Dayens ampino

DIAMANTIS SVIGOS

AVClub Addicted Member
7 April 2008
2,887
ΕΛΛΑΔΑ
Με δεδομένη τη συμπάθειά μου για budget μηχανάκια που υποτίθεται ότι έχουν υψηλό λόγο τιμής προς απόδοση κι αφού, όπου κοίταξα, μόνο καλά λόγια είχαν να πουν γι αυτό το μηχανάκι είπα να το κάνω το βήμα... δε θά 'ναι κι η πρώτη φορά... η περιέργεια βλέπεις...

Δυστυχώς δεν υπάρχει αντιπρόσωπος και μόνο factory direct μπορούσε να γίνει παραγγελία.
Οι άνθρωποι στη Σερβία, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, φαίνονται εξυπηρετικοί και αρκετά φιλικοί... (μένει να εμφανιστεί κι ο ενισχυτάκος για να έχουν πάει όλα καλά... :coool:)

Αλήθεια έχει κανείς εμπειρία από προιόντα αυτής της εταιρείας?
 

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,651
Tyler θα ήταν ενδιαφέρον συκριτικό.
Διαμαντή, μιας και ψωνίζεις ενισχυτή στο σακί, καλή επιτυχία, και κράτα μας ενήμερους :)
 

DIAMANTIS SVIGOS

AVClub Addicted Member
7 April 2008
2,887
ΕΛΛΑΔΑ
@Tyler ? Durden: Ναι γι αυτόν πρόκειται, βέβαια κι ο emotiva μιά χαρά μου φαίνεται, δεν τον είχα πάρει χαμπάρι και με τιμή χώμα!

@tmjuju: Ευχαριστώ κι εννοείται θα ενημερώσω... όσο για το σακί το έχω ξανακάνει (βέβαια σακί μεν budget δε)... αν κι ότι διάβασα γι αυτόν είναι καλό. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του πάντα, το μοντέλο που διατίθεται πλέον είναι αναβαθμισμένο σε σχέση με τον αρχικό ampino... οψόμεθα...

Εδώ κάποια reviews ...
http://6moons.com/audioreviews/dayens/ampino.html
http://www.tnt-audio.com/ampli/3_mini_amps_e.html
http://www.stereomojo.com/
 
Last edited:

DIAMANTIS SVIGOS

AVClub Addicted Member
7 April 2008
2,887
ΕΛΛΑΔΑ
Αφού λοιπόν περίμενα περίπου μήνα... (ούτε από τη γη του πυρός να ερχόταν :rifle:) ... από τα ΕΛΤΑ έμαθα πως πήγαινε για τελωνείο Πειραιά. Να μην πολυλογώ, αφού βρήκα που ήταν, μετά από σχετική επικοινωνία έπεισα τους υπευθύνους ότι... δεν ήταν ακριβός... κι ότι... τον πήρα για προσωπική μου χρήση... με αποτέλεσμα να μην μπει τελωνείο και να μην πληρώσω τελικά φόρους...:grinning-smiley-043

Κι απόψε... έσκασε μύτη ο μικρός... δυστυχώς λόγω σοβαρής έλειψης ελέυθερου χρόνου δε θα μπορέσω να τον ακούσω πριν το ΣΚ.

Το unboxing όμως έγινε, και να κάποιες φωτογραφίες του νέου... μωρού... :BDGBGDB55:
 

Attachments

 • phpdqCXqBPM.jpg
  phpdqCXqBPM.jpg
  59.2 KB · Views: 211
 • phpq44rP9PM.jpg
  phpq44rP9PM.jpg
  55.5 KB · Views: 211
 • phpgaV3pbPM.jpg
  phpgaV3pbPM.jpg
  86.6 KB · Views: 211
 • php2iaYNmPM.jpg
  php2iaYNmPM.jpg
  83.6 KB · Views: 211

DIAMANTIS SVIGOS

AVClub Addicted Member
7 April 2008
2,887
ΕΛΛΑΔΑ
Σ' ευχαριστώ πολύ... εν τω μεταξύ χθες το βράδυ δεν άντεξα και τον έβαλα 2-3 ώρες να... στρώνει.

Τι να πω... out of the box μου ακούστηκε εξαιρετικά διάφανος και αναλυτικός (και δεν εννοώ λαμπρός) τόσο που νομίζω πως άκουσα πράγματα σε γνωστά κομμάτια που δεν τα είχα ξανακούσει... απλά θυμίζω πως συνήθως ακούω με λαμπόγυαλα :jester:
 

DIAMANTIS SVIGOS

AVClub Addicted Member
7 April 2008
2,887
ΕΛΛΑΔΑ
Σας ευχαριστώ όλους, για να μην ευλογήσω τα γένια μου, ένας φίλος που τον άκουσε το ΣΚ είπε ότι όντως είναι πολύ αναλυτικός και με εντυπωσιακά μεγάλη σκηνή, χαρακτηριστικά είπε ότι τα ηχεία εξαφανίστηκαν και η σκηνή ήταν πέρα από τα όριά τους.

Προσωπικά μου λείπει λίγο μπασάκι αλλά... δεν ξέρω αν το μπάσο όντως λείπει ή είναι πιο ελεγχόμενο/σφιχτό από τις λάμπες που έχω συνηθίσει τόσο καιρό... Καλή ερώτηση θα μου πείτε εεεε...? :hmmmm2:

Για μένα πρέπει να στρώσει και λίγο (5-6 ώρες έχει μαζέψει μόνο, κάνω ότι μπορώ αλλά ο χρόνος ελάχιστος μιας και πέφτουν 12ωρίες στο γραφείο) οπότε... stay tuned...
 

DIAMANTIS SVIGOS

AVClub Addicted Member
7 April 2008
2,887
ΕΛΛΑΔΑ
Λοιπόν οφείλω κάποιες εντυπώσεις από τον ενισχυτή και ζητώ συγνώμη αν άργησα λίγο... τονίζω πως οι όποιες εντυπώσεις είναι καθαρά υποκειμενικές (αν και θα προσπαθήσω να είμαι όσο αντικειμενικός μπορώ). Σημειώνω πως οι ώρες που έχει είναι ακόμα λίγες (περίπου 20) και δεν ξέρω αν θέλει κι άλλο χρόνο να στρώσει (ή εγώ να στρώσω).

Συνδέθηκε στα γνωστά spicom type 4 που είναι υπερευαίσθητα οπότε για στάθμες ούτε λόγος να γίνεται... άκρως ικανοποιητικές.

Το κύριο χαρακτηριστικό του μπορώ να πω πως είναι η εξαιρετική ανάλυση και η λεπτομέρεια, όντως, όπως ξαναείπα ακούω πράγματα που δεν ήξερα ότι υπήρχαν στα δισκάκια μου... τώρα ξανακούω διάφορα αγαπημένα κομμάτια για ν' ανακαλύψω τι καινούργιο θα πεταχτεί από την ηχογράφηση...:worshippy:

Η σκηνή που δημιουργείται είναι εντυπωσιακή ιδιαίτερα σε πλάτος (τα ηχεία εξαφανίζονται) αλλά και με αρκετό βάθος. Αυτό είναι όντως πολύ εντυπωσιακό.

Στις ψηλές συχνότητες είναι αναλυτικός χωρίς αυτό να σημαίνει λαμπρός, δε με κουράζει καθόλου όση ώρα κι αν τον ακούω (παρ όλο που μέχρι τώρα άκουγα αποκλειστικά με λάμπες κι αυτό κάτι λέει).

Στις χαμηλές η άποψή μου είναι ότι λίγο μπάσο ακόμα θα το ήθελα, δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με στρωσήματα κι άλλα τέτοια ή ακόμα και με τα ηχέια μου που δε φημίζονται για το μπάσο τους... Αυτό που δεν έχω προλάβει να κάνω ακόμα είναι να τον συνδέσω με άλλα ηχεία πιο ικανά στις χαμηλές αλλά που χρόνος βλέπεις για πολλά πειράματα. Θα γίνει όμως κι αυτό που θα μου πάει...

Τέλος το συμπέρασμα είναι πως όσο πιο πολύ τον ακούω τόσο με τραβάει περισσότερο κι αυτό μάλλον είναι καλό. Θα τον χαρακτήριζα πολύ τίμιο και με ηχητική στόφα αρκετά ακριβότερου μηχανήματος.

Α...ξέχασα, από τη στιγμή που ξεκίνησα να τον ακούω οι λάμπες έχουν πέσει σε δυσμένεια....-bye-

Και φυσικά δεν είμαι reviewer... λέω απλά την ταπεινή μου άποψη...
 
Last edited: