Φήμη: Νέο MacBook Pro 12"

Mihalis S.

Supreme Member
19 June 2006
3,497
H ιστοσελίδα Macscoop υποστηρίζει βασιζόμενη σε "αξιόπιστες πηγές" :chinscratch: ότι η Apple προετοιμάζει την κυκλοφορία ενός εξαιρετικά λεπτού MacBook Pro 12".

Το νέο MacBook θα είναι πολύ πιο λεπτό και ελαφρύ σε σχέση με την υπάρχουσα σειρά των 15" και 17". Φυσικά θα παρέχει το slot in optical drive και τους επεξεργαστές core duo. Eπίσης εικάζεται ότι το 12άρι θα διαθέτει ευρυγώνια οθόνη. Οι πηγές δεν ανέφεραν την τιμή στην οποία θα κυμαίνεται αλλά από "αξιόπιστες πηγές" :chinscratch: η τιμή υπολογίζεται γύρω στα 1700 - 1800$ και δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν τον Φεβρουάριο του 2007.

Οι φήμες για επερχόμενα προϊόντα από την Apple είναι σύνηθες φαινόμενο. Συνήθως αντικατοπτρίζουν επιθυμίες χρηστών παρά την πραγματικότητα, παρόλαυτα πολλές φορές χτυπάνε διάνα, κυρίως επειδή εικάζουν το αναμενόμενο. Ειδικότερα οι φήμες οργιάζουν πριν από κάθε σημαντικό event και όπως κάθε χρόνο πλησιάζει η MacWorld τον Ιανουάριο. Πάντως η κυκλοφορία ενός MacBook 12" θα ήταν μια πολύ καλή κίνηση από την Apple αφού η φορητότητά του είναι σε πολλούς απαραίτητη. Είδομεν.
 

Φρα.Πε.

Supreme Member
17 June 2006
6,434
Ελευσίνα
Ναι 12'' ότι πρέπει, είμαι σίγουρος οτι θα σκίζει απο design αλλα και χαρ/κα οπότε αν κυκλοφορήσει με το καλό και έχει και καλή τιμή... με βλέπω να κάνω μισό βήμα.... και λέω μισό γιατί πάνω θα έχει vista
 

 Νίκος

Supreme Member
Eίχα το 12" το Powerbook το οποίο ήταν το απόλυτο φορητό,τρομερά πρακτικό, με την δύναμη ενός μεγάλου.Τότε ήταν το μοναδικό 12" με DVi.Συνήθως "σκάνε" μετά την Μacworld του Ιανουαρίου.Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα σε σχέση με το απλό Macbook θα είναι η κάρτα γραφικών που δεν θα είναι built-in.Προσωπικά ελπίζω να αργήσει να εμφανηστεί.Ισως κατα το Πάσχα με το δώρο (των Χριστουγέννων είναι ταγμένο ήδη :rolleyes: )