Eρχεται

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
25,572
Land of Dystopia
Re: Απάντηση: Eρχεται

ΗΡΘΕ.
Και το ηφαίστειο εξερράγη . Και μετα την δεύτερη ακρόαση το σαλόνι μου πλημμύρισε από καυτή λάβα που σάρωσε τα πάντα . Ναι , είναι μεγάλη banalite και απίστευτα μεγάλη ευκολία να παρομοιάζεται η μουσική των magma με την καυτή λάβα . Ομως ο συνειρμός είναι αναπόφευκτος . Το μάγμα εξέρχεται ως λάβα στην επιφάνεια . Εν προκειμένω ουδεμία αυθαιρεσία υφίσταται στο γλωσσικό σημείο διότι υπάρχει φυσική και αιτιολογημένη σχέση ανάμεσα στο σημαίνον και το σημαινόμενο, με την έννοια ότι υπάρχει κάποιος λόγος που οι Μagma ονομάζονται Magma και αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος παρά η έκρηξη εκατομμυρίων μεγατόνων και η έκλυση υψηλών θερμοτήτων που επισυμβαίνει στον χώρο ακρόασης και κατ' επέκτασιν στο μυαλό του ακροατή .
Εδώ το υποκείμενο καίτοι ακάθαρτο , βρίσκεται απέναντι στην ιερότητα της Συλλογικής μνήμης , και μέσω της εμπειρίας της συμμετοχής του καθάρεται και καθαγιάζεται .
Το Emehntehtt -Re δεν εξηγείται αλλά βιώνεται. Είναι μουσική εξ Αποκαλύψεως για τους πιστούς . Στραβίνσκυ-Χρήστου-Κολτρέιν και ρόκ'εν ρολ. Μουσική θεραπευτική , ψυχαναλυτική.

( Μανωλάκο , με την πρωτη φορά που θα το ακούσεις , θα ορμήσεις με τις κάλτσες πάνω στα αναμμένα κάρβουνα και θα περπατήσεις )

Για όσους θέλουν θα μοιραστούν ορισμένα δείγματα στην μάζωξη της Παρασκευής. Κυκλοφορεί επίσημα στις 5 Νοεμβρίου .

Φέρτο, να γίνουμε αναστενάρηδες :ernaehrung004:
Υ.Σ:Κάνε ένα update την λίστα
Σου έχω αδυναμία, είσαι Sabbathικός.
 
Last edited:

AFam

AVClub Fanatic
11 September 2006
26,961
Δημήτριε ρίξε άλλο ένα update στη λίστα.... θα τα πούμε την παρασκευή !!!-bye-
 

Δημήτρης Ν.

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,209
Θεσσαλονίκη
1. Ιωάννου
2. supersonic
3. Stelios papa
4. Mανωλάκος ( θέλει δεν θέλει)
5. Μουκ
6. Hlias
7. Κουν
8. Δημοκηδής
9. DIPIE
10.EKi 65
11. Afam

α ρε σείς θα τρεχω αύριο να αγοράσω θήκες .....:a0210:
 

Stellios papa

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,851
Ελλαδα
εγω θα σας φερω μουσικα περιοδικα

mag_cover.jpg
uncut.jpg
022608-wallace-uncut.JPG




αν θελετε και κατι σε live DVD πες τε μου


.
 
Last edited:

stevepap

New member
30 October 2009
25
Το παρελαβα προχθες.Και πραγματικα το ηφαιστειο των magma εξερραγη και παλι.Πιο σκοτεινο πιο τραχυ απο το προηγουμενο τους (K.A 2004) και σιγουρα καλυτερο του.
Ακουστε το και ταξιδεψτε στο χρονο σε κοσμους και πλανητες μακρινους.Πεταξτε πανω απο αγριες παγωμενες εκτασεις.Ακουστε το καλπασμο των αλογων απο τις επελαυνουσες ορδες (E-R II στα 15'20'') με τα φρενηρη τυμπανα του Vander και τα αποκοσμα φωνητικα να δινουν τον τονο.Δειτε την καταστροφη που ερχεται και τον θρηνο που ακολουθει.Νοιωστε το παθος για εκδικηση (E-R III)Παρτε μερος σε μυστηριακες τελετες απο αιωνες ξεχασμενες(funehrarium kanht)
Μια εμπειρια οχι μονο ακουστικη αλλα που τη ζεις.Προσοχη ομως,ο κοσμος -πλανητης (κobaia) των magma δεν σου ανοιγεται ευκολα .Οι περισσοτεροι θα τον απορριψουν.Αξιζει ομως να προσπαθησετε
 
27 June 2006
7,771
Re: Απάντηση: Eρχεται

εγω θα σας φερω μουσικα περιοδικα

mag_cover.jpg
uncut.jpg
022608-wallace-uncut.JPG




αν θελετε και κατι σε live DVD πες τε μου


.


Δεν ξέρω πόσοι το παρατηρήσατε, αλλά όταν η γιορτή τελείωσε και αποχωρούσαμε οι τελευταίοι, στο τραπέζι των περιοδικών είχαν μείνει μόνο 2 κ των δεκάδων τευχών που είχε τοποθετήσει ο Στέλιος.
Το ένα εξ αυτών είχε εξώφυλλο τους U2...
Αχάριστοι πια είμαστε...
Η κατάρα να είσαι "μεγάλος και τρανός":flipout::flipout::flipout::flipout: