι... Odeon Starcity

Χτες πήγα να δω το Cabin in the woods στο Odeon Starcity στη Συγγρού (αίθουσα 5). Υπήρχαν περιορισμένες θέσεις, και για δύο άτομα είχε μόνο στην 1η σειρά. Δεδομένου ότι έχω ξανακάτσει αρκετές φορές πρώτη σειρά σε κινηματογράφο στο παρελθόν, γνωρίζοντας τα αρνητικά, είπα δε #@$@#ται, τόσο δρόμο κάναμε, ας τα πάρουμε.

Δεν ξέρω αν υπάρχουν προδιαγραφές για κάτι τέτοιο, αλλά το ότι πωλούνται εισιτήρια για την πρώτη σειρά, όπως αυτή είναι κατασκευασμένη στη συγκεκριμένη αίθουσα είναι κάτι το απαράδεκτο:

Εκτός του ότι οι θέσεις βρίσκονταν ΠΑΡΑ πολύ κοντά στην οθόνη, και όχι σε μια ικανή απόσταση όπως συμβαίνει πχ στους Village, υπήρχε σοβαρό πρόβλημα... γεωμετρίας: Έπρεπε να σηκώνεις το κεφάλι σου σε γωνία σχεδόν 45 μοιρών για να βλέπεις, ενώ, πάλι σε αντίθεση με το Mall, δεν υπήρχε τρόπος να γύρει η θέση λίγο προς τα πίσω ώστε να διορθωθεί το θέμα.


Αποτέλεσμα, ο λαιμός μου είναι πιασμένος 24 ώρες μετά, είδα την ταινία κακήν κακώς, και αισθάνομαι μεγάλος μαλάκας που δε σηκώθηκα να φύγω κάνοντας θέμα.

Όλα αυτά για να κερδίσουν άλλες 20 θέσεις ανά προβολή.

Προσωπικά μάλλον δεν πρόκειται να ξαναπατήσω το πόδι μου εκεί μέσα. Αν σέβονται τον πελάτη τους, ας ξηλώσουν την πρώτη σειρά, ή ας ενημερώνουν ότι από κει είναι αδύνατον να δεις ταινία.
 

Stellios papa

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,825
Ελλαδα
αφου σ αρεσει η πρωτη θεση
τοσες φορες εχεις παει ....
λιγο ποιο μπροστα δεν τρεχει τιποτα !

η ταινια σε φοβισε λιγουλακι
ο λαιμος μαλλον ακινητοποιηθηκε απο τον τρομο
που να φυγεις !!