Denon avc a1 xva (upgraded) μπαίνει σε protection mode

mpokeRas

AVClub Addicted Member
Η περιπέτεια συνεχίζεται,8 μήνες μετά την βλάβη....
Πριν κάτι μέρες μίλησα με το συνεργείο και μου απάντησαν οτι δεν έχουν πάρει απάντηση για την διαθεσιμότητα καλωδιοταινιών ή ανταλλακτικών απο την DENON.
Δεν θέλω να σχολιάσω, ούτε να αρχίσω παράπονα εδώ μέσα :-(

Aν ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να επικοινωνήσω με την DENON θα του ήμουν υπόχρεος.

Ευχαριστώ!
 

mpokeRas

AVClub Addicted Member
Μετά από δύο χρόνια, είχαμε αίσιο τέλος !

Λοιπόν τον Μάιο του 20 είχαμε σκληρή καραντίνα, ο ενισχυτής γύρισε απο το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Αθήνας, ακριβώς όπως τον έστειλα!
Μέσω KINOTEXNIKHΣ βρέθηκαν διαθέσιμα συνεργεία σε Αγγλία και Γερμανία. Η Αγγλία ήταν πρώτη λύση λόγω εξοπλισμού στα εργαστήρια.
Δεν δούλευαν όμως λόγω κορωνοϊού και περίμενα να ομαλοποιηθεί η κατάσταση για να τον στείλω.

Φθινόπωρο του '20 φεύγω πάλι εξωτερικό, για δουλειά, οπότε μας μένει πάλι στο κουτί. Αρχές καλοκαιριού του "21 που επέστρεψα άρχισα να το σκαλίζω πάλι αλλά η Denon Αγγλίας αρχίζει και μου τα μασάει... ότι πλέον το μηχάνημα έχει ξεπεράσει κάθε εύλογο ηλικιακό όριο και για αυτούς είναι πια ένα "vintage" μηχάνημα, που δεν έχουν υποχρέωση να το επισκευάσουν.

Αει χάσου Denon!

Πριν ένα μήνα βρέθηκα στην Ελλάδα και άρχισα να ψάχνω να βρω κάποιον μερακλή μάστορα για να του ρίξει μια ματιά. Πλέον καταλάβαινα ότι μόνο αν το πάρει ως πρόκληση και έχει μεράκι θα το φτιάξει.

Κάπως έτσι έπεσα στην σελίδα του Τζανιδάκη (Ηράκλειο Κρήτης), στην ουσία εξουσιοδοτημένου κέντρου επισκευών της SONY, του οποίου ύπήρξα πελάτης για ότι SONY έχει περάσει απο τα χέρια μου αλλά που δεν φανταζόμουν ότι έκανε και άλλα πράγματα. Η πλάκα έιναι ότ δεν βρίσκω τωρα την σελίδα που με οδήγησε στην επίσημη τους, όπου τους έδειχνε να επισκευάζουν ενισχυτές, κονσόλες, μίκτες, ηλεκτρικές κιθάρες κτλ

Μίλησα μαζί τους, με τον τεχνικό τους και μου είπαν να το πάω από 'κεί για να τον δουν. Μη έχοντας να ΄χάσω τίποτα, τον φόρτωσα πήγα, τους είπα το ιστορικό του, ότι είχα βρεί στο ιντερνετ, ότι είχα ακούσει απο τους προηγούμενους τεχνικούς και άλλες τρίχες κατσαρές.

Τον άφησα, μετά από λίγες μέρες έφυγα πάλι για έξω και μπορώ να πω τον ξέχασα.
Την Δευτέρα μου ήρθε μήνυμα στο κινητό να πάω να τον μαζέψω, απόρησα και τους πήρα τηλ. ω, ναι! είχε επισκευαστεί! Ο Μίλτος, ο μάστορας, έκανε το θαύμα του.

Σήμερα πήγε συνεργείο, τον σήκωσε με τις δέοντες τιμές και τον πήγε σπίτι όπως τον Επιτάφιο. Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους μου είπαν τα εξής
  • έχει ο Θεός για όλους
  • ο ενισχυτής είχε σημάδια απο γαϊδουροκολλήσεις και σκαλίσματα στην ψηφιακή πλακέτα (χμμμμ, μάλλον ξέρω ποιος είναι ο δράστης)
  • φρεσκάρισμα στις κολλήσεις, πάντα υπάρχει θέμα στα γέρικα μηχανήματα.
  • σπασμένο σύνδεσμος μεταξύ πλακετών ή κάτι τέτοιο που προκαλούσε "κάτι" offset, δεν κατάλαβα (έτσι έφτιαξε κι ο Ιταλός τον Α11 στο youtube)
  • τσουρούφλισε ένα κανάλι απο τα 11, με κάτι ασπιρίνες έγινε δουλειά, επανήλθε
  • όλα αυτά έβαζαν το σύστημα σε protection mode
  • κόστος 130 ευρώ συν ΦΠΑ

ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΝΗΜΑ ΑΦΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΙΛΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝ ΑΥΤΩ, ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΚΑΦΙΟΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΒΑΡΝΟΥΤ