ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ......(Epson 600)

ilias

Supreme Member
18 June 2006
8,916
Bratislava
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ......(Epson 600)

Κακαλιός Στέργιος said:
ΥΓ:γιατί να θυμώσουνε τα παιδιά ρε φιλαράκ?

Μα δεν το λεω γιια να θυμωσουνε... :ernaehrung004:

για να σε επαναφερουν στο σωστο δρομο το λεω (epson600) που πας να τους ξεφυγεις... :twoguns:

άκου να ρωτας για τον optoma... :violent-smiley-030:

γι αυτο σε εψηναν ολο το καλοκαιρι? :flipout: :flipout:
 

Κώστας Παπαγεωργίου

AVClub Addicted Member
17 June 2006
2,014
ΑΘΗΝΑ
Pytzamarama said:
Συγνωμη αλλα εκ παραδρομης αναφερα ονομα καταστηματος οποτε αν μπορει ο moderator να το αλλαξει διοτι δεν μπορω να βρω επιλογη edit

Φίλε Pytzarama καλορίζικος και σε εσένα.

Δεν χρειάζεται να διαγράψουμε το όνομα του καταστήματος που τον πήρες.
Δεν πρόκειται για διαφήμιση αλλά για γεγονός.

Καλές θεάσεις και πάλι!
 

Panagiotis

New member
20 December 2006
4
Για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, μπορεί κάποιος να μου πει από τα 3,5 μέτρα πόσο μικρη εικόνα μπορεί να προβάλει ο συγκεκριμένος προβολέας;
Ευχαριστώ.
 

Κώστας Παπαγεωργίου

AVClub Addicted Member
17 June 2006
2,014
ΑΘΗΝΑ


Φίλε lalaki όπως είπαν και οι υπόλοιποι απέφυγε τελείως το keystone, γιατί μόνο ζημιά κάνει, και τροφοδότησέ τον με σήμα 720p για να δοκιμάσεις.

Λογικά και εφόσον ο αποπλέκτης του player δεν είναι χάλια...θα παίξει καλύτερα!
 
Last edited:

Μανωλάς Βλάσης

AVClub Enthusiast
19 June 2006
784
Εχτές παρέλαβα (κι εγώ) και έστησα τον tw600. Εικόνα από προβολέα δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου σινεμά έχω να πάω πάνω από 4 χρόνια. Ε λοιπόν δεν περίμενα ότι θα έβλεπα τέτοια εικόνα και απορώ τι εικόνα δίνουν προβολείς με πολλαπλάσιο κόστος. Έπαθα πλάκα ο ... βλάχος !! Έβαλα ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ τρελάθηκα έβαλα ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΡΑΥΑΝ αποσβωλώθηκα η εικόνα εκεί μην πω ότι ήταν καλύτερη και από την lcd tv. Το βράδυ είδαμε και τα 16 ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ στην πρώτη ολοκληρωμένη προβολή (η εικόνα δεν έλεγε) και ομολογώ ότι ήταν μιά φανταστική εμπειρεία. Τη μοναδική ρύθμιση που έκανα ήταν το colour στο νταινάμικ καθώς και το keystone. Αν κάποιος φίλος έχει να προτείνει κάποιες δικές του ρυθμίσεις έτσι πρόχειρα που θα ανεβάσουν την εικόνα καλοδεχούμενος, δεν έχω σκοπό να το ψάξω και πολύ.
Τον αγόρασα από ΠΛΑΙΣΙΟ 1115 και δεν είχε οδηγίες στα ελληνικά παρά μόνο ένα cd rom όπου εκεί φαντάζομαι θα έχει. Η σύνδεση έγινε hdmi-hdmi με το LG RH 188 DVD RECORDER στα 1080 i. Η προβολή έγινε σε γκρί τοίχο λείο και δεν νομίζω να αγοράσω πανί. Είμαι μπορώ να πω ενθουσιασμένος.

Καλορίζικος και καλές θεάσεις!!
Μερικές παρατηρήσεις και από μένα (έχω τον ίδιο προβολέα):
1. Κατά γενική ομολογία, για προβολή ταινιών καλύτερο mode είναι το theater black 1 (ή 2). Το dynamic προτίμησέ το για τηλεοπτικό σήμα, π.χ. για ποδόσφαιρο.
2. Το Keystone μην το πειράζεις. Άφησέ το στο 0. Μπορεί να παραμορφώσει την εικόνα, αν το πειράξεις. Τοποθέτησε τον προβολέα σου σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τον τοίχο στον οποίο προβάλλεις. Να είναι δηλαδή απολύτως παράλληλος με τον τοίχο και ο φακός του να "βλέπει" ακριβώς στο κέντρο της οθόνης ως προς τον οριζόντιο και τον κάθετο άξονα. Μην ξεχνάς ότι με το lens shift μετακινείς το φακό σου κατά 100% πάνω-κάτω και κατά 50% αριστερά-δεξιά.
3. Το συνοδευτικό cd-rom όντως έχει αρχείο με οδηγίες στα ελληνικά.
 

Μανωλάς Βλάσης

AVClub Enthusiast
19 June 2006
784
Α, και κάτι ακόμα! Μπορεί να σε ικανοποιεί η προβολή στον τοίχο, αλλά γνώμη μου είναι να ψάξεις για οθόνη. Υπάρχει διαφορά. Αν σε ενδιαφέρει το θέμα, θα σου πω κάποια πράγματα.