Ιοί

Status
Not open for further replies.
17 June 2006
9,173
Αδελφε μου,καλα αυτα που λες αλλα δεν ισχυουν όταν ενα 'εμβολιο' (που δεν ειναι εμβόλιο, σκοπιμα αλλαξαν τον όρο αν δεις) εχει περισσότερες παρενέργειες απο οτι ολα τα 'πραγματικά' εμβόλια μαζι τα τελευταία 30 χρονια.Παιδια ειναι πολλα αυτα που βρωμανε.Το καταλαβαίνω οτι φοβάστε,αλλα υπάρχουν και θεραπείες χωρίς αυτές τις πειραματικές γονιδιακες θεραπείες με εκατομμύρια θανάτους..
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει ότι EUL έχουν λάβει τα ακόλουθα:
Άρα συγκεντρωτικά έχουμε:
3 με τεχνολογία απενεργοποιημένου ιού
2 με τεχνολογία mRNA
2 με τεχνολογία ιικού φορέα
2 πρωτεϊνικά

Οι ψεκασμένοι ξεχνάνε τα πολύ απλά δεδομένα. Κοιτάνε μόνο το 22% των εμβολίων (τα mRNA), ξεχνάνε όλα τα υπόλοιπα που έχουν πάρει ισότιμη έγκριση, ισοπεδώνουν τα πάντα ότι τα εμβόλια δεν είναι εμβόλια, ενώ αναφέρονται στην επικαιροποίηση του ορισμού λόγω μιας νέας τεχνολογίας που αφορά το 22%.

Τεχνοφοβικοί υπήρχαν πάντα από την βιομηχανική επανάσταση. Τότε φοβόντουσαν τη μηχανή, αργότερα τους υπολογιστές, μετά τα κινητά, μετά το 5G των κινητών, τώρα τα εμβόλια/γονιδιακές θεραπείες κλπ κλπ κλπ. Η λίστα δεν θα τελειώσει ποτέ.

Σε κάθε περίπτωση εγώ τους αποκαλώ ψεκασμένους γιατί έχουν επιλογές στα χέρια τους και κανείς δεν τους επιβάλει να χρησιμοποιήσουν την σούπερ νέα τεχνολογία mRNA. Ένα ποσοστό σκεπτικισμού δεν είναι ποτέ κακό σε φυσιολογικά όρια, αλλά εδώ δεν μιλάμε για κανένα όριο.

Πρώτα πείθουν τους εαυτούς τους ότι "όλα είναι τα ίδια" που δεν είναι και μετά αφού τα έχουν όλα ομαδοποιήσει όπως τους βολεύει αρχίζουν την συνομοσιολογία για τη "νέα τάξη πραγμάτων" που έχει την ευκολία να αναγνωρίζεται σε:
 • Έσχατοι καιροί
 • Μασονία
 • Ιλουμινάτι
 • Τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών
 • Στρογγυλή τράπεζα
 • Η Ανοικτή συνομοσία
 • New Age
 • 4o Ράιχ
 • Εισβολή εξωγήινων
 • και πολλά ακόμη

Όλο και κάποιο θα σου αρέσει περισσότερο για να ταυτιστείς αν θέλεις να ταυτιστείς και όπως έλεγε και ο Mulder "I want to believe"... Αν θες να πιστέψεις το μυαλό σου θα βρει τρόπο να σε κάνει να πιστέψεις.

Και φυσικά όλα τα καινούργια έρχονται μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν την νέα τάξη πραγμάτων.

Δεν έχει κανένα νόημα η συζήτηση...
 

Kosh

Μέλος Σωματείου
7 September 2006
80,329
Εκεί ψηλά.....
ελιξηριο ειναι κανονικα , αλλα επικρατησαν οι χαρτογιακαδες εναντι των μαθητευομενων του Χογκουαρντς


στα σοβαρα τωρα


 

Kosh

Μέλος Σωματείου
7 September 2006
80,329
Εκεί ψηλά.....Ενώ η χώρα αντιμετωπίζει ένα ακόμη επιδημικό κύμα, οι ειδικοί σημαίνουν συναγερμό για το σύνδρομο Long Covid, τον μεγάλο κίνδυνο για τη δημόσια υγεία μετά την πανδημία κορωνοιού.

Το σύνδρομο αυτό ως μια καινούργια οντότητα που απαιτεί ολιστική διεπιστημονική προσέγγιση, με εκπαίδευση του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού αναλύθηκε εκτενώς σε χθεσινη εκδήλωση του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός", με αφορμή την παρουσίαση των δεδομένων λειτουργίας του Πρότυπου διεπιστημονικού κέντρου αναφοράς για ασθενείς με Long Covid.


Κλείσιμο
Από το 2020 έως και σήμερα λειτουργούν 132 ιατρεία post COVID, τα 82 σε νοσοκομεία και τα 50 σε κέντρα Υγείας και στις 7 υγειονομικές περιφέρειες ενώ 24.500 ασθενείς έχουν λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, κ. Θάνο Πλεύρη, το υπουργείο σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, βάσει των ευρωπαϊκών κατευθυντήριων οδηγιών, στοχεύει στη θεσμοθετημένη αντιμετώπιση του συνδρόμου Long Covid, με τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πλαισίου, ώστε ο ασθενής να γνωρίζει τον οδικό χάρτη για την αντιμετώπιση και διαχείριση του συνδρόμου.

Η κ. Αναστασία Κοτανίδου, Καθηγήτρια Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ, Διευθύντρια Α’ ΚΕΘ ΓΝΑ «Ευαγγελισμός» μεταξύ άλλων τόνισε ότι "το σύνδρομο αυτό χαρακτηρίζεται ως ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Σύμφωνα με μελέτες το 30% των ασθενών που θα νοσήσουν από κορονοϊό θα αντιμετωπίσουν το σύνδρομο LONG COVID, δηλαδή 1 στους 5 θα παρουσιάσει κάποιες υπολειμματικές βλάβες σε ζωτικά όργανα όπως οι πνεύμονες, η καρδιά, το ήπαρ, οι ενδοκρινείς αδένες, το κεντρικό νευρικό σύστημα".

O κ. Θεοκλής Ζαούτης, Πρόεδρος ΕΟΔΥ, αναφέρθηκε στη σημασία της λειτουργίας του πρότυπου διεπιστημονικού κέντρου αναφοράς ασθενών με Long COvid και των δεδομένων που πλέον διαθέτει για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου δικτύου κέντρων αναφοράς στη χώρα με στόχο την αντιμετώπιση του συνδρόμου καθώς αποτελεί επείγουσα ανάγκη για τη δημόσια υγεία.


Η κ. Παρασκευή Κατσαούνου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Πνευμονολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Υπεύθυνη για τις λοιμώξεις ως Μέλος ΔΣ της Ελληνικής Πνευμονικής Εταιρείας και συντονίστρια του διεπιστημονικού κέντρου αναφοράς Long Covid του Ευαγγελισμού αναφέρθηκε στην αναγνώριση του Συνδρόμου "ως εμμένοντα ή εμφανιζόμενα συμπτώματα 12 εβδομάδες μετά τη νόσηση από κορονοϊό".

Καινούργια ή εμμένοντα συμπτώματα (πάνω από 200) μπορεί να εμφανιστούν σε ασθενείς με COVID ανεξάρτητα από τη βαρύτητα της αρχικής λοίμωξης. Επιπρόσθετα των συμπτωμάτων από το αναπνευστικό σύστημα, οι ασθενείς μπορεί να εμφανίσουν κόπωση, διαταραχές ύπνου, άγχος, κατάθλιψη, ταχυκαρδίες και νευρολογικά συμπτώματα (δυσαυτονομία, γνωστικά ελλείμματακλπ). Τα συμπτώματα αυτά μπορεί να είναι υποτροπιάζοντα και να εκλύονται μετά από στρες, αφυδάτωση, σωματική κόπωση.

"Οι Έλληνες ασθενείς που δεν έχουν νοσηλευτεί έχουν παρόμοια συμπτώματα με τους νοσηλευόμενους, τα οποία όμως υποτροπιάζουν» επισήμανε η κυρία Κατσαούνου. Επίσης ανέφερε ότι τους τελευταίους έξι μήνες δημιουργήθηκε πλέον ένα διεπιστημονικό κέντρο με 16 ιατρούς και 12 επαγγελματίες υγείας, με τη συμμετοχή νευρολόγων, ψυχιάτρων, ΩΡΛ, δερματολόγων, νευροψυχολόγων, εργοφυσιολόγων και φυσιοθεραπευτών.

