Αγαπητοί φίλοι και φίλες.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2023 την Κυριακή 02 Απριλίου και ώρα 14.00
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.
Απλά στα kef από τι έχω διαβάσει έχω ρίξει ποιότητα και τα φτιάχνουν πλέον προς κίνα μεριά. Δεν ξέρω αν και κατά πόσο ισχύει.
Γράφονται πολύ καλά λόγια για τη σειρά R, το θέμα μου είναι η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα... vsklav πού τα άκουσες; Μέσα στις γιορτές το προσπάθησα και δεν μπορούσα να τα βρω!
Αποψη σου και σεβαστη. Αλλες και σεβαστες αποψεις τα θεωρουν πολυ τιμια αγοραΔεν ξερω γιατι σε καθε ερώτηση για αγορά ξεπηδάει πρώτη πρώτη μια πρόταση για klipsch. Τα θεωρώ μακράν τα χειρότερα ηχεία που έχω ακούσει ποτέ.
Δεν ξερω γιατι σε καθε ερώτηση για αγορά ξεπηδάει πρώτη πρώτη μια πρόταση για klipsch. Τα θεωρώ μακράν τα χειρότερα ηχεία που έχω ακούσει ποτέ.
Συμφωνώ απόλυτα. Για αυτο και χρησιμοποίησα το "θεωρώ" και όχι το "είναι".
Θα ήθελα πολύ να μου εξηγήσεις τι εννοεις με το "κάθε φορά". Θα ηθελα πολυ να μου υποδείξεις σε ΟΛΟ το φόρουμ 1-2 ανάλογα post απο μεριά μου.Εμένα μου γεννιέται η απορία για ποιο λόγο κάποιος να είναι φανατικός πολέμιος μιας μάρκας κάθε φορά που γίνεται ερώτηση για αγορα, τη στιγμή δε που ο ήχος έχει υποκειμενικά κριτήρια επιλογής....... :chinscratch: