Η Προφητεία

Ψηφίστε την Ταινία:


  • Total voters
    0

Andronidis Akis

Supreme Member
17 June 2006
3,002
Voula - Greece
Υπόθεση
Ένας Αμερικανός αξιωματούχος, μετά την απώλεια του πρώτου του παιδιού κατά τη διάρκεια της γέννας της γυναίκας του, υιοθετεί ένα αγοράκι. Με την πάροδο του χρόνου ο πατέρας ανακαλύπτει ότι το αγόρι διαθέτει ανεξήγητες εσωτερικές, σχεδόν δαιμονικές, δυνάμεις, που το μετουσιώνουν στον Αντίχριστο.

Σχόλια
Πήγα και την είδα το Σάββατο στο καινούριο συγκρότημα απο αίθουσες που έχει ανοίξει στην λεωφόρο Συγγρού.

Η εικόνα έχει τα γνωστά προβλήματα άλλα ο ήχος είναι πολύ κάλος.


Η ταινία σε κρατάει σε εγρήγορση σε όλη την διάρκεια της και ιδίως στο τέλος !!!
Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και την θεωρώ μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια αν υπολογίσετε τα ποσά Omen έχουν κυκλοφορήσει.

Σγουρά θα υπάρξει και συνεχεία ....

Must see !!!
 
Last edited:
Την είδα κι εγώ την προηγούμενη εβδομάδα. Πριν την προβολή είχα επιφυλάξεις (ως fan της κλασικής τριλογίας, φοβόμουν την "αμερικανοποίησή" της). Ευτυχώς διαψεύσθηκα. Ήταν πολύ πιστή στην "original" ταινία, όπως επίσης και στο βιβλίο (πολλοί διάλογοι με έκαναν να αισθάνομαι ότι ξαναδιαβάζω το βιβλίο). Υπήρχαν στιγμές που, γνωρίζοντας τι θα συμβεί και περιμένοντας την επόμενη σκηνή, κυριολεκτικά ανατρίχιαζα! Γενικά πιστεύω ότι πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο remake.

Μοναδικές ενστάσεις, οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν το Damien και την κ. Blaylock. Οι αντίστοιχοι στην κλασική ταινία ήταν αμφότεροι πολύ πιο επιβλητικοί.
 
Last edited: