Ερχεται το... κινητό βιβλίο- τηλέφωνο!!!

Μνήμη

Established Member
17 June 2006
285
Ερχεται το... κινητό βιβλίο


Καρπός συνεργασίας της Telecom Italia και της Polymer Vision, θυγατρικής εταιρείας της Philips, αυτή η συσκευή - αναδιπλούμενη οθόνη με το όνομα "Cellular Book" βασίζεται στο πρότυπο της "Readius". Η τεχνολογία που επιτρέπει την ενσωμάτωση οθονών σε κινητές συσκευές που είναι μεγαλύτερες από την ίδια την συσκευή εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε κινητό τηλέφωνο.

Οταν είναι κλειστή, η συσκευή είναι μικρότερη από ένα συνηθισμένο κινητό τηλέφωνο. Οταν όμως ξεδιπλώσει κανείς την οθόνη, τότε το μέγεθός της φτάνει τις 5 ίντσες. Αποδίδει δε 16 επίπεδα γκρι τόνων σε υψηλή αντίθεση.

Οπως μαρτυρά το όνομά του, το Cellular Book θα χρησιμοποιείται κυρίως για ανάγνωση εφημερίδων, βιβλίων, καθώς και προσωπικών δεδομένων.

Τα δεδομένα θα αποστέλλονται στους χρήστες μέσω EDGE -UMTS. Συνδυασμένη με τις υπηρεσίες mobile της ΤΙΜ, η συσκευή θα παρέχει άμεση πρόσβαση σε προσωποποιημένα δεδομένα, email, ειδήσεις, feed και χάρτες εντόπισης δρόμων, ενώ θα κατεβάζει και θα αναπαράγει μουσική, audiobook και audio podcast.
www.mobilemag.com/content/100/333/C11618
 

Attachments

  • ΓŽβ€™ΓŽβ„’ΓŽβ€™ΓŽβ€ΊΓŽβ„’ΓŽΕΈ-ΓŽΒ€ΓŽβ€”ΓŽβ€ΊΓŽβ€’ΓŽΒ¦ΓŽΒ©ΓŽΒΓŽΕΈ.jpg
    ΓŽβ€™ΓŽβ„’ΓŽβ€™ΓŽβ€ΊΓŽβ„’ΓŽΕΈ-ΓŽΒ€ΓŽβ€”ΓŽβ€ΊΓŽβ€’ΓŽΒ¦ΓŽΒ©ΓŽΒΓŽΕΈ.jpg
    15.1 KB · Views: 21