Athens Electronix 2016 - H νέα κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

    Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2023 την Κυριακή 02 Απριλίου και ώρα 14.00

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

davinci

AVClub Addicted Member
21 November 2007
2,232
αλιμος
ATHENS ELECTRONIX 2016
H νέα κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης

electronix_sl_1.jpg

Η 1η κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεοπτικών συστημάτων είναι γεγονός. Η Athens Electronix αποτελεί την ανατολή μιας νέας εποχής για τους κλαδικούς χώρους των συστημάτων ασφαλείας και ψηφιακής τηλεόρασης.

Η έκθεση θα διεξαχθεί στις 15-16-17 Απριλίου στον εκθεσιακό χώρο Helexpo Maroussi, που βρίσκεται στην Λεωφόρο Κηφισίας 49, ακριβώς δίπλα από το ΟΑΚΑ.

Διοργανώτρια εταιρία είναι η Libra Press, γνωστή στο χώρο των εκδόσεων του κλαδικού τύπου, μιας και εκδίδει επί σειρά ετών τα καταξιωμένα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report, ενώ διαθέτει και τις γνωστές ιστοσελίδες www.digitaltvinfo.gr, www.satleo.gr και www.securityreport.gr

Οι μεγαλύτεροι εισαγωγείς στα συστήματα ασφαλείας και τηλεόρασης θα λάβουν μέρος στην Athens Electronix εκθέτοντας τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες που διατίθενται στην ελληνική αγορά.

Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και γενικότερα σε όλους τους εραστές του κλάδου της τεχνολογίας, είτε αυτή αφορά τηλεοπτικά ή συστήματα ασφαλείας, είτε αφορά τον ευρύτερο τομέα της τεχνολογίας, όπως δίκτυα, επικοινωνίες, οπτικοακουστικό εξοπλισμό, κ.ά.

Η έκθεση θα έχει έντονη προβολή σε τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής κάλυψης, σε περιοδικά τεχνολογίας, ενώ θα υπάρξει μαζική παραγωγή προσκλήσεων, εντύπων, αφισών και γενικότερα διαφημιστικού υλικού.

Σας περιμένουμε!
 

davinci

AVClub Addicted Member
21 November 2007
2,232
αλιμος
Re: ATHENS ELECTRONIX 2016 - H νέα κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης

ATHENS ELECTRONIX 2016
Χορηγοί επικοινωνίας και Διαφημιστική Προβολή

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή της έκθεσης Athens Electronix 2016, με τις μεγαλύτερες εταιρίες από τους χώρους των τηλεοπτικών συστημάτων και συστημάτων ασφαλείας να έχουν δηλώσει ήδη συμμετοχή. Ταυτόχρονα έχουν συμπληρωθεί σχεδόν στο 100% οι χορηγοί επικοινωνίας της έκθεσης, που θα φροντίσουν τα μέγιστα για την προβολή της διοργάνωσης.
Η κρατική ραδιοτηλεόραση ΕΡΤ θα είναι ο ένας από τους δύο χρυσούς χορηγούς της Athens Electronix. Η ΕΡΤ θα συμμετέχει με περίπτερο στην έκθεση όπου θα πραγματοποιήσει σχετικό αφιέρωμα για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της (50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΡΤ - ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ). Στην ΕΡΤ 1 θα προβληθεί τηλεοπτικό σποτ με την διαφήμιση της έκθεσης, ενώ στην ιστοσελίδα www.ert.gr, θα προβληθoύν όλα τα δελτία τύπου της έκθεσης.
Ο δεύτερος μεγάλος χορηγός της έκθεσης είναι η Forthnet Group. Μέσα από τα κανάλια της Novacimena και Novasports θα προβληθούν όλα τα τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ της έκθεσης.
Το μεγαλύτερο περιοδικό του χώρου των υπολογιστών, το διάσημο PC MAGAZINE θα αποτελέσει άλλον ένα χορηγό επικοινωνία της Athens Electronics. Στις σελίδες του θα φιλοξενήσει δελτία τύπου και μακέτα της έκθεσης, ενώ στην ιστοσελίδα του θα προβληθεί διαφημιστικό banner, καθώς και όλες οι ανακοινώσεις γύρω από την έκθεση.

