Ένα ευχαριστώ.

mr_rebelos

Μέλος Σωματείου
10 July 2006
11,491
Κερατσίνι
Με μια μικρή καθυστέρηση (συγνώμη έτρεχα με βαπτίσεις), θα ήθελα από εδώ να ευχαριστήσω δημόσια μια από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες μορφές του πολυκάναλου, τον Γιάννη Νανόπουλο για την έως τώρα τεράστια προσφορά του στην αγαπημένη του κατηγορία. Μετά από 6 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον συντονισμό του πολυκάναλου και αφού θεώρησε ότι ο πολυκάναλος είναι σε ασφαλή χέρια έκρινε ότι ήρθε η ώρα της ξεκούρασης.
Γιάννη ευχαριστούμε :)grinning-smiley-043) για όλα και να θυμάσαι ότι όταν είσαι έτοιμος για το δυναμικό come back η θέση σου σε περιμένει.

Επίσης ο Κώστας και εγώ αποφασίσαμε τιμής ένεκεν το νήμα του Παραδεισου να γίνει sticky στις παρουσιάσεις.
 

kblachos

Μέλος Σωματείου
18 February 2009
17,113
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Eνα μεγάλω ευχαριστώ και από μένα στον Γιάννη. :grinning-smiley-043

Γιάννη ξεκίνησες και έστησες την κατηγορία του πολυκάναλου την οποία και διαχειριζόσουν εξαιρετικά εδώ και 6 ολόκληρα χρόνια. Σε ευχαριστώ και προσωπικά για την τιμή που μου έκανες να με προτείνεις για την διαχείριση του πολυκάναλου αν και ήμουν ακόμη πολύ νέος στο χώρο του avclub. Ελπίζω τόσο εγώ όσο και ο Βασίλης να ανταμοίψαμε την εμπιστοσύνη σου.

Ταξίδεψες πολύ κόσμο με τον "παράδεισό σου". Το νήμα αυτό μάγεψε και εξακολουθεί να μαγεύει όλους όσους ασχολούνται με το χώρο του οικιακού κινηματογράφου. Αποτελεί πηγή έμπνευσης τόσο για τους μυημένους όσο και για τα νέα μέλη.

Σου εύχομαι καλή συνέχεια στο αγαπημένο σου avclub....

:ernaehrung004:
 

by proxy

AVClub Addicted Member
29 April 2011
2,574
Ο Γιάννης αποτελεί πρότυπο διαχειριστού , γεμάτος ανιδιοτέλεια , με το συμφέρον του avclub πάντοτε ψηλότερα από σκοπιμότητες. Κρίμα που αποχωρεί ένας φάρος του avclub αλλά πιστεύω ότι θα συνεχίσει να λάμπει απ´όπου κι αν είναι, όπως όλοι οι φάροι . Ευχαριστούμε Γιάννη
 

Stergito

Μέλος Σωματείου
11 November 2006
14,520
Melee Island!
Αν και παίζει να "πάτησα" μια-δυο φορές στη συγκεκριμένη κατηγορία, θα ήθελα κι εγώ να ευχαριστήσω το Γιάννη για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια...
 
Re: Απάντηση: Ένα ευχαριστώ.

Ο Παραδεισος ηταν ενα απο τα πρωτα νηματα του φορουμ που διαβασα μονορουφι..Ενθουσιαστηκα λες και ηταν δικο μου.Ευχαριστω πολυ Γιαννη για την εμπνευση και το σημειο αναφορας.Επισης θελω να σταθω στο ηθος και την ευγενεια σου,σπανια και απαραιτητα οσο ποτε,συνεχισε να τα προσφερεις απλοχερα απο οπου και αν εισαι..
Να εισαι παντα καλα!
 
17 June 2006
62,722
Χολαργός
Απάντηση: Re: Ένα ευχαριστώ.

Ο Γιάννης αποτελεί πρότυπο διαχειριστού , γεμάτος ανιδιοτέλεια , με το συμφέρον του avclub πάντοτε ψηλότερα από σκοπιμότητες. Κρίμα που αποχωρεί ένας φάρος του avclub αλλά πιστεύω ότι θα συνεχίσει να λάμπει απ´όπου κι αν είναι, όπως όλοι οι φάροι . Ευχαριστούμε Γιάννη


Ο Γιάννης εμπράκτως απέδειξε πολλάκις,πώς πάνω απολα για αυτόν μετρούσε το Avclub...
Ηταν απ´αυτούς πού ανέδειξαν νέους διαχειριστές,πού δεν κράτησε κακίες ,πού βοήθησε με καθε τρόπο την εξέλιξη τών νεοτέρων και συνέβαλε με χαρά στην ανανέωση του Club...Μακάρι ολοι νάσαν υποδειγματικοι σαν και αυτόν..

Ανιδιοτελής ,κύριος σε ολες του τίς συμφωνίες ,συνέβαλε τά μάλα στην διεύρυνση και εξέλιξη του forum ..

Hταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζι του στην Δ.Ο. για πάνω απο τρια χρόνια...

Εύχομαι τα καλυτερα για τον ίδιον και τά αγαπημένα του πρόσωπα,καθώς και κάθε επιτυχία στά ενδιαφέροντά του,την μουσική του και τον ''Παράδεισο''..

Φυσικά θα συνεχισουμε να τα λέμε..

Με ιδιαίτερη εκτίμηση..!!!
 
19 June 2006
35,674
Συνονόματε...:ernaehrung004::grinning-smiley-043

Και αν νομίζεις ότι τώρα που αλλάζουν τα χρωματάκια στ' ονομά σου, θα γλιτώσεις την πρόσκληση στον ''Παράδεισο'', είσαι 90 χλμ μακριά γελασμένος!!!

Θα έρθω και θα σου ''θάψω'' όλο το σύστημα. Όλο και κάποια φωτεινότητα θα βρω χαμηλότερη, όλο και κάποιο χρωματάκι θα είναι έξω από το τρίγωνο!!!:Banane0:

Να 'σαι καλά John!!-bye-
 

Magellan

Banned
28 July 2006
19,085
Εν πλώ
Καλή συνέχεια Γιάννη σε ότι κάνεις!

Σίγουρα με το σπάνιο ήθος και την προσωπικότητα που διαθέτεις

θα εξακολουθείς να απολαμβάνεις την εκτίμηση και τον σεβασμό όσων σε γνωρίζουν.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία!
 

supersonic

Μέλος Σωματείου
17 June 2006
49,147
Και εγώ από την πλευρά μου έχω να πω μόνο τα καλύτερα.
Στήριξε τον ιστότοπο από την μέρα 0 "οικογενειακά" και ήταν μπροστά σε όλες τις δύσκολες στιγμές.
Κάποια στιγμή μπορεί να υπήρξαν άτυχες στιγμές μεταξύ μας ως αποτέλεσμα των ευθυνών που μας είχαν ανατεθεί. Μετά από λίγο καιρό οι στιγμές αυτές για μένα, και γι αυτόν πιστεύω, ήταν παρελθόν.

Η εκτίμηση είναι δεδομένη και μόνιμη.
 

Billy the Kid

Moderator
Staff member
28 April 2007
14,425
Εύβοια
Γιάννη, ότι και να πω είναι λίγο.
Η ήρεμη δύναμη του club.
Σε ευχαριστούμε πολύ! :ernaehrung004:
 

jim...

Moderator
Staff member
22 February 2008
24,513
Μπακοτσιάνος...
Υπόδειγμα μέλους και ανθρώπου (πάνω απ'όλα) με ήθος και αρχές.


Εμείς τα λέμε έτσι κι αλλιώς ... στο περιφερειακό!!:grinning-smiley-043