Δοκιμή προβολέα σε κατάστημα... όχι στην Ελλάδα

giol

New member
28 June 2006
3
Για σας φίλοι ,
αυτό ειναί το πρώτο μου post σε αυτό το forum και θέλω να με συγχωρήσετε που ξεκινάω με γκρίνια.
Εδώ και καιρό κάνω μια έρευνα αγοράς για να αγοράσω ένα προβολέα μέχρι 2000 ε για να στήσω ένα HOME THEATER ROOM στο καινούριο σπίτι που θα μετακομίσω. Μετά από πολύ διάβασμα αποφάσισα οτι θα πρέπει να δώ τους υποψήφιους με τα ίδια μου τα μάτια, όπως τουλάχιστον κάνουν σε άλλες χώρες όπου πάνε στο μαγαζί και ζητάνε να δουν τη θα αγοράσουν. Απογοήτευση, δεν έχω βρεί ένα μαγαζί να έχει στημένο ήτε τον Epson tw600 ή Panny ae900 ή τον toshiba mt700. Παρεπιπτώντως το ίδιο έχω πάθει και με τις tv:πάω στον πωλητή και του ζητάω να βάλει ένα απο τα δεκάδες dvd player του μαγαζιόυ για να δω την εικόνα και με κοιτάει σαν εξωγήινο. Προτείνω να στείλουμε email στις εταιρίες που μας ενδιαφέρουν (όχι τις αντιπροσωπιες) και να θέσουμε το θέμα μήπως και αλλάξει τίποτα. Αλλίως ο κόσμος θα πρέπει να αγοράζει με βάση τις κριτικές του HItech (ή μήπως αυτός είναι ο σκοπός) και αφού τα σκάσουν μετά αρχίζουν τα κλάματα .
 

Κώστας Παπαγεωργίου

AVClub Addicted Member
17 June 2006
2,014
ΑΘΗΝΑ
Φίλε giol καλωσήρθες στην μεγάλη μας παρέα.

Είσαι σίγουρος ότι ερεύνησες καλά την αγορά?

Πιστεύω ότι τουλάχιστον δύο καταστήματα έχουν demo τους προβολείς αυτούς.
 
Last edited:

Θάνος Φούντας

AVClub Addicted Member
22 June 2006
1,878
Να συμφωνήσω με τον Κώστα. Βέβαια αυτό που λες ισχύει στα "ειδικευμένα" πολυκαταστήματα / αλυσίδες του χώρου...
 

giol

New member
28 June 2006
3
Φίλε Κώστα έψαξα σε Γλυφάδα (που μένω) και σε media markt ,plaisio (Ηλιούπολη ,Γλυφάδα,Μεταμόρφωση) και mega kostsovolos.Αν έχεις κάτι υπόψιν
πες μου σε παρακαλώ.
 

Κώστας Παπαγεωργίου

AVClub Addicted Member
17 June 2006
2,014
ΑΘΗΝΑ
Φίλε giol τα μαγαζιά που αναφέρεις δεν είναι μαγαζιά εικόνας και ήχου.

Υπάρχουν άλλα πιο εξειδικευμένα.

Επειδή η θέση μου είναι λεπτή και δεν μπορώ να αναφέρω κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα γιατί θα φανεί σαν έμμεση διαφήμιση, θα σε παραπέμψω να αγοράσεις ένα περιοδικό ειδικού τύπου που έχει μέσα αρκετές διαφημίσεις από τέτοια καταστήματα.
 

Θάνος Φούντας

AVClub Addicted Member
22 June 2006
1,878
Όπως σου τα λέει ο Κώστας... Σε ένα Hitech ή/και ένα Ήχο θα βρεις πολλές διαφημίσεις τέτοιων χώρων/καταστημάτων. Οι αλυσίδες δεν ενδεικνυνται για θεάσεις και αξιολόγησεις μοντέλων (με εξαίρεση την εξωτερική εμφάνιση). Επίσης ένα pm σε κάποια μέλη του forum ίσως σε βοηθήσει ακόμα περισσότερο.