Google docs, (google drive) και δεν χάνεις ποτέ τίποτα!
πρόσεχε όμως μην κάνεις copy paste τον κάθε κωδικό, γιατι αυτός αντιγράφεται στην προσωρινή μνήμη (του copy) και μπορεί να διαβαστεί.εγω εχω κανει ενα word με ολους του λογαριασμους και τους κωδικους. και το ζιπαρισα με password που ειναια δυνατον να ξεχασω
πρόσεχε όμως μην κάνεις copy paste τον κάθε κωδικό, γιατι αυτός αντιγράφεται στην προσωρινή μνήμη (του copy) και μπορεί να διαβαστεί.
να τον γράφεις ψηφιο ψηφίο και όχι copy paste
Eγω στα 80ς ειχα το παρακατω,εβαζες τηλεφωνα με ονοματα και ειχε και ειδικο Partition για ξεχωριστα νουμερα τηλ που ηθελε pass για να τα δεις.
Εξου και το κλειδι στο πανελ!
![]()
Eγω στο δικτυο δεν ανεβαζω τιποτα προσωπικο. Ολα αυτα τα αποθηκευτικα μεσα εχουν φτιαχτει για να ελεγχουν τις μαζες. Με αυτα μαζευουν πληροφοριες για ολους και τα παντα. Μπορει να μην ειναι διαθεσιμα για αλλους να τα δουν αλλα 100% υπαρχουν υπηρεσιες παρακολουθησης που τα βλεπουν και τα σκαναρουν με αλγοριθμους φιλτραρισματος. Και σιγουρα γινονται διαθεσιμα σε αυτους που εχουν το χρημα (μιλαμε για εκατομμυρια) χωρις να το παιρνει ειδηση κανενας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.