"Οι εξωνοσοκομειακοί ασθενείς με Long Covid που έχουν ολοκληρώσει όλο τον έλεγχο είναι 55 και ποσοστό πάνω από 50% έχει προσβολή του νευρικού συστήματος. Καταγράφουμε, ερευνούμε, διαγιγνώσκουμε και αντιμετωπίζουμε ολιστικά τους ασθενείς με Long COvid ενώ παράλληλα προσπαθούμε να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό και την Πολιτεία ώστε να μπορέσουμε συνεχίσουμε και να διευρύνουμε το έργο μας, καθώς ήδη πάνω από 200 ασθενείς είναι σε αναμονή. Αν και η παραλλαγή Όμικρον φαίνεται αρχικά να σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο για Long COvid σε σύγκριση με τη Δέλτα, επειδή αφορά σε μεγάλο πληθυσμό ατόμων, οι τελικοί αριθμοί ανθρώπων με το σύνδρομο μπορεί να είναι αυξημένοι συνολικά. Οι επιπτώσεις μπορεί να αποτελέσουν σημαντικότατο πρόβλημα δημόσιας υγείας με σημαντικότατη επιβάρυνση στην οικονομία" είπε η καθηγήτρια.

Ο κ. Στέργιος – Στυλιανός Γκατζώνης, Καθηγητής Νευρολογίας & Χειρουργικής Θεραπείας Νευρολογικών Νοσημάτων ΕΚΠΑ αναφέρθηκε στην προσβολή του νευρικού συστήματος από τον κορονοϊό. Συγκεκριμένα, το νευρικό σύστημα προσβάλλεται άμεσα μόνο σε σχετικά μικρό ποσοστό στην οξεία φάση νόσησης από Covid-19. Ωστόσο αυτό δεν ισχύει στο βεβαιωμένο πλέον μεταλοιμώδες σύνδρομο από το οποίο πάσχει σημαντικό ποσοστό όσων νόσησαν.

" Στην πρώτη δεκάδα των συμπτωμάτων του συνδρόμου ή στα συμπτώματα που εμφανίζει πάνω από 50% των πασχόντων, η συντριπτική πλειοψηφία αποτελείται από αιτιάσεις σχετιζόμενες με δυσλειτουργία του νευρικού συστήματος. Δεδομένου του επιπολασμού και της σοβαρότητας των νευρολογικών επιπλοκών που σχετίζονται με τον COVID-19, απαιτείται μεγαλύτερη έμφαση σε αυτές" είπε ο κ. Γκατζώνης.
 

reader_me

New member
8 October 2021
13
Το θέμα είναι ότι θυμίζουμε χώρα ανέκδοτο. Αυτή τη στιγμή έχουμε υγειονομικούς που είναι σε αναστολή επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί και παράλληλα η κυβέρνηση και η επιτροπή των "ειδικών" καλούν τον κόσμο να μην κάνει την 4η δόση. Δικαίως η εμπιστοσύνη μας μειώνεται και πολλοί κάνουν δεύτερες σκέψεις.
 
 • Like
Reactions: mikemtb

Kosh

Μέλος Σωματείου
7 September 2006
80,329
Εκεί ψηλά.....
Το θέμα είναι ότι θυμίζουμε χώρα ανέκδοτο. Αυτή τη στιγμή έχουμε υγειονομικούς που είναι σε αναστολή επειδή δεν έχουν εμβολιαστεί και παράλληλα η κυβέρνηση και η επιτροπή των "ειδικών" καλούν τον κόσμο να μην κάνει την 4η δόση. Δικαίως η εμπιστοσύνη μας μειώνεται και πολλοί κάνουν δεύτερες σκέψεις.


1) ΔΙΚΑΙΩΣ η κυβερνηση φερεται ετσι στους υγειονομικους. Δεν μιλαμε για καποιους που εχουν κανει 3 δοσεις και δεν θελουν 4η. Μιλαμε για τα ψεκια που εργαζονται σε δομες υγειας και κινδυνευουν να παρουν στο λαιμο τους οποιον παει για να βρει την υγεια του. Εγω θα τους ειχα ηδη απολυσει αλλα προφανως δεν μπορουν να τους αντικαταστατησουν.

2) Δεν καλουν τον κοσμο να μην κανει την 4η δοση αλλα κατηγοριες συμπολιτων μας που ισως να μην το χρειαζονται.
 

ln()

Supreme Member
1 February 2007
5,575
Βόλος
Αλλα να ξαναγίνουν υποχρεωτικές οι μάσκες με αεροπλάνα και βαπόρια και με τους φίλους τους παλιούς δεν παίζει, έ; Εγώ πάντως την φοράω σταθερά, ακόμα και στον δρόμο όταν έχει πολύ κόσμο.
 

FSword

AVClub Enthusiast
19 June 2006
1,176
Δηλαδή η πλατφόρμα άνοιξε αλλά... η κυβέρνηση καλεί τον κόσμο να μην κάνει το εμβόλιο. Ποιος την άνοιξε δηλαδή, ο γείτονας; Τι άλλο θ' ακούσουμε.
 

Miras

Established Member
3 March 2021
113
Από το χειροκρότημα στην απόλυση ένα τσιγάρο δρόμος.
Μία λέξη (όπως πχ ψεκασμένος) όταν χρησιμοποιείται κατά κόρον χάνει τη σημασία της. Επιτέλους μην βάζετε ταμπέλες σε όλους ανεξαιρέτως. Οσοι δεν είναι μαζί μας δεν είναι απαραίτητα εναντίων μας. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο.
 
 • Like
Reactions: mikemtb
Από το χειροκρότημα στην απόλυση ένα τσιγάρο δρόμος.
Μία λέξη (όπως πχ ψεκασμένος) όταν χρησιμοποιείται κατά κόρον χάνει τη σημασία της. Επιτέλους μην βάζετε ταμπέλες σε όλους ανεξαιρέτως. Οσοι δεν είναι μαζί μας δεν είναι απαραίτητα εναντίων μας. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο.

Τα πράγματα είναι απλά. Αν μου έκανε προπαγάνδα κατά των εμβολίων ο κηπουρός μου ή ο υδραυλικός μου, θα τους έλεγα φιλικά να αλλάξουν πηγή ενημέρωσης, και θα το άφηνα το θέμα εκεί. Διότι πολύ απλά δεν τους πληρώνω για τις γνώσεις τους περί Δημόσιας υγείας, και δε με αφορούν.

Όταν ο γιατρός αρχίζει τέτοιες προπαγάνδες, τότε πλέον αυτόματα μετατρέπεται σε δημόσιο κίνδυνο που μπορεί να πάρει κόσμο στο λαιμό του. Οπότε καλώς απολύθηκαν, και κακώς θα επαναπροσληφθούν αν απλά και μόνο πείστηκαν λόγω της απειλής και κουβαλάνε τα ίδια μυαλά.
 
 • Like
Reactions: Paris2018 and kted
Δηλαδή η πλατφόρμα άνοιξε αλλά... η κυβέρνηση καλεί τον κόσμο να μην κάνει το εμβόλιο. Ποιος την άνοιξε δηλαδή, ο γείτονας; Τι άλλο θ' ακούσουμε.

Νομίζω πως διυλίζουμε τον κώνωπα. Η πλατφόρμα άνοιξε, και ορθώς, για να μπορεί να κάνει ο κόσμος το εμβόλιο. Ηλικιωμένοι και ανοσοκατασταλμένοι θα πρέπει να σπεύσουν χθες. Τώρα αν πιτσιρικάδες και 30-40άρηδες αποφασίσουν να μην το κάνουν, μπορούν να μην το κάνουν. Τι το τόσο πολύπλοκο υπάρχει σε όλο αυτό;
 
Αλλα να ξαναγίνουν υποχρεωτικές οι μάσκες με αεροπλάνα και βαπόρια και με τους φίλους τους παλιούς δεν παίζει, έ; Εγώ πάντως την φοράω σταθερά, ακόμα και στον δρόμο όταν έχει πολύ κόσμο.

Κι εγώ, απελπιστικά μόνος πλέον και δακτυλοδεικτούμενος. Να γίνουν υποχρεωτικές δύσκολο, να αρχίσει να πείθεται ο κόσμος μετά την 3η - 4η επαναμόλυνση ότι είναι χρήσιμες και να τις φοράει από μόνος του το βλέπω πιο πιθανό.
 

Kosh

Μέλος Σωματείου
7 September 2006
80,329
Εκεί ψηλά.....
Αλλα να ξαναγίνουν υποχρεωτικές οι μάσκες με αεροπλάνα και βαπόρια και με τους φίλους τους παλιούς δεν παίζει, έ; Εγώ πάντως την φοράω σταθερά, ακόμα και στον δρόμο όταν έχει πολύ κόσμο.


πριν 15 ημερες ακριβως περασα σε αεροδρομια και αεροσκαφη ενα 17 ωρο.

στο δευτερο αεροδρομιο οπου και εγκλωβιστηκαμε ειμασταν σε μια ουρα 9 ωρες εκατονταδες ατομα

οι 2 στους 10 το πολυ να φορουσαμε μασκα. Ενας εξ΄υμων την εβγαζε που και που μη μπορωντας αλλο (μιλαμε για πληγες στα αυτια στο τελος της ημερας)

Ηταν ο μοναδικος απο τους 3 που ταξιδευαμε που κολλησε και εχει συμπτωματα 13 μερες τωρα and counting.....(ολοι μας τριπλοεμβολιασμενοι κοκ)

kn95 στο αεροδρομιο ακομα και να σε περνουν για μουτζαχεντιν πλεον ......
 
17 June 2006
9,173
Πάντως το μεγαλύτερο μέρος των ειδικών τείνουν να συμφωνήσουν ότι όσοι είναι υγιείς, έχουν κάνει 3 δόσεις και έχουν περάσει κορονοϊό δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνουν 4η δόση τώρα, ενώ ακόμη και μόνο με 3 δόσεις χωρίς νόσηση πάλι δεν χρειάζεται. Με απλά λόγια 4η δόση στους νεότερους μόνο αν υπάρχει οποιοδήποτε υποκείμενο ή κρίνει ο γιατρός ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος.
Και μάσκες όσο περισσότερο μπορούμε.
 

reader_me

New member
8 October 2021
13
Τα πράγματα είναι απλά. Αν μου έκανε προπαγάνδα κατά των εμβολίων ο κηπουρός μου ή ο υδραυλικός μου, θα τους έλεγα φιλικά να αλλάξουν πηγή ενημέρωσης, και θα το άφηνα το θέμα εκεί. Διότι πολύ απλά δεν τους πληρώνω για τις γνώσεις τους περί Δημόσιας υγείας, και δε με αφορούν.

Όταν ο γιατρός αρχίζει τέτοιες προπαγάνδες, τότε πλέον αυτόματα μετατρέπεται σε δημόσιο κίνδυνο που μπορεί να πάρει κόσμο στο λαιμό του. Οπότε καλώς απολύθηκαν, και κακώς θα επαναπροσληφθούν αν απλά και μόνο πείστηκαν λόγω της απειλής και κουβαλάνε τα ίδια μυαλά.

Όταν ο γιατρός πάει για βουλευτής; :)
 

chrisssb

Μέλος Σωματείου
26 August 2008
29,134
Kingdom of Rain
Δεν είναι τυχαίο που στις μέρες μας συμβαίνουν αυτά τα πραγματα ….
Κοσμος που αμφισβητεί την επίσημη παρουσιαση περί όλων των πραγμάτων… βλέπετε… «δεν πρέπει να εμπιστευομαστε την επιστήμη που μας παρουσιάζουν τα ΜΜΕ» (λες και η επιστημη έχει σχέση με κανάλια ή πολιτικες) …. και εμπιστεύονται το καθε blog που βρίσκουν*
… και φτάνουμε σήμερα να πιστεύουν περισσότεροι ότι η γη είναι επίπεδη από ότι το 1900…

:rolleyes:

*εξαλλου όπως είπε ο Πλατωνας: οτι διαβάζετε στο Ίντερνετ είναι σωστό
 

Kosh

Μέλος Σωματείου
7 September 2006
80,329
Εκεί ψηλά.....

spcav

AVClub Fanatic
18 August 2006
15,461
Όντας στην κατηγορία κάτω των 60, με 3 δοσεις και μη νοσησας, πραγματικά είμαι σε δίλλημα για την 4η.

Εχω κλείσει το ραντεβού αλλά όσο περνάνε οι μέρες όλο και σκεφτομαι να μην το κάνω.
 
Status
Not open for further replies.