Αποδέσμευση συσκευής iphone4 απο το iTunes και reset

Panoramix

Moderator
Staff member
31 January 2012
11,309
Θεσσαλονίκη
Καλημέρα συμφορουμιτες :) Μετα απο ώριμη σκέψη αποφάσισα να δωσω το iphone4 σε μια φίλη μου και να περάσω στην αντίπερα όχθη του android. Ως εκ τούτου θέλω να απεμπλεξω τη συσκευή αυτη απο το iTunes account μου και να κάνω reset έτσι ώστε η κοπέλα να κανει ως νέος χρήστης της συσκευής το δικό της account. Προφανώς ο λόγος που αποφάσισα να παρατησω το συγκεκριμένο κινητο είναι γιατι το iTunes με εχει ξενερωσει και τελικα δεν ασχολήθηκα καθόλου με αυτο οποτε η παραπάνω διαδικασία μου φαντάζει βουνό. Μπορείτε να με καθοδηγησετε;
 
17 June 2006
22,953
Αθήνα
Για πάτα παρατεταμένα τα δύο κουμπιά (Power + home) μέχρι να βγει στην οθόνη το καλώδιο με το cd. Σημαίνει ότι θέλει οπωσδήποτε υπολογιστή και itunes οπότε με το που θα το βάλει στον υπολογιστή η φίλη σου θα το σετάρει as new, αφού εκ των πραγμάτων δεν θα υπάρχει backup δικό σου στον υπολογιστή της.

Μια άλλη λύση θα ήταν να το κάνεις εσύ αυτό. Πέρνα ξανά το firmware και σέταρε το as new όταν σου ζητήσει restore from backup.

Εκεί έχω μείνει, δεν ξέρω αν άλλαξαν τίποτα.
 

pontios

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
6,604
Clermont-Ferrand, France
Φίλε μου θα κάνεις 2 πράγματα. Στο iphone από το menu πας στο settings/general/reset και του κάνεις ένα full reset (και τα data). Κάνει επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος. Στο itunes μπορείς έαν θέλεις οποιαδήποτε στιγμή να το κάνεις deauthorise, αλλά δεν είναι αναγκαίο.
 

cretan

AVClub Enthusiast
4 September 2007
713
Η καλύτερη λύση είναι να κάνεις logout απο το iTunes store και μετα να κάνεις ένα restore as new απο το λογισμικό iTunes