bios Beeppp

barxman

Established Member
25 February 2010
163
Piraeus
καλησπέρα το pc δούλευε κανονικά , άλλαξα τροφοδοτικό με καινούργιο και ανοίγει αλλά δεν κάνει τίποτα , έβγαλα τα πάντα και σκέτο το mobo κάνει 1 μπιμπ και 2 μικρά ,

http://www.computerhope.com/issues/ch000607.htm

βρήκα αυτό εδώ αλλά αν υποθέσω οτι θέλει πάλη mobo θα το πετάξω στην θάλασσα , δοκίμασα και με μόνο την ram αλλά δεν έχω καθόλου εικόνα απο dvi η hdmi
 

kyrliot

Supreme Member
31 March 2008
3,913
Θεσσαλονίκη
Φανταζομαι οτι συνδεσες και τα δυο βυσματα τροφοδοσιας , επισης για βγαλε την μπαταρια της mb και αστο εκτος ρευματος για λιγη ωρα και βλεπουμε...
 

barxman

Established Member
25 February 2010
163
Piraeus
ναι και τα 2 βύσματα , επίσης έβγαλα και την μπαταρία και την cpu αλλά τίποτα
 

Kosh

Μέλος Σωματείου
7 September 2006
78,131
Εκεί ψηλά.....
Το τι προβλημα εχει η μητρικη σου -αν εχει - στο λενε τα μπιπ που ακους.....

Ανετρεξε στον κατασκευαστη σου και δες τα μηνυματα της μητρικης τι εννοουν. Καθε συνδυασμος ειναι διαφορετικη περιπτωση.

Εγω πριν αγορασω καινουργια θα τσεκαρα και τις μνημες...
 

barxman

Established Member
25 February 2010
163
Piraeus
ναι τα δοκιμασα ολα αυτα και πριν απο λιγο εβαλα και αλλο τροφοδοτικο αλλα τιποτα
 

barxman

Established Member
25 February 2010
163
Piraeus
ειχα μια εφεδρικη και δοκιμασα λες να ειμαι ατυχος και να ειναι και αυτη χαλασμενη ?
 

Kosh

Μέλος Σωματείου
7 September 2006
78,131
Εκεί ψηλά.....
Τι να πω...παντα τα beep codes μου εδιναν σωστες ενδειξεις.

Και τα πιο πολλα προβληματα μου τα προκαλουσαν γενικως ελλατωματικες ή ασυμβατες μνημες.

Τις κουμπωνεις σωστα να υποθεσω ε ?
 

barxman

Established Member
25 February 2010
163
Piraeus
α το μπιμπ μπιμπ το κανει οταν δεν εχω πανω την μνημη με την μνημη δεν κανει τιποτα
 

John Locke

AVClub Enthusiast
4 November 2007
926
Φίλε χωρίς καθόλου μνήμη, λογικά είναι τα μπιπ μπιπ. Είναι σα να πας να boot-άρεις, χωρίς cpu!
 

barxman

Established Member
25 February 2010
163
Piraeus
θα σου πω ακριβώς τι κάνει , με Ram και με την onboard vga ή την δική μου απλά ανοίγει και δεν έχει εικόνα δεν κάνει καθόλου μπιμπ ουτε το μπιμπ της εκκινησεις που κάνουν κανονικά όλα τα pc , συνδέοντας και ολα τα υπόλοιπα σκληρους κτλ δεν αλλάζει καθόλου