Η γνωστή εφημερίδα ΠΑΡΟΝ, μέσα από την διάσημη στήλη της ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ, θα είναι ένα ακόμη χορηγός επικοινωνίας της Athens Electronics, με αναρτήσεις στην ιστοσελίδα, αλλά και μέσα από το πολύ διαδεδομένο καθημερινό newsletter της.
Η εφημερίδα TECHPRESS, leader στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας θα αποτελέσει άλλον ένα χορηγό της έκθεσης, που μέσα από τα έντυπά της και τις ιστοσελίδες της θα προβάλει και θα ενημερώσει το κοινό της για τα περί… έκθεσης!
Η IT Concept είναι άλλος ένας χορηγός επικοινωνίας της έκθεσης. Η εταιρία ανάμεσα στα πολλά, διαθέτει και λύσεις πληροφορικής εξειδικευμένες στις απαιτήσεις των πελατών. Στην Athens Electronix θα αναλάβει το project του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
Το πρώτο περιοδικό της αγοράς στην ψηφιακή και δορυφορική τηλεόραση ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ σε συνδυασμό με το γνωστό περιοδικό για τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας SECURITY REPORT, θα αποτελέσουν τους βασικούς χορηγούς επικοινωνίας όσο αφορά την κλαδική αγορά.

Το παζλ των χορηγών επικοινωνίας ολοκληρώνεται με την ιστοσελίδα MEDIA TV NEWS, αλλά και με τα κλαδικά site www.satleo.gr, www.digitaltvinfo.gr και www.securityreport.gr, το οποία θα τρέξουν οτιδήποτε σχετίζεται με την έκθεση.

Τέλος, η έκθεση επιπρόσθετα διαφημίζεται και στις ιστοσελίδες www.avclub.gr και www.sdtv.gr.
Η επιλογή των χορηγών επικοινωνίας και της διαφημιστικής προβολής έγινε με κριτήριο να ενημερωθούν στο μέγιστο βαθμό οι επαγγελματίες των τηλεοπτικών συστημάτων και συστημάτων ασφαλείας, οι ιδιώτες και επαγγελματίες που σχετίζονται σε γενικότερο βαθμό με την τεχνολογία, καθώς και απλοί ιδιώτες που θέλουν να δουν από κοντά τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα από τους χώρους της δορυφορικής και ψηφιακής τηλεόρασης, των συστημάτων ασφαλείας και των υπολογιστικών δικτύων.

Σας περιμένουμε!
 

Arno

AVClub Enthusiast
2 July 2007
1,057
ΑΘΗΝΑ
Re: ATHENS ELECTRONIX 2016 - H νέα κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης

ATHENS ELECTRONIX 2016

Προχωράνε με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες…

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι προετοιμασίες για την άρτια διοργάνωση της 1ης πανελλαδικής κλαδικής έκθεσης Athens Electronix 2016, που θα διεξαχθεί στις 15, 16 και 17 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Marrousi.

Οι μεγαλύτερες εταιρίες από το χώρο των συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων θα δώσουν το παρόν και θα εκθέσουν τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες που διαθέτουν στην ελληνική αγορά.
Ήδη το μεγαλύτερο μέρος του εκθεσιακού χώρου έχει καλυφθεί και απομένουν λίγα μόνο περίπτερα για την πλήρη κάλυψη του.

Ταυτόχρονα από τώρα και για όλο το επόμενο διάστημα μέχρι και την ημερομηνία έναρξης της έκθεσης, η εταιρία Libra Press θα εντείνει την διαφημιστική προβολή της έκθεσης.
Η διαφήμιση σε Google και Facebook έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ από τα μέσα του μήνα αναμένεται να ξεκινήσει και η διαφημιστική προβολή της έκθεσης, στα κανάλια της ΕΡΤ, καθώς και στα συνδρομητικά κανάλια Novasports και Novacimena.

Τέλος εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα ενεργοποιηθεί στην ιστοσελίδα της έκθεσης, athens-electronics.gr, η δυνατότητα ηλεκτρονικής προεγγραφής, ώστε όσοι από εσάς επιλέξετε να την επισκεφτείτε, να μην χρειαστεί να περιμένετε στην είσοδο, αφού το καρτελάκι σας θα έχει ήδη τυπωθεί και θα σας περιμένει στην είσοδο. Άλλωστε η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν.

Σας περιμένουμε όλους στην γιορτή της αγοράς μας να γνωριστούμε από κοντά, να ανταλλάξουμε εμπειρίες, ιδέες, απόψεις, να γνωρίσουμε τα πιο σύγχρονα προϊόντα και τις υπηρεσίες, ώστε να γίνουμε όλοι καλύτεροι στην δουλειά μας.
 

athensat

Senior Member
15 December 2009
505
ΑΘΗΝΑ
Re: ATHENS ELECTRONIX 2016 - H νέα κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης

Ευχομαι Αργτρη η εκθεση να ειναι μπομπατη.
 

davinci

AVClub Addicted Member
21 November 2007
2,232
αλιμος
Re: ATHENS ELECTRONIX 2016 - H νέα κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης

Ευχομαι Αργτρη η εκθεση να ειναι μπομπατη.

Νικόλα εννοείται πως σε περιμένουμε για καφεδάκι! (το ίδιο ισχύει και για όλους τους φίλους του Avclub που θέλουν να περάσουν απο την έκθεση!)
 

Arno

AVClub Enthusiast
2 July 2007
1,057
ΑΘΗΝΑ
Re: ATHENS ELECTRONIX 2016 - H νέα κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης

ATHENS ELECTRONIX 2016
Ξεκίνησε η ηλεκτρονική προ-εγγραφή
Από την επίσημη ιστοσελίδα www.athens-electronics.gr, ξεκίνησε η δυνατότητα προεγγραφής για την ελεύθερη είσοδο στην πανελλαδική κλαδική έκθεση ATHENS ELECTRONIX 2016. Για την διευκόλυνσή σας, επιλέξτε την ηλεκτρονική προ-εγγραφή, ώστε κατά την είσοδό σας στην έκθεση, να σας περιμένει έτοιμο το καρτελάκι σας, κάτι που θα επισπεύσει την είσοδό σας στην έκθεση. Η ηλεκτρονική εγγραφή επιτυγχάνεται είτε κατευθείαν από την κεντρική σελίδα του athens-electronics.gr, πατώντας την επιλογή Ε-TICKET, είτε μέσα από τα μενού ακολουθώντας την διαδρομή ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ.
 

davinci

AVClub Addicted Member
21 November 2007
2,232
αλιμος
Re: ATHENS ELECTRONIX 2016 - H νέα κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης

Ξεκίνησε η τηλεοπτική διαφήμιση της Athens Electronix 2016
Ξεκίνησε η τηλεοπτική διαφήμιση της πρώτης κλαδικής έκθεσης συστημάτων τηλεόρασης και ασφαλείας Athens Electronix 2016. Από την Παρασκευή 18 Μαρτίου το τηλεοπτικό σποτ της έκθεσης έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται από τα συνδρομητικά κανάλια Novasports και Novacinema, και μάλιστα σε εκπομπές υψηλής ακροαματικότητας, όπως στα διαλείμματα των αγώνων των ελληνικών ομάδων της Euroleague ή στην ανάπαυλα των μεταδόσεων του ελληνικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα αύριο Τρίτη 22 Μαρτίου 2016 ξεκινά η προβολή του τηλεοπτικού σποτ και στην κρατική ραδιοτηλεόραση ΕΡΤ. Η τηλεοπτική διαφήμιση της Athens Electronix 2016 θα συνεχίσει με αυξανόμενο ρυθμό προβολής μέχρι να φτάσει η στιγμή της έκθεσης. Όλα τα σποτάκια θα «παιχθούν» σε ώρες ή εκπομπές υψηλής τηλεθέασης, όπως άλλωστε αρμόζει στην αγορά μας. Θέλουμε να τονίσουμε ότι ποτέ η αγορά μας δεν είχε μέχρι σήμερα τόσο δυνατή διαφημιστική προβολή.
Τέλος, θέλουμε να επαναλάβουμε ότι η ηλεκτρονική εγγραφή στην έκθεση έχει ήδη ξεκινήσει μέσα από την ιστοσελίδα www.athens-electronics.gr και καλό είναι όσοι σχεδιάζετε να την επισκεφτείτε να προβείτε στην καταχώρηση των στοιχείων σας, ώστε το καρτελάκι σας να είναι έτοιμο εκ των προτέρων και να σας περιμένει στην είσοδο. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης για το ευρύ κοινό είναι από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 20:00 το βράδυ, για όλο το τριήμερο Παρασκευή – Σαββάτο – Κυριακή στις 15, 16 και 17 Απριλίου.
Δείτε την διαφήμιση στο παρακάτω link:

https://www.youtube.com/watch?v=PQTdQhm1sAk&feature=youtu.be
 

Arno

AVClub Enthusiast
2 July 2007
1,057
ΑΘΗΝΑ
Re: ATHENS ELECTRONIX 2016 - H νέα κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης

athens_electronix_210x100 prosklisi-1.jpgathens_electronix_210x100 prosklisi-2.jpg
Πρόσκληση στην Athens Electronix 2016
Η εταιρία Libra Press, τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report και η ιστοσελίδα Satleo.gr σας προσκαλούν στην πρώτη κλαδική πανελλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης Athens Electronix 2016. Η είσοδος στην έκθεση είναι δωρεάν και το μόνο που απαιτείται είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στο πίσω μέρος της πρόσκλησης και να τα παραδώσετε στην reception κατά την είσοδό σας στην έκθεση. Άλλος εναλλακτικός τρόπος εισόδου είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην σχετική φόρμα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.athens-electronics.gr, ώστε να σας περιμένει το καρτελάκι σας στην είσοδο.
Η έκθεση θα διεξαχθεί στις 15 – 16 – 17 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi και οι ώρες λειτουργίας της είναι από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ. Στην έκθεση θα συμμετάσχουν όλες οι μεγάλες εταιρίες του χώρου, με τα τελευταία προϊόντα που διαθέτουν, να προβάλλονται σε ζωντανή λειτουργία. Εντός της έκθεσης θα υπάρχουν πολλά happenings και πολλές εκπλήξεις για τις οποίες θα ενημερωθείτε σταδιακά.
Σας περιμένουμε όλους στην γιορτή της αγοράς μας για να γνωριστούμε από κοντά, να ανταλλάξουμε εμπειρίες, ιδέες, απόψεις, ώστε να γίνουμε όλοι καλύτεροι στην δουλειά μας.
 

deepbluesky

AVClub Addicted Member
27 May 2007
1,821
Stuttgart (48.79N/9.19E)
Re: ATHENS ELECTRONIX 2016 - H νέα κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης

Καλα να περασετε.
Βγαλτε καμια φωτογραφια και βιντεο για εμας τους απωντες..
 

Arno

AVClub Enthusiast
2 July 2007
1,057
ΑΘΗΝΑ
Tι θα δείτε στην Athens Electronix 2016
Το πλάνο εκθετών της κλαδικής έκθεσης Athens Electronix 2016 είναι σχεδόν έτοιμο με αποτέλεσμα να είμαστε σε θέση να μπορούμε να σας περιγράψουμε λίγο – πολύ τι θα δείτε στην έκθεση.
Όσο αφορά τα τηλεοπτικά συστήματα, όπως έχετε καταλάβει οι περισσότεροι, σύσσωμη η ελληνική αγορά θα συμμετάσχει στην έκθεση. Όλες οι μεγάλες ελληνικές εταιρίες, μαζί με τα μεγαλύτερα brands της ευρωπαϊκής αγοράς θα βρίσκονται στην Athens Electronix 2016. Μάλιστα όπως έχουμε τελευταίως πληροφορηθεί, πολλές από τις εταιρίες του εξωτερικού θα έχουν και δικό τους άνθρωπο στα ελληνικά περίπτερα, κάτι που ανεβάζει το κύρος της εγχώριας αγοράς μας.
Ενδεικτικά και μόνο να αναφέρουμε ότι στην Athens Electronix θα παραβρεθούν μέσω των ελλήνων αντιπροσώπων οι διάσημοι ξένοι οίκοι Wisi, Televes, Triax, Anttron, Fagor, Alcad, Fracarro, Polytron, Golden Interstar, Opticum, Delta, Terra, Globo, KWS Electronics, Technisat, Satlink, Silver, FT, Infomir, Medialink, Jolly, Next, τα προϊόντα των γνωστών ελληνικών εταιριών Mistral και Lemco και φυσικά τα προϊόντα της διάσημης Edision Hellas.
Δορυφορικοί δέκτες και γενικότερα εξοπλισμός δορυφορικής λήψης, εξοπλισμός για την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, συνδρομητικά πακέτα από όλο τον κόσμο, εξοπλισμός για IPTV, καθώς και επαγγελματικά συστήματα για λήψη και διανομή τηλεοπτικών σημάτων, είναι μερικά από τα πολλά που θα δείξουν οι μεγαλύτερες εταιρίες της ευρωπαϊκής αγοράς στην Athens Electronix 2016. Ενδεικτικά και μόνο να αναφέρουμε ότι η εταιρία Αφοί Καλέμη μεταξύ άλλων μας έχει υποσχεθεί ότι θα φέρει και το κάτοπτρο των 2,40 μέτρων. Φυσικά, δεν θα λείψουν και παρελκόμενα υλικά όπως τηλεχειριστήρια, βάσεις για TV, ενισχυτές σήματος, διακλαδωτές, διακόπτες, κ.ά.
Στην έκθεση περίπτερο θα έχει και η ελληνική ραδιοτηλεόραση ΕΡΤ, μέσα από το οποίο θα προβάλλει σχετικό αφιέρωμα με τίτλο: 50 Χρόνια Τηλεόραση ΕΡΤ – Από τα πρώτα βήματα στην Ψηφιακή εποχή.
Όσο αφορά τα συστήματα ασφαλείας και εκεί οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές της παγκόσμιας αγοράς θα δώσουν βροντερό παρόν. Dahua, Hikvision, icatch, LG, Texecom, Honeywell, TVT, AVS, Haowell, Pess, Geovision, Riva, ABUS, Napco, Eonboom, On Lien, Optex, Sirsen, Defendo, κ.ά. με καταγραφικά, κάμερες, έξυπνα συστήματα συναγερμού IP και Access Control. Τα κέντρα λήψης σημάτων Technohellas και Euroguard και οι θυροτηλεοράσεις Golmar, ARTEC και Sambo, συμπληρώνουν το ράστερ των συστημάτων και υπηρεσιών ασφαλείας της έκθεσης.
Παρελκόμενο υλικό, όπως τροφοδοτικά και μπαταρίες θα βρίσκονται εντός της Athens Electronix 2016.
Όσο αφορά τα δίκτυα LAN και Wi-Fi, οι εταιρίες Microtik, Ubiquity, δηλώνουν και αυτές παρόν και μάλιστα και εδώ από ότι ακούμε, ετοιμάζεται μια μικρή επίδειξη.
Από το χώρο των Media εκτός από την ΕΡΤ, στην έκθεση θα βρίσκονται τα κλαδικά περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση και Security Report, ενώ για πρώτη φορά στα 18 χρόνια ιστορίας της η ελληνική ιστοσελίδα Satleo.gr, μαζί με το φόρουμ της, θα συμμετάσχει σε έκθεση.
Τέλος, όσοι από εσάς αποφασίσετε να μας επισκεφτείτε την πρώτη ημέρα της έκθεσης, Παρασκευή 15 Απριλίου, θα έχετε την τύχη να παρακολουθήσετε και συναυλία με τον Νίκο Ζιώγαλα. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα γίνει σε ειδικό χώρο εντός της έκθεσης.
Η έκθεση Athens Electronix 2016 διοργανώνεται στις 15 – 16 – 17 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi, με ωράριο λειτουργίας 10:00 το πρωί με 20:00 το βράδυ και για την είσοδό σας απαιτείται μόνο εγγραφή.
Σας περιμένουμε όλους!
 

