κατάστημα με ΜΕΓΑΦΩΝΑ

kzeprf

New member
9 March 2007
61
ΑΤΤΙΚΗ
Γειά σας.

Εχω δύο ερωτήσεις να κάνω για όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Ξέρεται κανένα κατάστημα με μεγάφωνα (drives, woofers tweeters) σε λογικές τιμες, θελω να αναβαθμήσω κατι 95 λιτρα καμπίνες με κάτι καλό και φθηνό.

Επισης δεν ξέρω αν κάποιος γνωρίζει από εσάς κατι μεγάφωνα Bumper USA (πολύ δυνατα) και που μπορεί να τα βρει κανείς στην αθήνα. Είχα αγοράσει πριν 10 χρονια 2 χ 8" πολύ καλα, αλλά τώρα δεν μπορώ να τα βρω πουθενά !!

Ευχαριστώ.
 

Innersense

AVClub Enthusiast
31 January 2007
1,009
φίλε kzeprf αν ψάχνεις κάτι σε λογική τιμή θα σου πρότεινα και εγώ να ξεκινήσεις απο τη Σολωμού ή το Κέντρο Μεγαφώνου ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΥ 10, ΠΛ. ΚΑΝΙΓΚΟΣ

Πέραν αυτού επειδή και εγώ κατά καιρούς μπαίνω στην ίδια διαδικασία αλαγής woofer (εχω μια τάση να τα σκίζω) θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά και στην αντιπροσωπία/εισαγωγέα των αγαπημένων σου μεγαφώνων για ανταλατικά (για παράδειγμα συμπαθώ ιδιαίτερα Magnat, Β&W, Focal κλπ).

Αν η κούτα που έχεις αξίζει, μην δυστάσεις να χώσεις φράγκα (προσέχωντας πάντα να μην ξεφύγεις απο την τιμή αγοράς που κειμένεται το ηχείο συνολικά και πάνε χαμένα) και να είσαι σίγουρος ότι με προσεκτική αγορά μετά απο ψαξιμο θα αμοιφθείς για την επιλογή σου!

Λίστα με αντιπροσωπους/εισαγωγής υπάρχει διαθέσιμη online στο site του ήχου

http://www.hxos.gr/show_page.php?page_id=12&cat_id=62

δοκίμασε επίσης

http://www.soundmaker.gr/market.html
 
Last edited:

bumper

New member
16 October 2007
1
Τα μεγάφωνα Bumper USA μπορεί να τα βρει κανείς στο κατάστημα "Ράδιο Καλλιθέα" Λυκούργου 96 Καλλιθέα τηλ. 210-9592190 και στο κατάστημα "Μπουριώτης" Γλαδστώνος 5 Πλατεία Κάνιγγος τηλ. 210-3829709.