davinci

AVClub Addicted Member
21 November 2007
2,232
αλιμος
Ξεκινά η Athens Electronix 2016

Η 1η πανελλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης Athens Electronix 2016 είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 10:00 το πρωί. Η έκθεση θα διαρκέσει όλο το τριήμερο Παρασκευή – Σαββάτο – Κυριακή, 15-16-17 Απριλίου και οι ώρες λειτουργίας είναι 10:00 το πρωί με 20:00 το βράδυ. Η Athens Electronix 2016 διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi που βρίσκεται στην Λεωφ. Κηφισίας 39, σχεδόν δίπλα από τις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ.
Η έκθεση απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες και γενικότερα σε όλους τους εραστές του κλάδου της τεχνολογίας, είτε αυτή αφορά τηλεοπτικά ή συστήματα ασφαλείας, είτε αφορά τον ευρύτερο τομέα της τεχνολογίας, όπως δίκτυα, επικοινωνίες, οπτικοακουστικό εξοπλισμό, κ.ά.
Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη και το μόνο που απαιτείται είναι η προ-εγγραφή. Μπορείτε να κάνετε την προεγγραφή εύκολα και γρήγορα κατευθείαν από την επίσημη ιστοσελίδα www.athens-electronics.gr. Μπείτε στην κεντρική σελίδα του athens-electronics.gr, πατώντας την επιλογή Ε-TICKET, είτε μέσα από τα μενού ακολουθώντας την διαδρομή ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ, συμπληρώστε την σχετική φόρμα και το καρτελάκι σας θα σας περιμένει στην είσοδο της έκθεσης.
Και μην ξεχάσετε ότι την πρώτη ημέρα γιορτάζουμε τα εγκαίνια της έκθεσης με συναυλία του γνωστού έλληνα καλλιτέχνη Νίκου Ζιώγαλα.


Εννοείται πως τα μέλη του avclub είναι καλοδεχούμενα για να γνωριστούμε (αλλά και να τα ξαναπούμε με τους παλιούς) απο κοντά!
Σας περιμένουμε!
 
Last edited: